Někdo nás proklel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26235
9.6.13 17:49
@Anonymní píše:
No je vidět, že tomu vůbec nerozumíte! Hanba vám!

ne, promiň, nerozumím tomu. Nechápu, jak se stane, že nachystáš normální a jídlo a než ho doneseš na stůl, jsou v něm červi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 17:51

Od té doby, co se mamce stalo něco, co se nedá popřít, tomu věřím. A nepřála bych nikomu z vás, abyste to také viděli a prožili. :kytka: Není to přímo prokletí, ale něco podobného. Pomohla jí jedna paní z ČB, klidně ti na ní dám kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272

Nám se to taky stalo, ale u nás to nebylo kletbou, ale mraženou zeleninou v polívce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

Teď nás taky prokleje a budeme jíst taky červy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
@kolozubka píše:
Nám se to taky stalo, ale u nás to nebylo kletbou, ale mraženou zeleninou v polívce. :think:

jo to je fakt, já je jednou měla v polívce z hub, málem jsem :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
9.6.13 17:52

Jediná rada. Přestaň věřit na takovýhle pitomosti a začni se svým životem něco dělat. Ale je mi jasné, že svést všechny své problémy na kletbu je pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Anonymní píše:
Zdraví nám jde do háje byla jsem na 4 operacích manžel také :-( pijem a jíme červi a věčně nějaké úrazy.

8o 8o to jsou dneska zase diskuse :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
@neumisa píše:
ne, promiň, nerozumím tomu. Nechápu, jak se stane, že nachystáš normální a jídlo a než ho doneseš na stůl, jsou v něm červi.

Co? Tohle jsem přehlédla. To zas tak nechápu, ale to prokletí ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 17:54
@Žirafátko píše:
Teď nás taky prokleje a budeme jíst taky červy :,(
:mrgreen: :mrgreen: Já se takovým komentářům musím tlemit, ale kdybyste prožili to, co mamka, tak na „takové pitomosti“ budete taky věřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@Fíková píše:
Jediná rada. Přestaň věřit na takovýhle pitomosti a začni se svým životem něco dělat. Ale je mi jasné, že svést všechny své problémy na kletbu je pohodlnější.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@Elilen ale tak já na to asi i věřím, ale téhle diskusi ne :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.6.13 18:01

A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
stroužek
9.6.13 18:03

Ale zase jsem se došla jen podívat, že tu reagují jedny a tý samý fúrie. Myslím, že si z vás někdo pěkně vystřelil a nejsem to já! Já nevkládám anonymně.

• Citovat
  • Upravit
12272
9.6.13 18:04
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:

Radši si dávej pozor na všechny a chovej se slušně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.6.13 18:06
@Jasněnkaa píše:
A mě by zajímalo kdo je zakladatelka, abych si dala bacha a nikde v žádné diskuzi ji neodporovala, nerada bych jedla červy :think: :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen: Bolela mě hlava, díky vám všem už ne.  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat