Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 dokud není prázdný test, tak je stále nějaká naděje 🙏🏼 🙈 nemůžu tedy posoudit, já děti nemám, takže příznaky neznám, ale často jsem myslela, ze nějaký mám a četla jsem spoustu diskuzi a co jsem pochopila, tak neee vždy jsou nějaké příznaky pravidlem 😊
@Maky9696 děkuju za povzbuzení
uvidíme no, je to nekonečné čekání ![]()
@Teruli03 ale už se krátí, to já to mám ještě dlooouho 😀 každopádně mám 14.den po IUI ve čtvrtek 4.7. ale pokud to vyšlo, tak to zjistím už dříve, protože LF nemám nikdy 14dni 😃 takže počítám tak po příští neděli mužů dělat test 😊 takže celkem závidím, ze jsi s čekáním skoro ve finiši ☺️
Ahoj, tak já dnes 10dpo a 12 dní od ovitrelle, na testu malý duch, vidíte ho taky?
@Teruli03 Ahojky, Tyjo na fotce není moc vidět, ale věřím, ze jsi ho urcite videla 🙏🏼 zkus zítra, jestli nebude vidět více 🍀
@Maky9696 tak u nás to asi nevyšlo. Duch na testu sice je, ale 11dpo bych čekala viditelnější čárku
Byli jsme na 1. IUI v Srpnu a ve středu naše láska bude mít 6týdnů ♥️ ☺️
@Teruli03 dobré je počkat 14dní po IUI dělají neplechu hormony a může to ukazovat falešného ducha
.
@Klárka Veverková tohle je celkově mé 4.iui, z toho 2× vyšlo, takže vím
hormonama to nebude, spíš ryska na testu bych řekla
@Maky9696 zkoušela jsem teď odpoledne ještě test dr max, četla jsem, že mama test dělá falešné duchy. Nevím no, ducha vidím i na tomto testu
vidíte ho tam taky?
@Teruli03 já tedy ducha nevidím, nevím no, možná to zkresluje fotka 🙈