Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 Ahoj, mě zítra čeká 2. IUI 👍🏼 tak snad to vyjde.. 😊 Jak dlouho po IUI jsi ty?
@Anonymní píše: Více
Tak budu držet palce
dnes jsem 5dpo, to čekání na test je nekonečné ![]()
@Teruli03 Děkuji 😊 taky držím palce.. za chvíli už budu čekat taky, je to vždy strašně dlouhý, snad už se na mě po 2 letech usměje štěstí 😍 To je tvé první IUI? Mas z toho nějaký pocity? Já se celkem bojím, aby nebylo pozdě 🙈
@Anonymní píše: Více
Určitě jo, důležité je, myslet pozitivně
já už doma jednoho prcka mám, tehdy nám vyšla druhá iui. Minulý měsíc jsem byla teď poprvé na iui a dopadlo to biochemickým těhotenstvím. Tak jsem zvědavá, jestli to teď vyjde nebo ne ![]()
@Teruli03
Tyjo, tak to rada slyším, ze to není úplně marný 😊.. moc držím palce, aby vyšlo 😍 🍀.. já jsem tak nějak smíření, ze to třeba nedopadne, partner má málo pohyblivé spermie, takže mi dnes dr řekla, ze šance jsou tak 2-3% 🙄
@Teruli03 dej vědět, jak to dopadlo 😍 🍀.. dnes měl 16% celkovou a nějakou pohyblivost dopředu 8% 🙄
@Maky9696 manžel měl taky minulý měsíc 16%, teď jen 10. A když se nám iui povedla s prvním dítětem, tak měl 12, takže to není úplně marné
stačí jedna jediná ![]()
@Teruli03 jeeee tak to jsi mi dala naději, každopádně je to snad poprvé, co nemám potřebu se chovat jako těhotná, řekla jsem, ze na to prdim.. vždy jsem se raději krotila, protože co kdybych byla těhotná 🙈 dnes jsem šla cvičit, dala jsem si skleničku vina 😃 proste no stress.. a co ty? Jak utíká čekání na //? 😊
@Maky9696 přesně tak to má být!
Já jsem hrozně nedočkavá, co se testování týká
dnes jsem odpoledne zkoušela test, ať vím, jak je na tom ovitrelle a byl tam ještě slabý duch, tak doufám že zkusím test v pondělí a budou tam // ![]()
@Teruli03 no tak to chápu, člověk by testoval a hledal příznaky hned druhy den co? 😃 a v pondělí je termín testování? Já ho mám až 4.7 🫢 to je dlooooouho 🙈
@Maky9696 V pondělí budu 10dpo a to už mi vždy test ukázal, tak uvidíme
jinak na krev do CARu jdu až 28.6. Ale tak dlouho nevydržím čekat
![]()
@Maky9696 děkuju, ale nevím.. myslím si, že to nevyšlo. Vždy už mě 7-8 dpo bolely prsa a teď nic ![]()