Termín porodu březen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
13.12.17 20:42

@Iva. 29 Ahojky já mám termín 30.3. a copak čekáte? a jaké jméno jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.12.17 20:48
@Mamina56 píše:
@Iva. 29 Ahojky já mám termín 30.3. a copak čekáte? a jaké jméno jste vybrali?

Chlapečka, ale není 100% potvrzeno. Zatím vede Tomášek.
A jak se cítíš? Dnes jsem byla na kontrole, poboliva me v podbřišku na prave straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
13.12.17 20:49

@Iva. 29 Ahoj, já mám termín 15.3 ale nejspíše půjdem o trochu dříve. Čekáme chlapečka, doma mám už malou předškolačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
13.12.17 21:30

@Iva. 29 citím se jako bych snědla meloun bolí mě pánevní dno a kyčle a jsem pořád unavená hodně a čas od času brečím zda to všechno zvládnu atd jestli budu dobrá máma a tak:) a jak se cítíš ty a jaké máš ppocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.12.17 22:18
@Mamina56 píše:
@Iva. 29 citím se jako bych snědla meloun bolí mě pánevní dno a kyčle a jsem pořád unavená hodně a čas od času brečím zda to všechno zvládnu atd jestli budu dobrá máma a tak:) a jak se cítíš ty a jaké máš ppocity
Úplně stejne. Do toho se mi dost motá hlava, takže jenom jít někam je děs.
Dnes jsem byla na vánočních trzích a musela jsem si pak sednout do kavárny, jak mi bylo.
Doma už mám čtyřletého syna, ale takhle mi tedy u něj nebylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
13.12.17 22:32

@Iva. 29 a ja jsem si myslela ze jsem jedina kdo se tak citi a pry je tehotenstvi nejhezci obdobi nevim nevim teda jo taky jsme byli v nemecku v Drazdanech na trzich a. myslela jsem si ze me. trefi slak. Nejen ze me. boleli zada ale tech lidi a vsichni honem honem a strkaji se a hrrrr ja to chci atd tak pritel chodil predemnou aby me. chranil brisko a ja briskem nalepena na nej. My cekame prvni mimco :) :) :) tomasek je pekne jmeno tak se jemnuje muj bratr my budeme mit Risu (Richard)po tatinkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.12.17 03:27

Jak tak koukám, tak jsme asi jediní kdo nemá na mimčo naklizeno. Když jsem to řekla budoucímu taťuldovi, tak prej je jestě PŮL ROKU :roll: čas a kdyby chtěla prďolka jít ven dřív, tak ji ukecá ať ještě chvilku počká že jí připustí bazén :lol: :lol: Ale po novým roku se do toho taky pustím.
Nás zatím žádné bolesti netrápí, ale zase nemůžu v noci spát. Večer se pořádně najím, vyprázdním měchýř abych spala celou noc ale ono mi to vůbec nepomůže.50× jdu na wc a pak mi začne kručet v břiše a musím jít jíst. Já snad čekám otesánka :mrgreen:
A co se týče jména, tak tam se zatím dohadujem.Doma už máme puberťačku Nikolku, tak bych to druhé chtěla taky od N ale např. Natálek je tady spousta.Ale taky se mi líbí Ellenka, Terezka,…
Sorry holky že to píšu tak dohromady, ale vy jste šikovné a přeberete si to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 07:18
@Ksarra píše:
Jak tak koukám, tak jsme asi jediní kdo nemá na mimčo naklizeno. Když jsem to řekla budoucímu taťuldovi, tak prej je jestě PŮL ROKU :roll: čas a kdyby chtěla prďolka jít ven dřív, tak ji ukecá ať ještě chvilku počká že jí připustí bazén :lol: :lol: Ale po novým roku se do toho taky pustím.
Nás zatím žádné bolesti netrápí, ale zase nemůžu v noci spát. Večer se pořádně najím, vyprázdním měchýř abych spala celou noc ale ono mi to vůbec nepomůže.50× jdu na wc a pak mi začne kručet v břiše a musím jít jíst. Já snad čekám otesánka :mrgreen:
A co se týče jména, tak tam se zatím dohadujem.Doma už máme puberťačku Nikolku, tak bych to druhé chtěla taky od N ale např. Natálek je tady spousta.Ale taky se mi líbí Ellenka, Terezka,…
Sorry holky že to píšu tak dohromady, ale vy jste šikovné a přeberete si to.. :)

Nejsi jediná. Po novém roce se do toho vrhneme.
Zatím se nestresuji.

Já jsem se holky dnes vyspala. Na WC jsem byla jen jednou a neboli me bříško :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 07:22
@Mamina56 píše:
@Iva. 29 a ja jsem si myslela ze jsem jedina kdo se tak citi a pry je tehotenstvi nejhezci obdobi nevim nevim teda jo taky jsme byli v nemecku v Drazdanech na trzich a. myslela jsem si ze me. trefi slak. Nejen ze me. boleli zada ale tech lidi a vsichni honem honem a strkaji se a hrrrr ja to chci atd tak pritel chodil predemnou aby me. chranil brisko a ja briskem nalepena na nej. My cekame prvni mimco :) :) :) tomasek je pekne jmeno tak se jemnuje muj bratr my budeme mit Risu (Richard)po tatinkovi

Já se dnes - (zatím ) cítím Dobře.
Doufám, že to vydrží.
Jsem ráda, že ted nikam nemusím. Nejhorší pro me je někam jít po ránu.
My právě také po tátovi., ale ještě uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.12.17 08:35

Tak já dnešní spánek měla úplně na prd. Opět. Tohle těhotenství je pro mě vážně náročný.
Zítra nás čeká UTZ a poradna, chlapeček má trošku problémy a můj zdravotní stav, tak není nejlepší.
Ale už jen kousek, malej se narodí a bude dobře.
Dneska se chystam péct další várku perniku, nebo mi na ně rodinka chodila a jsou fuč. A stejně i vanilkové rohlíčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 08:47
@čikolka píše:
Tak já dnešní spánek měla úplně na prd. Opět. Tohle těhotenství je pro mě vážně náročný.
Zítra nás čeká UTZ a poradna, chlapeček má trošku problémy a můj zdravotní stav, tak není nejlepší.
Ale už jen kousek, malej se narodí a bude dobře.
Dneska se chystam péct další várku perniku, nebo mi na ně rodinka chodila a jsou fuč. A stejně i vanilkové rohlíčky :mrgreen:

To me mrzí. To jsi dobra. Já se musím přiznat, že letos nepecu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.12.17 09:01

@Iva. 29 Já taky nechtěla, ale nedalo mi to. Jen jsem nepočítala s další várkou před vánoci :mrgreen: Ale mám doma pomocníky, tak za " trest" budou pomáhat. :lol:
Po svátcích se pak vrhnu do praní oblečku a ještě doobjednáme matraci do postýlky. Pak jen dořešit kočárek a máme tak nějak hotovo. A malej by mohl klidně přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 09:28
@čikolka píše:
@Iva. 29 Já taky nechtěla, ale nedalo mi to. Jen jsem nepočítala s další várkou před vánoci :mrgreen: Ale mám doma pomocníky, tak za " trest" budou pomáhat. :lol:
Po svátcích se pak vrhnu do praní oblečku a ještě doobjednáme matraci do postýlky. Pak jen dořešit kočárek a máme tak nějak hotovo. A malej by mohl klidně přijít.

Také se po svátcích na to vrhnu.
Už se na to těším. Zatím máme jen oblečení.
Vybráno už máme, tak se to pak jen objedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.12.17 09:34

@Iva. 29 My jsme to vybírali taky tak, že už jen objednáme.
A jaký mate vybraný kočárek? My chceme jít do G mini grand, hrozně se mi líbí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.12.17 11:12
@čikolka píše:
@Iva. 29 My jsme to vybírali taky tak, že už jen objednáme.
A jaký mate vybraný kočárek? My chceme jít do G mini grand, hrozně se mi líbí. :pankac:

Mne se také libi. Je to favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital