Neklidné miminko 3m - zkušenosti?

17
22.9.25 15:40

Neklidné miminko 3m

Zdravim maminky. Prosim, je tu nekdo, kdo mel neklidne miminko? Na to, ze mame 3m, je mimco neklidne, udajne je potreba vice mazleni, vice kontaktu a pripadne zavinovani. Jěikoz mam letni mimi, zavinovani nebylo moc komfortni, i kdyz jsme meli zavinovacku na leto..
udajne na to, ze ma skoro 3m ma porad takove ty lekaci reflexy a je hodne rozdovadena, neklidna a tim padem mi i pak spatne papa nebo spinka/spis moc nespinka a budi se.
Ma otazka zni, nema nekdo zkusenosti? Jsem trosku spatna z toho, ze si za to muzu sama, ze jsem ji dostatecne treba nezavinovala a nevim co. Byla jako malicka v hnizdecku casto, ale potom jsem ho odebrala, protoze vsude okolo bezpecneho spani je, ze by se nemelo v tomto spavat atd., ted si to vycitam..
nema nekdo zkusenosti a zda to preslo, diky vice vedomemu kontaktu? Vice zeba noseni v klubicku? Na tygrika a nebo prave jeste zavinuti a spacimu pytli na spinkani?

Dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25133
22.9.25 17:44

Zavinovala jsem i v tropických vedrech. Dcera jinak vůbec nespala. Nosila jsem ji v šátku. To u druhé.

První díky zavinování opravdu krásně spala.

A v noci jsme je měla buď u sebe v posteli nebo jsme pak u postýlky sundali bocnici a postýlku přidělali na pevno k posteli. Takže jsme byly blízko, ale každá mela svůj prostor.

Příspěvek upraven 23.09.25 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.9.25 08:37

@Aries6 dekuju moc!!! 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
23.9.25 08:57
@Badflower píše: Více

Zavinování se neboj. Někdo tvrdí, že to brzdí vývoj. Nemyslím si. Nejstarší jsem zavinovala do 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.25 07:28
@Badflower píše: Více

Nevím zda je to aktuální ale můj syn byl to samé😃 už od porodnice ho bylo skoro nemožné převléct a přebalit a pralticky furt se mrskal. Bylo to šílené. Zavinování jsem vzdala rychle. V porodnici ho zavinovali a i tam nemohli uvěřit vlastnim očim když se po 5 minutách skoro celý dostal ven😃 bylo opravdu šílené že se neustále tím vrtěním budil, a kolikrát se i sám sebe lekl a plakal.. takže prakticky jako miminko toho moc nenaspal no… uf! No a aktivní je do teď😃 je mu půl roku a je to neposeda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí