Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lukaskovi jsou skoro 4 mesice.Kdyz usina a probouzi se-hrozne se sebou hazi, mlati rukama do matrace, skube hlavou ze strany na stranu a skrabe se v obliceji. Nekdy nejde ani utisit a probouzi se s placem.Pres den to je v kocarku trochu lepsi, v noci v posteli horsi. Zacalo to asi v 1 mesici a je to horsi a horsi ![]()
Take jsme to tak meli, vzala jsem si ho k sobe do postele a bylo to stejne, cukal sebou, hazel hlavou ze strany na stranu, vetsinou to bylo v druhe polovine noci, podle me tim velkym prostorem kolem sebe. S krikem se mi probouzel strasne dlouho. Ted je mu 20m a porad ma neklidne spani, jeste ani jedna cela prospana noc…
Nezkoušela jsi ho zavinovat? hodně si to maminky chválí, že děti jsou pak ve spánku klidnější, já s tím bohužel zkušenost nemám, ale určitě by to za zkoušku stálo, postačí látková plína ovinutá hodně pevně kolem ručiček, aby se nevyklouzl… ![]()
Aha, tak to je škoda, co zkusit bylinky, nějaký čaj na lepší klidný spánek? nebo jsou i homeopatika… ![]()
Nbkladala jsem malého v postylce kojicim polštářem, tak od loktů dolů, aby se mu nezaboril nosík. oni nemají děti rádi ten velký prostor.co místo zavibNovacky spací pytel? nemůže aspoň tolik kopat npzickama.dala jsem ho malému, zasila na ramenou rukávy, aby nesvihal rucickama a přitom je má volné v tom pytli. zkuste
Diky za radu, ale neni to s nim jednoduche, ma rad volne rucicky, v zavinovacce se mrska tak dlouho, dokud je nevynda, to delal uz v porodnici a v pytli bych ho asi v tehle vedrech upekla, spinka jen tak, jinak je spocenej jak myska ![]()