Nekojí, ale stále odsává

376
14.10.13 10:18

nekojí, ale stále odsává

Dobré dopoledne, chtěla jsem se zeptat na váš názor…
Má kamarádka má čtyřletou holčičku, která už není dva roky kojená, ale kamarádka stále odsává mléko, aby ji z něm mohla dělat mléčné kaše. Co si o tom myslíte?
Dle jejího názoru je to pro malou dobré a za druhé má stále plnější dekolt než před
kojením. Setkala jste se s tím některá z vás nebo to taky tak praktikujete? Já teda stále ještě kojím osmi měsíčního chlapečka a jsem přesvědčená, že je to pro něj to nejlepší:-)Děkuji za názory

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
21848
14.10.13 10:21

A dle myho nazoru se montujes do veci, do kterych ti je takovy to hnedy a mazlavy

• načítám...
1581
14.10.13 10:21

Prijde mi to ujete. Ale je to jeji vec.

• načítám...
Run
20807
14.10.13 10:22

A proč to řešíš? :think: Ať si každý dělá co si myslí, že je nejlepší. Mě by to teda nebavilo, o plném dekoltu jsou to spíš řeči. Je to spíš naopak. Jinak si nemyslím, že by bylo kojení všemocné, malá už má za sebou dost nemocí, ale moje gynekoložka mě vždycky chválí, že je to prý dobře, že protilátky jsou tam pořád a že rekord u ní je kojení taky do čtyř let.

• načítám...
2596
14.10.13 10:23

Taky si myslím že každého volba. Kráva taky dojí celej život.

• načítám...
1854
14.10.13 10:26

No.. pockej na ten dekolt az prestane odsavat. :mrgreen: Teda pokud to neplanuje delat celej zivot.. i takovej pubertak ma prece pravo na trosku toho materskeho mleka ne? :mrgreen:

• načítám...
1854
14.10.13 10:27

A vsemocne to fakt neni, ja a muj mladsi bratr jsme MM ani nevideli a jsme zdravi a nemame zadne alergie a nas nejmladsi bracha je kojenej do dvou let, je vecne nemocny a ma spoustu alergii. :think:

• načítám...
16365
14.10.13 10:29

@Admila ze by kamaradka vubec nebyla rada, ze vec kterou ti zrejme zdelila jako duvernou propiras na verejne diskusi :roll: :jazyk: :nevim:

• načítám...
72725
14.10.13 10:30

@Admila dle mého je mi to fuk. Když jí to baví, ať to dělá :think:

• načítám...
376
14.10.13 10:31

Já se do toho nemontuju, ptala se mě na můj názor, protože ji to tchýně dost sprostě haní a já nevěděla, co ji na to říct. Pro mě osobně je mi to fuk, je to její život, ať si dělá co chce. A proč vůbec odpovídáš, když já se ptala na názory ostatních, tak buď neumíš číst nebo se ty montuješ do něčeho po čem ti je to co jsi napsala!!!

• načítám...
60142
14.10.13 10:31
@Seizdra píše:
A dle myho nazoru se montujes do veci, do kterych ti je takovy to hnedy a mazlavy

montovani by to snad bylo, kdyby do toho kamaradce mluvila a ne to, ze se zepta v diskuznim foru na nazor na MM pro ctyrletaka.

Ve ctyrech letech mi to prijde fakt zbytecny, ale kdyz ji to bavi :nevim:

• načítám...
21848
14.10.13 10:33
@Admila píše:
Já se do toho nemontuju, ptala se mě na můj názor, protože ji to tchýně dost sprostě haní a já nevěděla, co ji na to říct. Pro mě osobně je mi to fuk, je to její život, ať si dělá co chce. A proč vůbec odpovídáš, když já se ptala na názory ostatních, tak buď neumíš číst nebo se ty montuješ do něčeho po čem ti je to co jsi napsala!!!

Protoze ses ptala :roll:

• načítám...
376
@Baba píše:
montovani by to snad bylo, kdyby do toho kamaradce mluvila a ne to, ze se zepta v diskuznim foru na nazor na MM pro ctyrletaka.Ve ctyrech letech mi to prijde fakt zbytecny, ale kdyz ji to bavi :nevim:

děkuji:-)

• načítám...
6437

@Admila Já dělám mléčné kaše z UM. Určitě bych neodsávala tak dlouho :roll: Teď odsávám od porodu 5měsíců a už mě to fakt přestává bavit :oops: Od ledna nastupuju do práce na zkrácený úvazek, tak doufám, že se mlíko pomalu ale jistě vytratí :P bo by se mi nechtělo v práci odsávat

• načítám...
376
14.10.13 10:43
@Seizdra píše:
ptala jsem se na názory k tématu a podle toho co jsi napsala
@Seizdra píše:

ptala jsem se na názory k tématu, a na tvoji reakci můžu říct jen to, že dle množství tvých příspěvků na které jsi reagovala, můžu říct to samé, že ti po tom bylo…tenhle web je tu od toho, abychom se ptali a diskutovali, pokud jsi nepochopila

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová