Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobré dopoledne, chtěla jsem se zeptat na váš názor…
Má kamarádka má čtyřletou holčičku, která už není dva roky kojená, ale kamarádka stále odsává mléko, aby ji z něm mohla dělat mléčné kaše. Co si o tom myslíte?
Dle jejího názoru je to pro malou dobré a za druhé má stále plnější dekolt než před
kojením. Setkala jste se s tím některá z vás nebo to taky tak praktikujete? Já teda stále ještě kojím osmi měsíčního chlapečka a jsem přesvědčená, že je to pro něj to nejlepší:-)Děkuji za názory
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A dle myho nazoru se montujes do veci, do kterych ti je takovy to hnedy a mazlavy
A proč to řešíš?
Ať si každý dělá co si myslí, že je nejlepší. Mě by to teda nebavilo, o plném dekoltu jsou to spíš řeči. Je to spíš naopak. Jinak si nemyslím, že by bylo kojení všemocné, malá už má za sebou dost nemocí, ale moje gynekoložka mě vždycky chválí, že je to prý dobře, že protilátky jsou tam pořád a že rekord u ní je kojení taky do čtyř let.
No.. pockej na ten dekolt az prestane odsavat.
Teda pokud to neplanuje delat celej zivot.. i takovej pubertak ma prece pravo na trosku toho materskeho mleka ne? ![]()
A vsemocne to fakt neni, ja a muj mladsi bratr jsme MM ani nevideli a jsme zdravi a nemame zadne alergie a nas nejmladsi bracha je kojenej do dvou let, je vecne nemocny a ma spoustu alergii. ![]()
@Admila ze by kamaradka vubec nebyla rada, ze vec kterou ti zrejme zdelila jako duvernou propiras na verejne diskusi
![]()
Já se do toho nemontuju, ptala se mě na můj názor, protože ji to tchýně dost sprostě haní a já nevěděla, co ji na to říct. Pro mě osobně je mi to fuk, je to její život, ať si dělá co chce. A proč vůbec odpovídáš, když já se ptala na názory ostatních, tak buď neumíš číst nebo se ty montuješ do něčeho po čem ti je to co jsi napsala!!!
@Seizdra píše:
A dle myho nazoru se montujes do veci, do kterych ti je takovy to hnedy a mazlavy
montovani by to snad bylo, kdyby do toho kamaradce mluvila a ne to, ze se zepta v diskuznim foru na nazor na MM pro ctyrletaka.
Ve ctyrech letech mi to prijde fakt zbytecny, ale kdyz ji to bavi ![]()
@Admila píše:
Já se do toho nemontuju, ptala se mě na můj názor, protože ji to tchýně dost sprostě haní a já nevěděla, co ji na to říct. Pro mě osobně je mi to fuk, je to její život, ať si dělá co chce. A proč vůbec odpovídáš, když já se ptala na názory ostatních, tak buď neumíš číst nebo se ty montuješ do něčeho po čem ti je to co jsi napsala!!!
Protoze ses ptala ![]()
@Baba píše:
montovani by to snad bylo, kdyby do toho kamaradce mluvila a ne to, ze se zepta v diskuznim foru na nazor na MM pro ctyrletaka.Ve ctyrech letech mi to prijde fakt zbytecny, ale kdyz ji to bavi
děkuji:-)
@Admila Já dělám mléčné kaše z UM. Určitě bych neodsávala tak dlouho
Teď odsávám od porodu 5měsíců a už mě to fakt přestává bavit
Od ledna nastupuju do práce na zkrácený úvazek, tak doufám, že se mlíko pomalu ale jistě vytratí
bo by se mi nechtělo v práci odsávat
@Seizdra píše:ptala jsem se na názory k tématu a podle toho co jsi napsala
Protoze ses ptala
@Seizdra píše:
Protoze ses ptala
ptala jsem se na názory k tématu, a na tvoji reakci můžu říct jen to, že dle množství tvých příspěvků na které jsi reagovala, můžu říct to samé, že ti po tom bylo…tenhle web je tu od toho, abychom se ptali a diskutovali, pokud jsi nepochopila
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat