Nekonečné uspávání 16měsíční dcerky, už to nedávám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85313
4.3.26 13:56
@Anonymní píše: Více

Uz jsem se ptala. Kdy vstava a jak spi pres den? Od kdy do kdy?
Mne nejdriv deti spaly 3× denne, pak 2×, v tomto veku asi 1 x pres den. A to se posouvalo pak podle toho vecer, ja spala (od kdy do kdy) pres den. Takto brzo ale do postele nechodily.
Ono je pak otazka, proc uspavas tak brzo. Myslenka, ze dam dite brzo spat, at mate klid, je pekna, ale malokdy to klapne. U nas jsem se taky snazila dat spt driv a stejne jsem musela uspavat dlouho, tak jsem dala spat pozdeji a usnula rychleji. U nas posunuti na pozdeji pomohlo. Ale usnula v 9 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16208
4.3.26 17:25
@blumen píše: Více

Syn tak, neusnul driv, než tak ve 22h. Nemělo smysl chodit lehnout driv. Ale postupem se to posunulo na 21h, jak se vstávalo do jeslicek od 2 let. Ale kdyby mohl, klidne je vzhuru jeste o půlnoci a ma plno energie :mrgreen: Ale uspávala se vzdy jen společným ležením vecer. Pohádka, zhasnout a spíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
23.3.26 21:52

Ahoj, ja jsem mela drazdive dite. Vzdy vecer usnula nejdriv presne za 1:20,pak se to zkratilo na presne za hodinu. Bylo jedno v kolik sla spat a kolik toho naspala pres den. Mela tp takhle nastavene. Pry tyto deti maji drazdivejsi nervovy system a potrebuji urcitou dobu na zklidneni nez usnou. Taky me to stvalo, ale proste jsem tam byla. Bylo to unavujici kazdy vecee. Kolem dvou let jsme sly na Osteodynamiku, mela blokadu krcni patere, po te se to hodne zlepsilo a lepe a dele spala v noci i pres den. Kdyz mela jen jeden spanek po o, usinala vecer presne za 50 minut. Pak uz po o nesnula a vever zalehne v sedm a spi, zkuste tu Osteodynamiku a taky hraje roli, zda je fakt unavena. Ten rezim jak spi jsi tady nenapsala??? Houoani bych zrusila, to je blby, je jedno jestli dve hodiny houpes nebo vedle ni lezis, volila bych smadnejsi vaeiantu a to lezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí