Nelíbí se sama sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.4.20 15:40
@Anonymní píše:
ale samozrejme, ze o to jde :) protoze D partner je pro S partnerku ta jistota, kotva, takze jsem presvedcena o tom, ze minimalne ty mas s D/s vztahovym nastavenim „problem“, neni ti to vlastni… protoze kdyby bylo, tak jsi schopny svou zenu uklidnit…takhle z tebe citi to, jak jsi nervozni, jak se obavas, co se ve vztahu bude dit…a pokud je nastavenim s i v beznem zivote, tak ji velmi znejistujes…vim, o cem mluvim, v D/s vztahu ziju ;)

Můžu se zeptat kolik ti je a kolik máte dětí? a zda piše žena či muž?

• Citovat
  • Upravit
25179
22.4.20 15:46
@Anonymní píše:
ale samozrejme, ze o to jde :) protoze D partner je pro S partnerku ta jistota, kotva, takze jsem presvedcena o tom, ze minimalne ty mas s D/s vztahovym nastavenim „problem“, neni ti to vlastni… protoze kdyby bylo, tak jsi schopny svou zenu uklidnit…takhle z tebe citi to, jak jsi nervozni, jak se obavas, co se ve vztahu bude dit…a pokud je nastavenim s i v beznem zivote, tak ji velmi znejistujes…vim, o cem mluvim, v D/s vztahu ziju ;)

tak tohle nechápu, tyhle kategorizace…Jako v sexu dejme tomu, proti gustu…Ale v životě snad komunikujeme navzájem a řada našich společných debat končí kompromisem nebo dohodou. Ne že jeden určuje chod a pravidla a druhej je bez výhrad akceptuje, protože jsme domácnost D/s…
Takhle normální vztah nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 16:00
@pe-terka píše:
tak tohle nechápu, tyhle kategorizace…Jako v sexu dejme tomu, proti gustu…Ale v životě snad komunikujeme navzájem a řada našich společných debat končí kompromisem nebo dohodou. Ne že jeden určuje chod a pravidla a druhej je bez výhrad akceptuje, protože jsme domácnost D/s…
Takhle normální vztah nevypadá.

Ano ve své podstatě je to zahrávání si s ohněm, jelikož pokud nastolíte to co nastalo(pravidla)a vyžadujete to i v osobním životě tak nejenom že si ma to zvyknete alw pokud jeden z dané dvojce se rozhodne z ničeho nic přejít do klasického vztahu a najednou uplatňuje své rozhodnutí proti tomu vašemu(kdy to pocelou dobu bylo na vás)máte v hlavě takový bordel že musíte vyhledat odbornou pomoc!

• Citovat
  • Upravit
106218
22.4.20 16:31
@Anonymní píše:
Zdravím ženy i muže, jdu za vámi s jistým problémem se kterým si už vážně nevím rady, tak třeba poradíte vy budete li vědět :roll:
Jsme spolu s manželkou 3 roky z toho rok sezdaní, mě je 40 jí 35let, z prvního manželství má 2 děti na prvním stupni které bydlí s námi ve společné domácnosti a před necelím rokem se nám narodil společný syn.
Po porodu ještě zhruba 3 měsíce jsme si užívali sexu a to bdsm, najednou úplně přestala mít o sex sememenši zájem :( po menší vyhrocené debatě přistoupila na její kompromis kdy já navrhoval 2× týdně ona 1× :roll: no na to že to do té doby 4× až 6× tak nic moc, ale nezbylo mi než souhlasit
Bylo mi řečeno že je to po porodu běžné, že se jim mění hormony, že na to nemá náladu, že je unavená a že to skrátka mít nemusí atd.????no tak jsem to podstoupil celkem 2×fakt musim uznat že jsem si to neužil ani já jelikož souložit s někým kdo se ani nepohne a netrpělivě čeká až to bude mít za sebou vás fakt nevzruší, tak jsem od toho upustil úplně!
Zvolil jsem tedy způsob „sám sobě si“Je něco úchylnějšího než si ho honit nad fotkami vlastní manželky???když ona spí vedle v ložnici???
Dle mého názoru je velice atraktivní, hezká, mladá, sexy a jsem ji věrnej a miluju ji :oops: Jenže jsem začal škemrat, doprošovat se, za vše se několikrát omlouvat, atd.
Načeš mi bylo řečeno že má jakýsi blok v hlavě v tom smyslu že se nelíbí sama sobě, že si připadá ošklivá, nepřitažlivá tak mám být tolerantní a pochopit že dokud si to sama v sobě nedá do pořádku tak na tu dobu to mám i já vydržet bez sexu 8o
Jako jsem to nějak nepochopil, já u ní nešetřim lichotkami jak ji to sluší, jak dokázala po porodu zhubnout na to o co usilovala, měla mou podporu, pro mě je sexy a řekne mi tohle?
Nezáleží co říkám Já ale jak to cítí ona! Je nespokojena s vlastním tělem! mám být tolerantní a dát ji čas!
Prosim poraďte jak ji mám pomoci, nechci si hledat milenku ????

Tak v tom má samozřejmě pravdu, potřebujeme se líbit samý sobě a od toho se odvíjí vše ostatní. Že jí to říkáš ty nemá žádnou váhu, pokud ona to vidí jinak.
Potřebuje zhubnout nebo v čem je hlavní problém? Nemůžeš ji v tom nějak pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106218
22.4.20 16:37
@Anonymní píše:
Nikdo z nás o bdsm nestojí a pokud netušíte o čem bdsm (není to jen o nakládačce)opravdu je je zbytečné se svými o tomto bavit
Tak stojí nebo nestojí? V úvodním příspěvku to bylo zmíněno.
@Anonymní píše:
Na počátku našeho vztahu s tím přišla sama, jak to má a že je tou která se oddá tomu dominantnímu, tedy mě, tohle by si snad přál každý chlap, nicméně to nebylou pouze hrou při sexu, ona byla subinou i v reálným životě, tudiž vyžadovala jistá pravidla, která jsme po vzájemné dohodě sestavili tak aby potažmo fungovali i v reálném životě, tedy 24/7 málo kdo to pochopí, zjednodušeně řečeno, ten dominantní řeší celý její život což pro mě bylo velice náročné minutu po minutě řešit nás oba, její a mé potřeby zároveň, mnohokrát jsem ji žádal o rovnocený vztah, odmítla ho, tak jsem si nakonec zvykl na to vše kolem a jednal za nás v tom dle mého názoru nejlepším úmyslu, ještě po porodu 3 měsice se zdálo že je vše v pořádku, nebyl důvod se hádat jelikož díky pravidlům nebylo o čem, a pak to začlo, z ničeho nic se převrátila o 180 stupňů, a kolem sebe si vytvořila tak velký prostor kdy ten můj mi zcela vzala, prostě šmitec! já nedostal šanci se s tím vyrovnat, následně jsem kapituloval a naše role se zcela obrátili, sex žádný, bdsm zatratila docela, a já zůstal ve svých myšlenkách proč k tomu vůbec došlo docela sám, a teď se mi svěřila že není spokojená s vlastním tělem a tudiž s nim nemůžu být spokojen ani já a popravdě od té doby jsem ji nahou ani neviděl

A víš proč její předchozí vztah skončil? Třeba patří k těm co po dítěti ztrácí zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 17:09
@Venetia píše:
Tak v tom má samozřejmě pravdu, potřebujeme se líbit samý sobě a od toho se odvíjí vše ostatní. Že jí to říkáš ty nemá žádnou váhu, pokud ona to vidí jinak.
Potřebuje zhubnout nebo v čem je hlavní problém? Nemůžeš ji v tom nějak pomoci?

Zhubnout chtěla a já ji podporoval, a zhubla ale všude, její nynějši postavu ji chválí i ostaní nejen já, ale ona se vidí jinak, já ji asi pomoct nedokážu leda že bych ji poslal na plastiku nechal ji udělat nová prsa ale ani to ji prý nezaručí že se bude cititlip, prý to má v hlavě tak jsme se domluvili na návštěvě psychologa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 17:13
@Venetia píše:
A víš proč její předchozí vztah skončil? Třeba patří k těm co po dítěti ztrácí zájem.

Momentálně nestojí ani o bdsm ani o sex jako takový, zkončil z důvodu toho že předchozí manžel nadměrně pil alkohol a o děti se starala sama, já jsem abstinent a v rámci možností i děti zabavím, ovšem nemám právo jak mi bylo řečeno je nikterak kritizovat, napomínat, poučovat jelikož nejsem jejich otec, pouze tedy jen našeho nejmladšiho syna

• Citovat
  • Upravit
25179
22.4.20 17:19
@Anonymní píše:
Ano ve své podstatě je to zahrávání si s ohněm, jelikož pokud nastolíte to co nastalo(pravidla)a vyžadujete to i v osobním životě tak nejenom že si ma to zvyknete alw pokud jeden z dané dvojce se rozhodne z ničeho nic přejít do klasického vztahu a najednou uplatňuje své rozhodnutí proti tomu vašemu(kdy to pocelou dobu bylo na vás)máte v hlavě takový bordel že musíte vyhledat odbornou pomoc!

to je mazec. Nenapadlo by mě, že sexuální vztah D/s může přejít i do osobní roviny a nadělat takový guláš…Za mě je to asi hooodně o vzájemné komunikaci, ale musí být upřímná a musí chtít oba. Co jak cítím, co jsem ne/chtě(a), po čem toužím a jak chci, abychom fungovali.
Ona by ti měla říct, proč jí dosud zaběhnutý model tebe jako dominantního muže a jí jako submisivní ženy přestal vyhovovat…A ještě jedna otázka, na tebe…Tobě to sedělo, být ve všech rolích dominantní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.4.20 17:22
@Anonymní píše:
Momentálně nestojí ani o bdsm ani o sex jako takový, zkončil z důvodu toho že předchozí manžel nadměrně pil alkohol a o děti se starala sama, já jsem abstinent a v rámci možností i děti zabavím, ovšem nemám právo jak mi bylo řečeno je nikterak kritizovat, napomínat, poučovat jelikož nejsem jejich otec, pouze tedy jen našeho nejmladšiho syna

to je taky blbý..Pokud od tebe očekává spolupodíl na jejich zábavě a výchově, ruku v ruce s tím jde i kritika…Tohle je častý kámen úrazu…Nebo chce, aby starší děti výchovně vedl bio otec alkoholik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.4.20 17:24
@Anonymní píše:
Zhubnout chtěla a já ji podporoval, a zhubla ale všude, její nynějši postavu ji chválí i ostaní nejen já, ale ona se vidí jinak, já ji asi pomoct nedokážu leda že bych ji poslal na plastiku nechal ji udělat nová prsa ale ani to ji prý nezaručí že se bude cititlip, prý to má v hlavě tak jsme se domluvili na návštěvě psychologa

s poslední větou souhlasím…Má problém v hlavě, se kterým by nepomohlo ani 1000 plastik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 18:22
@terien píše:
BDSM není přece nakládačka :roll: já třeba v těhotenství i po porodu měla chuť na sex normální, spali jsme spolu v den porodu a po šestinedělí ( teda petinedeli :lol: ) úplně stejně jako dřív. A bylo to moc hezky, protože jsem byla doma, takže jsme mohli kdykoliv se nám zachtělo. Jestli oba preferují nějakou praktiku, tak to asi porodem nezmizí. Chuť třeba jo, ale těžko se z někoho, kdo má rád tvrdší sex stane ze dne na den romantik.

Fuj, fuj, fuj… vim, kdo toto dělá… 8o
Raději no comment

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 18:24
@terien píše:
BDSM není přece nakládačka :roll: já třeba v těhotenství i po porodu měla chuť na sex normální, spali jsme spolu v den porodu a po šestinedělí ( teda petinedeli :lol: ) úplně stejně jako dřív. A bylo to moc hezky, protože jsem byla doma, takže jsme mohli kdykoliv se nám zachtělo. Jestli oba preferují nějakou praktiku, tak to asi porodem nezmizí. Chuť třeba jo, ale těžko se z někoho, kdo má rád tvrdší sex stane ze dne na den romantik.
:poblion: :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 21:13
@pe-terka píše:
to je mazec. Nenapadlo by mě, že sexuální vztah D/s může přejít i do osobní roviny a nadělat takový guláš…Za mě je to asi hooodně o vzájemné komunikaci, ale musí být upřímná a musí chtít oba. Co jak cítím, co jsem ne/chtě(a), po čem toužím a jak chci, abychom fungovali.
Ona by ti měla říct, proč jí dosud zaběhnutý model tebe jako dominantního muže a jí jako submisivní ženy přestal vyhovovat…A ještě jedna otázka, na tebe…Tobě to sedělo, být ve všech rolích dominantní?

No já v podstatě při našem seznámení neměl o bdsm ani představu, neřešil jsem kdo jsem že bych se přimo prezentoval jako Dominant to ani náhodou, jen jsem si všiml že sedí u večeře na proti mě a ani nemukne, takže jsem se domnival že asi bude tižši typ tudiž jsem z velké části konverzaci vedl já,
Až asi po 4 návštěvách vytáhla dudky a pouta, což mě samozřejmě překvapilo a pověděla mi o tom jak to má se svou sexualitou, nu jsem si to pak vygooglil na netu o co vlastně jde, tak jsme začali expedimentovat a společně nakupovat další a další hračky, pak došlo i na klec kterou jsem si svařil, postila mi 50 odstinů které jsem viděl poprvé v životě a že takto si to představuje, no kterému chlapovi by se nelíbilo když se mu žena celá a dobrovolně oddá a řekne mu „chci být tvým majetkem“ že
Pro vytvoření pravidel bylo zapotřebí abychom se k tomu vyjádřili oba a dobrovolně, určili hranice atd. což není masochystka takže tělesné tresty jen jako výchovný prostředek
Z prvu mě to bavilo, bylo se čim motivovat a spousta prostoru pro nové věci, dá se řici že jsem si na to tak zvykl že jsem nepředpokládal že by se cokoli změnilo, jelikož jsme pravidla dodržovali i na veřejnosti kde to bylo složitější, pohledy kolemjdoucích kdy má subina na krku obojek a tak ale dalo se to ustát, nestyděla se za to kým je. navštěvovali jsme srazy zaměřené na tento okruh lidí, vážně vyzkoušeli jsme hodně.
Ovšem měl jsem čimdál častějši pocit že už je to za hranou, jako že už opravdu nechce přemýšlet nad ničim a na mě toho bylo čím dál víc. stal se s toho stereotip kdy se jelo podle plánu, žádné hádky, žádné kompromisy, žádné dilema vše bylo pevně danné a nebylo komunikovat o čem což mi samozřejmě chybělo, několikrát jsem ji říkal že chci rovnocený vztah že to stejně nemůže fungovat když se stane mou manželkou, tvrdila opak! pak se stalo to co jsem nečekal, já se se svojí roli zžil natolik že když přišla ona po 3 měsicich co se narodil malej že se musime přispůsobit a hned začala klást požadavky a rozhodnutí bez tohož aby respsktovala můj názor obrátila vše o 180 stupňu a vzala mi celý můj dosavadní prostor jsem si to nenechal libit a pustil se do ní, hledal jsem odpovědi co to vše má znamenat? proč to nešlo tenkrát a teď jo? a to ještě přišla s tim problémem že se nelíbí sama sobě takže vůbec nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 21:22
@pe-terka píše:
to je taky blbý..Pokud od tebe očekává spolupodíl na jejich zábavě a výchově, ruku v ruce s tím jde i kritika…Tohle je častý kámen úrazu…Nebo chce, aby starší děti výchovně vedl bio otec alkoholik?

Nejde o jejich víchovu prý je vychovávám nepřímo, tím jak se chovám já co dělám atd.jde o to že se jich špatně ani slovem nedotknu jelikož hodně dá na děti, děti doma strejdu nechcou tak jdi! to se všude běžně stává, ke svému otci jezdí na vikend co 14 dní, nevím nezdá se mi jako špatný chlap

• Citovat
  • Upravit
25179
22.4.20 21:34
@Anonymní píše:
Nejde o jejich víchovu prý je vychovávám nepřímo, tím jak se chovám já co dělám atd.jde o to že se jich špatně ani slovem nedotknu jelikož hodně dá na děti, děti doma strejdu nechcou tak jdi! to se všude běžně stává, ke svému otci jezdí na vikend co 14 dní, nevím nezdá se mi jako špatný chlap

víš, jak to tak čtu, připadá mi ta tvá žena čím dál divnější a nevyzpytatelnější. Navíc i značně nekonzistentní. Kdo ví, co za tím jejich rozvodem bylo…
Pokud bys její děti měl vychovávat nepřímo, tak zrovna model, do kterého tě natlačila se mi moc příkladný nezdá.
Pokud je navíc zastánkyně kultu dítěte a všelijakých volných výchov, kdy si dítě v podstatě diktuje a ty jako nevlastní otec nesmíš ani pípnout, jinak tě vykopne z domu…Tohle není chování ženy, která svého partnera miluje a respektuje…
Já bych prchla sama a dobrovolně a našla si někoho normálního, než z toho zblbneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí