Nelíbí se sama sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.4.20 21:49
@pe-terka píše:
víš, jak to tak čtu, připadá mi ta tvá žena čím dál divnější a nevyzpytatelnější. Navíc i značně nekonzistentní. Kdo ví, co za tím jejich rozvodem bylo…
Pokud bys její děti měl vychovávat nepřímo, tak zrovna model, do kterého tě natlačila se mi moc příkladný nezdá.
Pokud je navíc zastánkyně kultu dítěte a všelijakých volných výchov, kdy si dítě v podstatě diktuje a ty jako nevlastní otec nesmíš ani pípnout, jinak tě vykopne z domu…Tohle není chování ženy, která svého partnera miluje a respektuje…
Já bych prchla sama a dobrovolně a našla si někoho normálního, než z toho zblbneš…

Já jsem odmítl jakoukoli jejich výchovu jelikož ona nerespektuje mé názory vůčí té své, netvrdím že je špatná matka jen muj názor je že pokud s nimi žiji ve společné domácnosti mám i já právo se vyjádřit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 21:51
@pe-terka píše:
víš, jak to tak čtu, připadá mi ta tvá žena čím dál divnější a nevyzpytatelnější. Navíc i značně nekonzistentní. Kdo ví, co za tím jejich rozvodem bylo…
Pokud bys její děti měl vychovávat nepřímo, tak zrovna model, do kterého tě natlačila se mi moc příkladný nezdá.
Pokud je navíc zastánkyně kultu dítěte a všelijakých volných výchov, kdy si dítě v podstatě diktuje a ty jako nevlastní otec nesmíš ani pípnout, jinak tě vykopne z domu…Tohle není chování ženy, která svého partnera miluje a respektuje…
Já bych prchla sama a dobrovolně a našla si někoho normálního, než z toho zblbneš…

Ona mě nemiluje má mě ráda

• Citovat
  • Upravit
25179
22.4.20 23:02
@Anonymní píše:
Ona mě nemiluje má mě ráda

svou lásku projevuje na můj vkus poněkud svérázně…Ale pokud ti to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.20 00:17

Zakladateli, přečetla jsem diskuzi a přijde mi, že tvoje žena bude mít spíš nějaké psychické problémy. To, že se po porodu, nebo během kojení mění věci, jako chuť, preference, nebo četnost sexu, to je celkem normální a může se to po pár měsících zase vrátit do normálu. Ale řekla bych, že v jejím případě to s tím až tolik nesouvisí. A stejně tak BDSM zaměření. To mi spíš přijde, že je - byla v jejím rozpoložení spíš určitá berlička, v určitém životním období. A to se právě mohlo změnit po 3. dítěti. To není nic proti BDSM, já sama jsem sub (někdy mám tedy sklony být switch), ale v tom co píšeš, to na mne působí jako nějaký psych., hlubší problém. Já tedy nežiji v 24/7, takže to nemůžu správně posoudit, navíc každý je úplně jiný a má to trošku jinak. Být tebou, nechám tomu ještě čas, a pokud ty sám nevyžaduješ tyhle praktiky, spíš si do nich byl „vtažen“ a zvykl si na to, tak ve vašem případě bych toho spíš využila, že se trochu chce osamostatnit a mít trochu svou hlavu - v ostatním životě. Pokud tedy byla na tobě až nezdravě závislá, tak ten tvůj popis na mne působil. A co se normálního sexu a jeho četnosti týče, to
se všechno může ještě změnit, ale netlačila bych na ni, to většinou naopak odradí. Ta návštěva psychologa je určitě dobrý nápad. Přeji hodně štěstí, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
23.4.20 01:07
@Anonymní píše:
Zdravím ženy i muže, jdu za vámi s jistým problémem se kterým si už vážně nevím rady, tak třeba poradíte vy budete li vědět :roll:
Jsme spolu s manželkou 3 roky z toho rok sezdaní, mě je 40 jí 35let, z prvního manželství má 2 děti na prvním stupni které bydlí s námi ve společné domácnosti a před necelím rokem se nám narodil společný syn.
Po porodu ještě zhruba 3 měsíce jsme si užívali sexu a to bdsm, najednou úplně přestala mít o sex sememenši zájem :( po menší vyhrocené debatě přistoupila na její kompromis kdy já navrhoval 2× týdně ona 1× :roll: no na to že to do té doby 4× až 6× tak nic moc, ale nezbylo mi než souhlasit
Bylo mi řečeno že je to po porodu běžné, že se jim mění hormony, že na to nemá náladu, že je unavená a že to skrátka mít nemusí atd.????no tak jsem to podstoupil celkem 2×fakt musim uznat že jsem si to neužil ani já jelikož souložit s někým kdo se ani nepohne a netrpělivě čeká až to bude mít za sebou vás fakt nevzruší, tak jsem od toho upustil úplně!
Zvolil jsem tedy způsob „sám sobě si“Je něco úchylnějšího než si ho honit nad fotkami vlastní manželky???když ona spí vedle v ložnici???
Dle mého názoru je velice atraktivní, hezká, mladá, sexy a jsem ji věrnej a miluju ji :oops: Jenže jsem začal škemrat, doprošovat se, za vše se několikrát omlouvat, atd.
Načeš mi bylo řečeno že má jakýsi blok v hlavě v tom smyslu že se nelíbí sama sobě, že si připadá ošklivá, nepřitažlivá tak mám být tolerantní a pochopit že dokud si to sama v sobě nedá do pořádku tak na tu dobu to mám i já vydržet bez sexu 8o
Jako jsem to nějak nepochopil, já u ní nešetřim lichotkami jak ji to sluší, jak dokázala po porodu zhubnout na to o co usilovala, měla mou podporu, pro mě je sexy a řekne mi tohle?
Nezáleží co říkám Já ale jak to cítí ona! Je nespokojena s vlastním tělem! mám být tolerantní a dát ji čas!
Prosim poraďte jak ji mám pomoci, nechci si hledat milenku ????

Promiň. Ale jsem přesvědčená, že tohle je jen její výmluva. V čem je chyba? Chodiva i pryč anebo je s tebou doma? Jak často tráví ona svůj vlastni čas? A jak ho trávite společně,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 09:05
@erdita píše:
Promiň. Ale jsem přesvědčená, že tohle je jen její výmluva. V čem je chyba? Chodiva i pryč anebo je s tebou doma? Jak často tráví ona svůj vlastni čas? A jak ho trávite společně,?

Je stále doma, nebo na zahradě, svůj čas prakticky nemá, veškerý tráví s malím nebo s dětmi, společný čas prakticky nemáme jelikož je toho názoru že ač dětem je 9 a 7 let chodí spát v ve 21 hod. takže jsou s námi i večer kdy ona jde chvili po nich též spát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 09:13
@erdita píše:

Takže i ve večerních hodinách kdy my chodili po večerníčku v těchto letech spát jsem nucen brát ohledy na děti jelikož jsou tam s námi takže jsou i programy v tv které nemůžu sledovat jelikož nejsou určený dětem

• Citovat
  • Upravit
106221
23.4.20 09:48
@Anonymní píše:
Takže i ve večerních hodinách kdy my chodili po večerníčku v těchto letech spát jsem nucen brát ohledy na děti jelikož jsou tam s námi takže jsou i programy v tv které nemůžu sledovat jelikož nejsou určený dětem

nějak nevím, kdo z vás je ten dominantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 10:05
@Venetia píše:
nějak nevím, kdo z vás je ten dominantní…

Já ale už to není o respektu z jeji strany a hadat se s ní nehodlam, né že bych ustoupil jen jsem přestal o čem koli rozhodovat ať se stará sama když ji to začalo vyhovovat víc, když někdo nechce tak s ni nepohne ani pár volů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 10:16

Mám s toho všeho čím dál tím silnější pocit že si uvědomila že jsem to Já který je pod její střechou tak když se mi něco nelíbí-tak jdi!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.20 19:49

Asi ji zas tak rád nemáš, že kdyz je problém, hned myslíš na milenku :roll: :roll:

Takhle se snad resi problemy ve vztahu? Milenkou??? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.20 23:23
@Anonymní píše:
Asi ji zas tak rád nemáš, že kdyz je problém, hned myslíš na milenku :roll: :roll:Takhle se snad resi problemy ve vztahu? Milenkou??? :,(

Já psal že si nechci hledat milenku když mám ji ;)

• Citovat
  • Upravit
1079
26.4.20 23:50

Zakladateli, ten váš vztah je patologický od A do Z. A to říkám jako člověk, který 24/7 nijak neodsuzuje, pokud je nastaveno po vzájemném konsenzu. Tvoje žena s tebou zametá od začátku, neváží si tě (vyhazovat vlastního manžela z domu, ve kterém žije jeho žena a jeho dítě, jen proto, že zrovna její děti nechtějí, aby tam strejda byl???), nedává ti absolutně prostor pro to, abys vyjádřil svoje potřeby, celý váš vztah je jen o jejích potřebách (které se zjevně mění jako počasí a očekává, že ty tvoje se budou točit kolem naplňování těch jejích). Psycholog je jednoznačně dobrá volba, protože v tom, co popisuješ, se nedá žít. Samozřejmě neznáme její verzi, ale nějaké společné body v ní určitě budou také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.20 10:19
@marzanna píše:
Zakladateli, ten váš vztah je patologický od A do Z. A to říkám jako člověk, který 24/7 nijak neodsuzuje, pokud je nastaveno po vzájemném konsenzu. Tvoje žena s tebou zametá od začátku, neváží si tě (vyhazovat vlastního manžela z domu, ve kterém žije jeho žena a jeho dítě, jen proto, že zrovna její děti nechtějí, aby tam strejda byl???), nedává ti absolutně prostor pro to, abys vyjádřil svoje potřeby, celý váš vztah je jen o jejích potřebách (které se zjevně mění jako počasí a očekává, že ty tvoje se budou točit kolem naplňování těch jejích). Psycholog je jednoznačně dobrá volba, protože v tom, co popisuješ, se nedá žít. Samozřejmě neznáme její verzi, ale nějaké společné body v ní určitě budou také.

K tomu že by mě vyhazovala ještě nedošlo, psal jsem že i tato skutečnost může nastat což nepopřela. Momentalní situace je taková že se snažim o jeji přízeň, trávit společný čas společně jako rodina a z mého pohledu o to neytojí, nebo už nevím, dělám ústupky co naplat že jsem zdravý a vše mi funguje tak jak má? už ani sex nevyžaduju to ji dle jejich slov odrazuje ještě víc, sice to nechápu a uvidime co u psychologa🤔klidně podstoupím i osobní sezení budeli to třeba.
Ona o této diskuzi ví a má právo se vyjádřit, budeli chtít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.20 10:29
@marzanna píše:
Zakladateli, ten váš vztah je patologický od A do Z. A to říkám jako člověk, který 24/7 nijak neodsuzuje, pokud je nastaveno po vzájemném konsenzu. Tvoje žena s tebou zametá od začátku, neváží si tě (vyhazovat vlastního manžela z domu, ve kterém žije jeho žena a jeho dítě, jen proto, že zrovna její děti nechtějí, aby tam strejda byl???), nedává ti absolutně prostor pro to, abys vyjádřil svoje potřeby, celý váš vztah je jen o jejích potřebách (které se zjevně mění jako počasí a očekává, že ty tvoje se budou točit kolem naplňování těch jejích). Psycholog je jednoznačně dobrá volba, protože v tom, co popisuješ, se nedá žít. Samozřejmě neznáme její verzi, ale nějaké společné body v ní určitě budou také.

Ještě bych rád tedy doplnil že ano náš D/s vztah byl od samého začátku nastaven dle vzájemné dohody, ovšem tak nějak mi zapoměla řici že se točil pouze v sexu! což mi vytkla po 2 letech, do té dóby jsme na veřejnosti vystupovali jako Dom a subina, nebudu to dál rozpitvávat jelikož tento vztah byl již zatracen a nastalo obdobý kdy je čas být zodpovědný ve všech ohledech, tudiž se snažim přizpůsobyt danné situaci a jednou jsem tvarohovej, jindy makovej a někdy povidlový :roll: což z mé strany budu též potřebovat odbornou pomoc jelikož už pochybuju sám o sobě kdo vlastně jsem :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky