Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kojí? Já když kojím, jsem nepoužitelná
Lichotky jsou dobrý, ale hormon je základ
To kojení se tluče s tou potřebou sexu, příroda po ní nechce další mimi
BDSM 6× týdně, to je snad prdel, ne? Matka 3 malých dětí??
Se mi nechce úplně věřit. ![]()
BDSM? Sado maso??? Která těhule a žena po porodu by měla na podobné praktiky náladu? I běžný sex bývá problém, je v sex. oblasti hormonálně utlumená a naladěná na mateřství, příroda chce, aby se postarala o čerstvé mládě a nepovíjela hned další.
Podle mě jsi v nepořádku ty, zakladateli, že tohle nechápeš…Pevně doufám, že máte takové uspořádání, že tu nakládačku dostáváš ty…
@pe-terka píše:
BDSM? Sado maso??? Která těhule a žena po porodu by měla na podobné praktiky náladu? I běžný sex bývá problém, je v sex. oblasti hormonálně utlumená a naladěná na mateřství, příroda chce, aby se postarala o čerstvé mládě a nepovíjela hned další.
Podle mě jsi v nepořádku ty, zakladateli, že tohle nechápeš…Pevně doufám, že máte takové uspořádání, že tu nakládačku dostáváš ty…
BDSM není přece nakládačka
já třeba v těhotenství i po porodu měla chuť na sex normální, spali jsme spolu v den porodu a po šestinedělí ( teda petinedeli
) úplně stejně jako dřív. A bylo to moc hezky, protože jsem byla doma, takže jsme mohli kdykoliv se nám zachtělo. Jestli oba preferují nějakou praktiku, tak to asi porodem nezmizí. Chuť třeba jo, ale těžko se z někoho, kdo má rád tvrdší sex stane ze dne na den romantik.
@mau-mau píše:
Kojí? Já když kojím, jsem nepoužitelná![]()
Lichotky jsou dobrý, ale hormon je základ
To kojení se tluče s tou potřebou sexu, příroda po ní nechce další mimi
BDSM 6× týdně, to je snad prdel, ne? Matka 3 malých dětí??
Se mi nechce úplně věřit.
Nekojí, po porodu kdy vážila 75kg dokázala za necelý rok zhubnout na 64kg, samozřejmě že jak porod již 3 dítěte tak i cvičení zanechalo následky, snížil se objem prsou, strie, hubené břicho ale zůstala kůže, ke zpevnění po hubnutí již nedošlo, samozřejmě že její nadšení jsem podporoval, vypadá z mého pohledu opravdu dobře, mě se líbí a vzrušuje mě, a všichni kolem ji postavu chválí, včetně mě, to že není a nebude modelka(nikdy nebyla)je to poslední co bych chtěl
Jinak tomu tedy taky nerozumím, to jako zjistila teď, po třech letech vztahu, že není atraktivní? Nebo to nějak přímo souvisí s tím porodem?
@pe-terka píše:
Nikdo z nás o bdsm nestojí a pokud netušíte o čem bdsm (není to jen o nakládačce)opravdu je je zbytečné se svými o tomto bavit
@Anonymní píše:
Nekojí, po porodu kdy vážila 75kg dokázala za necelý rok zhubnout na 64kg, samozřejmě že jak porod již 3 dítěte tak i cvičení zanechalo následky, snížil se objem prsou, strie, hubené břicho ale zůstala kůže, ke zpevnění po hubnutí již nedošlo, samozřejmě že její nadšení jsem podporoval, vypadá z mého pohledu opravdu dobře, mě se líbí a vzrušuje mě, a všichni kolem ji postavu chválí, včetně mě, to že není a nebude modelka(nikdy nebyla)je to poslední co bych chtěl
Tak má třetí dítě, to jí muselo být jasný, že to pro tělo není jednoducha věc. Asi jí cvaklo nebo už jí sex prostě nezajímá
i když jestli před tím byl 6× týdne a teď se přemlouvá aspoň jednou, tak je to divný. Jak to měla po předchozích porodech?
@terien píše:
BDSM není přece nakládačkajá třeba v těhotenství i po porodu měla chuť na sex normální, spali jsme spolu v den porodu a po šestinedělí ( teda petinedeli
) úplně stejně jako dřív. A bylo to moc hezky, protože jsem byla doma, takže jsme mohli kdykoliv se nám zachtělo. Jestli oba preferují nějakou praktiku, tak to asi porodem nezmizí. Chuť třeba jo, ale těžko se z někoho, kdo má rád tvrdší sex stane ze dne na den romantik.
vidíš, tak mě porod, kojení a vstávání k děcku obvykle vcelku odrovnaly a vracelo se to pomalu…A myslím, že můj případ nebývá výjimečný.
Těžko se vžiju do rolí uživatelů BDSM, ale je možné, že s mateřstvím se ženě preference změnily směrem k něčemu něžnějšímu…Vzhledem k charakteru těchto praktik by mě to nepřekvapilo, byt samozřejmě vím, že pojem „nakládačka“ je zjednodušený.
Taky je možné, že nebyla až tak náruživou stoupenkyní BDSM, jen jí prostě nevadilo a přizpůsobila se partnerovi. A ted to cítí jinak a možná nemá odvahu to říct…
Ještě pak další věc - zakl. manželka hodně zhubla…Je možné, že to její tělo vyčerpalo, spolu s péčí o tři děti…Pokud to někdo přepískne a je dlouhodobě pod svými energetickými potřebami, tělo se vyčerpá a klesne vitalita…A v jejím případě se to mohlo projevit v chuti na sex…
@terien píše:
Tak má třetí dítě, to jí muselo být jasný, že to pro tělo není jednoducha věc. Asi jí cvaklo nebo už jí sex prostě nezajímái když jestli před tím byl 6× týdne a teď se přemlouvá aspoň jednou, tak je to divný. Jak to měla po předchozích porodech?
to on asi neví, starší děcka nemají spolu. Jsou školáci a oni jsou spolu tři roky.
@pe-terka píše:
vidíš, tak mě porod, kojení a vstávání k děcku obvykle vcelku odrovnaly a vracelo se to pomalu…A myslím, že můj případ nebývá výjimečný.
Těžko se vžiju do rolí uživatelů BDSM, ale je možné, že s mateřstvím se ženě preference změnily směrem k něčemu něžnějšímu…Vzhledem k charakteru těchto praktik by mě to nepřekvapilo, byt samozřejmě vím, že pojem „nakládačka“ je zjednodušený.
Taky je možné, že nebyla až tak náruživou stoupenkyní BDSM, jen jí prostě nevadilo a přizpůsobila se partnerovi. A ted to cítí jinak a možná nemá odvahu to říct…
Na počátku našeho vztahu s tím přišla sama, jak to má a že je tou která se oddá tomu dominantnímu, tedy mě, tohle by si snad přál každý chlap, nicméně to nebylou pouze hrou při sexu, ona byla subinou i v reálným životě, tudiž vyžadovala jistá pravidla, která jsme po vzájemné dohodě sestavili tak aby potažmo fungovali i v reálném životě, tedy 24/7 málo kdo to pochopí, zjednodušeně řečeno, ten dominantní řeší celý její život což pro mě bylo velice náročné minutu po minutě řešit nás oba, její a mé potřeby zároveň, mnohokrát jsem ji žádal o rovnocený vztah, odmítla ho, tak jsem si nakonec zvykl na to vše kolem a jednal za nás v tom dle mého názoru nejlepším úmyslu, ještě po porodu 3 měsice se zdálo že je vše v pořádku, nebyl důvod se hádat jelikož díky pravidlům nebylo o čem, a pak to začlo, z ničeho nic se převrátila o 180 stupňů, a kolem sebe si vytvořila tak velký prostor kdy ten můj mi zcela vzala, prostě šmitec! já nedostal šanci se s tím vyrovnat, následně jsem kapituloval a naše role se zcela obrátili, sex žádný, bdsm zatratila docela, a já zůstal ve svých myšlenkách proč k tomu vůbec došlo docela sám, a teď se mi svěřila že není spokojená s vlastním tělem a tudiž s nim nemůžu být spokojen ani já a popravdě od té doby jsem ji nahou ani neviděl
@Anonymní píše:
Na počátku našeho vztahu s tím přišla sama, jak to má a že je tou která se oddá tomu dominantnímu, tedy mě, tohle by si snad přál každý chlap, nicméně to nebylou pouze hrou při sexu, ona byla subinou i v reálným životě, tudiž vyžadovala jistá pravidla, která jsme po vzájemné dohodě sestavili tak aby potažmo fungovali i v reálném životě, tedy 24/7 málo kdo to pochopí, zjednodušeně řečeno, ten dominantní řeší celý její život což pro mě bylo velice náročné minutu po minutě řešit nás oba, její a mé potřeby zároveň, mnohokrát jsem ji žádal o rovnocený vztah, odmítla ho, tak jsem si nakonec zvykl na to vše kolem a jednal za nás v tom dle mého názoru nejlepším úmyslu, ještě po porodu 3 měsice se zdálo že je vše v pořádku, nebyl důvod se hádat jelikož díky pravidlům nebylo o čem, a pak to začlo, z ničeho nic se převrátila o 180 stupňů, a kolem sebe si vytvořila tak velký prostor kdy ten můj mi zcela vzala, prostě šmitec! já nedostal šanci se s tím vyrovnat, následně jsem kapituloval a naše role se zcela obrátili, sex žádný, bdsm zatratila docela, a já zůstal ve svých myšlenkách proč k tomu vůbec došlo docela sám, a teď se mi svěřila že není spokojená s vlastním tělem a tudiž s nim nemůžu být spokojen ani já a popravdě od té doby jsem ji nahou ani neviděl
hm, tohle je vážně divný, takovej obrat…Takže ona lítá z extrému do extrému, nic mezi tím? Což by bylo takové zdravé a „normální“…
Málokterá ženská je po porodech, kor když je jich víc, 100% spokojená se svým tělem…Chápu úbytek jistého „exhibicionismu“, třeba striptýzu, který dříve býval normou, nebo potřebu milovat se v přítmí. Ale naprostá rezignace na sex není normální, pokud jí teda partner její tělesné nedostatky neomílá o hlavu. Což neber osobně, myslím to obecně.
Nemá nějaké zdravotní potíže po porodu? A má dostatek jídla, nedrží nějakou drastickou dietu, aby se udržela štíhlá?
@pe-terka píše:
to on asi neví, starší děcka nemají spolu. Jsou školáci a oni jsou spolu tři roky.
Aha, tak já myslela, že spolu mluví
že se třeba o tom bavili
@pe-terka píše:
Možná. Ale mám pocit, že jejímu muži jde hlavně o normální sex, že BDSM si klidně odpustí.
Zdravím ženy i muže, jdu za vámi s jistým problémem se kterým si už vážně nevím rady, tak třeba poradíte vy budete li vědět
po menší vyhrocené debatě přistoupila na její kompromis kdy já navrhoval 2× týdně ona 1×
no na to že to do té doby 4× až 6× tak nic moc, ale nezbylo mi než souhlasit
Jenže jsem začal škemrat, doprošovat se, za vše se několikrát omlouvat, atd.
Jsme spolu s manželkou 3 roky z toho rok sezdaní, mě je 40 jí 35let, z prvního manželství má 2 děti na prvním stupni které bydlí s námi ve společné domácnosti a před necelím rokem se nám narodil společný syn.
Po porodu ještě zhruba 3 měsíce jsme si užívali sexu a to bdsm, najednou úplně přestala mít o sex sememenši zájem
Bylo mi řečeno že je to po porodu běžné, že se jim mění hormony, že na to nemá náladu, že je unavená a že to skrátka mít nemusí atd.????no tak jsem to podstoupil celkem 2×fakt musim uznat že jsem si to neužil ani já jelikož souložit s někým kdo se ani nepohne a netrpělivě čeká až to bude mít za sebou vás fakt nevzruší, tak jsem od toho upustil úplně!
Zvolil jsem tedy způsob „sám sobě si“Je něco úchylnějšího než si ho honit nad fotkami vlastní manželky???když ona spí vedle v ložnici???
Dle mého názoru je velice atraktivní, hezká, mladá, sexy a jsem ji věrnej a miluju ji
Načeš mi bylo řečeno že má jakýsi blok v hlavě v tom smyslu že se nelíbí sama sobě, že si připadá ošklivá, nepřitažlivá tak mám být tolerantní a pochopit že dokud si to sama v sobě nedá do pořádku tak na tu dobu to mám i já vydržet bez sexu
Jako jsem to nějak nepochopil, já u ní nešetřim lichotkami jak ji to sluší, jak dokázala po porodu zhubnout na to o co usilovala, měla mou podporu, pro mě je sexy a řekne mi tohle?
Nezáleží co říkám Já ale jak to cítí ona! Je nespokojena s vlastním tělem! mám být tolerantní a dát ji čas!
Prosim poraďte jak ji mám pomoci, nechci si hledat milenku ????