Nemá mě rád můj tchán

334
19.4.13 14:10

Nemá mě rád můj tchán

Můj Tchán mě nemá rád…neustále má nějaké připomínky na to co dělám nebo nedělám. Bydlíme s partnerem ve vedlejším domě, který partner zdědil po svých prarodičích (vyplácíme jeho sourozence). V současné době jsem doma, ale pracuji z domova a od pondělí budu nastupovat do práce (byť jsem v 18tt, tak mě ta firma chce a potřebuje)…cokoliv však udělám je tchánovi trnem v oku. Když příjde na návštěvu, tak si stěžuje, že byla špinavá chotba (je to tím, že máme v fdomě starého slepého vlčáka po dědovi a snažíme se mu dopřát posledních pár měsíců důstojného žití a nehchtěli jsme ho nechat v zimně v kotci), když přítel slavil narozeniny, tak jsem se všech zeptala co chtějí…(lkva, víno, kofola, pivo, minerálka)…tchán chtěl pouze kafe a když přišlo na přípitek tak řekl! a čím si mám ťuknout, když mi X dala jen kafe"…poté jedl pouze kupované věci jako byly bramburky, tyčinky a tak…ikdyž bylo napečeno spoustu slaných a sladkých věcí, tak neochutnal (asi aby se neotrávil)…cokoliv udělám je špatně a má k tomu připomínky, které neříká mě, ale partnerovfi…partner se s ním už několikrát pohádal, ale nikam to nevede…a to ještě tchán neví, že jsem v 18tt a že mě partner hodlá na oslavě mých narozenin (v červenci) požádat o ruku :-) Přitom zbytek partnerovy rodiny (tchýně, babička, bráchové, tety, strejdové, bratranci, sestřenice i děti) mají velmi rády…já mám jen pocit, že tchán nezvládá to, že najenou přestala pro něj ta doba kdy může partnerovi rozkazovat… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.4.13 14:13

Nevšímat si ho a přehlížet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.4.13 14:15

Přesně, štvi na něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.4.13 14:15

No a? že se vzrušuješ prosím tě, kašli na to a užívej si těhotenství a partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.4.13 14:19

@Stigma já nechápu že se s tím někdo trápí :nevim: můj dům, moje domácnost, pokud se mu něco nelíbí tak ať k vám neleze. Holka budeš muset být tvrdá, neřeknu kdyby jste bydleli v jeho domě, ale bydlíte ve svém. Aź přijde a bude mít nějaký moudro, tak se ho zeptej co tím sleduje, že i kdyby jsi na poličkách měla vyskládaný hovna místo porcelánu, tak jemu je potom prd.
Netrap se a užívej si těhotenství :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
19.4.13 14:20

Nevšímat si ho a neřešit to. Už má na tebe nějaký názor a ten stejně nezmění.

• Citovat
  • Upravit
Sofiel
19.4.13 14:21

@Stigma názor na tebe nezmění, takže se s tím přestat trápit..

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.4.13 14:24

@Stigma
Až ti začne něco vytýkat, tak mu řekni že má pravdu. Neomlouvej se za nic, ledaže bys ho omylem vzala klackem přes hlavu. Příště mu udělej jkafe a řekni mu, ať si naleje co sám bude chtít a neskákej kolem něj. Na to co jí se vybodni, nevšímej si ho. Přítel si s ním evidentně umí poradit a to je dobře, že se tě zastane. Přeju hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2299
19.4.13 14:25

Měla jsem to se skorotchánem podobně. Po tom co se mi narodil syn, jeho vnuk, se vše začalo obracet k lepšímu. Když jsme se pak s přítelem i vzali, tak to bylo ještě lepší. Jako když se setkáme, tak do naručí si nepadáme, ale je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
19.4.13 14:51

A co si ho v klidu pozvat na kafe a zeptat se ho mezi čtyřma očima, jestli jsi ho něčím urazila, proč se k tobě tak chová, ubezpečit ho, že ti jde jen o dobro manžela a celé rodiny a říct mu, že ti moc záleží na tom, aby Vám to v rodině klapalo…na mýho tchána toto myslím platilo, taky takovej byl jak popisuješ ty, ale když pochopil, jak moc jeho syna miluju a i já jsem musela být tolerantní k jeho občasným náladovým výpadkům, uznala jsem svoje chyby, tak se to postupně zlepšilo a teď se máme hodně rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.4.13 14:59
@elnido píše:
A co si ho v klidu pozvat na kafe a zeptat se ho mezi čtyřma očima, jestli jsi ho něčím urazila, proč se k tobě tak chová, ubezpečit ho, že ti jde jen o dobro manžela a celé rodiny a říct mu, že ti moc záleží na tom, aby Vám to v rodině klapalo…na mýho tchána toto myslím platilo, taky takovej byl jak popisuješ ty, ale když pochopil, jak moc jeho syna miluju a i já jsem musela být tolerantní k jeho občasným náladovým výpadkům, uznala jsem svoje chyby, tak se to postupně zlepšilo a teď se máme hodně rádi :)

Souhlas :palec:, rozumný přístup by mohl zabrat i na někoho takhle zarputilého. Přeju ať si to vyříkáte a Ty si můžeš v klidu a pohodě užívat těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
19.4.13 15:43

Já to mám takhle s přítelovou nevl. matkou. Dokonce si dovolila na začatku těhu říct partnerovi že malé beztaknení jeho. Přehlížím to. Tvářím se na ni mile, však ono jí jo přestane bavit a tvého tchána taky. Hlavně klídeka nestresuj se tím. Však nám můžou pr… políbit, ne? ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
19.4.13 15:49

Já jsem začala s mým tchánem vycházet paradoxně až po svatbě… Vůbec mě neuznával a taky jsem mu byla trnem v oku. A to hodně. Ale od svatby je mezi námi hezký vztah. :palec: Držím palce, aby se to i u tebe zlomilo a byla s tchánem za dobře :kytka: Tyhle věci jsou fakt nepříjemné a já se nedivím, že tě to trápí… Akorát s tím asi nejde nic moc dělat :( Buď to vyšumí nebo ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
19.4.13 15:59

Kašli na něj :lol: můj tchán bydlí pode mnou a oba se nemůžeme ani cítit :lol: já si z toho ale dělám srandu :lol: prostě si z tím nelam hlavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.4.13 16:08

A jak se chová ke své manželce? Není to u něj běžný způsob jednání se ženami? Starší generace (moje :mrgreen: ), to tak někdy má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová