Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ještě dodávám k příspěvku nade mnou, občas, když jsem bouličku zmáčkla, tak taky vytekla krev.. ![]()
Já nakonec šla na chirdu, dali mi tam dren se kterým jsem pár dnů chodila a dostala jsem antibiotika a už dobré ![]()
@mumik111
Měla jsem to samé bulka která strašně bolela a bránila mi v sezení, v chůzi i následně ve spánku naštěstí mi po 3 dnech sama praskla doporučila bych jit někam na příjem a oznámit ze jde nejspíš o bulku ktera ma v sobě hnis jak mi to prasklo hodne se mi ulevilo
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Dnes jsem přišla z práce a ve sprše jsem zjistila že se mi udělala taková tvrdá boule mezi tříslem a pyskem. Nevěděl by někdo co by to mohlo být a jak se toho zbavit, děkuji za rady ![]()
@Koloběžka 955 může to být zarostlý chloupek, boulička, ve které je nahromaděný hnis..a nebo třeba Bartholiniho žláza. Těžko říct…pokud se Vám to nezdá, tak si zajděte na gynekologii 😊
Bude to furunkl. Jednou jsem to měla na podobném místě a posléze na hýždi. Ten první mi propíchali na gyndě, aby odtekl ten hnis - sama bych si nic nepichala, kvůli možné infekci. Bolelo to v obou případech tak, že jsem nemohla ani sedět, nic. Druhý se řešil na chirurgii vyříznutím, do teď mám jizvu. Údajně to způsobuje stafylokok který je na kůži a tohle dělá. Chce to posílit imunitu a zvýšit hygienu. Držím palce