Nemám kde bydlet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Eliška píše:
u nás rozhodně ano, pohybuju se tedy mezi evangelíky
Také jsme evangelíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiveone píše:
Také jsme evangelíci.
Můžu se zeptat který kraj? To,.co jsem popisovala, jsou taky evangelíci, ale prostě to strašně hrotí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Můžu se zeptat který kraj? To,.co jsem popisovala, jsou taky evangelíci, ale prostě to strašně hrotí…
Karlovarský a třeba synovo učitelka je zase členem církve bratrské a co jsem s ní mluvila, tak to mají stejně. Evangelíci by nic hrotit neměli, to už je za hranou a takoví lidé jsou na nejlepší cestě do nějaké sekty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zazadej si o obecní byt.
Provize je zbytečné platit, inzeruji i přímí majitelé bytu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
Zazadej si o obecní byt.Provize je zbytečné platit, inzeruji i přímí majitelé bytu.
U nas chteji na obecni byt kauci a penize pri zadosti. A v Praze určitě maji kvanta mestskych bytu, rozdavaji je na potkani
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
ano, to také žasnu, jak holky lehce přes 20 mají oba rodiče mrtvéanebo v lepším případě bydlí 400 km daleko a jsou to alkáči, feťáci a sami mají ještě menší děti, než dotyčné zakladatelky a bydlí v 1+1
![]()
![]()
Tady musím nesouhlasit. Taky mě vždycky píchne, když se tu píše „a co rodiče, teta, sestřenice,…“ U nás je to prostě se vztahama v prd.eli, rodiče po rozvodu opravdu mají ty 1+1 a to nejsme podle mě žádnej vymenomanzelkovej white trash
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Tady musím nesouhlasit. Taky mě vždycky píchne, když se tu píše „a co rodiče, teta, sestřenice,…“ U nás je to prostě se vztahama v prd.eli, rodiče po rozvodu opravdu mají ty 1+1 a to nejsme podle mě žádnej vymenomanzelkovej white trash![]()
U nás je to podobné. S tátou si rozumím, e ten jezdí kamionem Evropu a jednou za měsíc, když je v Čechách, tak je u své přítelkyně. Máma sice žije v Praze, ale s tou máme takové vztahy, že bychom pod jednou střechou vydrželi maximálně víkend. Pak by to začalo skřípat. A jelikož žije sama, tak má opravdu maličký byt. Když jsme tam byli jednou na víkend, tak půlroční musel spát v kočáru a starší se mnou a s ní na letišti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu @truelly Coz o to, to ja se divim, nikde jsem to nezazila, ani o tom neslyslela a to mam par pratel mezi katoliky, proto muj dotaz. Ale ti teda nijak komunitne neziji, maji pokrtene deti, brali se v kostele, ale jinak nechodi ani bezne na mši. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga když to tady čtu tak jsem šťastná za svou slušnou rodinu a své zázemí. Navíc mám manžela. Nestačím se divit kdo v čem vyrustal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit