Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jsem na rodičovské dovolené, mám tři děti a pro nejmladší nemám hlídání. Je mi ouzko, protože každý měsíc nevycházím. Chybí nám potraviny. Brigádu se snažím sehnat a však nemám hlídání pro nejmladší, tak nemám moc možností. Prázdno v lednici mám zase. Holky řekněte mi jsem v takové situaci sama? Jste na tom podobně?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Samantha09 píše:
Ahoj holky. Jsem na rodičovské dovolené, mám tři děti a pro nejmladší nemám hlídání. Je mi ouzko, protože každý měsíc nevycházím. Chybí nám potraviny. Brigádu se snažím sehnat a však nemám hlídání pro nejmladší, tak nemám moc možností. Prázdno v lednici mám zase. Holky řekněte mi jsem v takové situaci sama? Jste na tom podobně?
Bez se zeptat na socialku na potravinovou banku.
@tini výživné bývalý neplatí :/ podávala jsem TO a z dávek mi zůstává cca 3500.
@Samantha09 píše:
Neboj. Holky ti tady poradi.
@JancaS84 byla jsem tam. Dali mi jednu kaši pro dceru a jedny těstoviny ;/
Ok, opět žebrání na e-mimi
začni charitou - poptat se na potravinou banku
chodit do Kaufu před zavíračkou a nakoupit za absolutně minimální ceny
zkusit na ÚP dávky hmotné nouze
prostě nevěřím, že v ČR s dávkama na 3 děti nemáš na jídlo - pak bydlíš blbě-draze
radit rodinu asi nemá smysl, že? ale to je základ, tam by to fungovat mělo, zkus obnovit vztahy… rohlík dětem snad -skoro-každá babička/vlastní tetička/strýc dá, ne?
brigáda? darování krve? prodej věcí na market place - máš net-tak tolik chudobná nebudeš - prodej cokoliv- dej věci do zastavárny.. já žila na rodičáku kolikrát z prodejů–
ALE to nesmíš žebrat, to se prostě musíš snažit!!
Jenže ty asi chceš poslat penízky, že…
@Lucy75 nežebrám, chci poradit. Internet mám jen kvůli tomu, že ho má majitel zapojený. Pokud byste poradila nějaký přivýdělek, byla bych vděčná
@Samantha09 píše:
@Lucy75 nežebrám, chci poradit. Internet mám jen kvůli tomu, že ho má majitel zapojený. Pokud byste poradila nějaký přivýdělek, byla bych vděčná
Co jsi dělala před posledním rodičákem?
@Samantha09 píše:
@JancaS84 byla jsem tam. Dali mi jednu kaši pro dceru a jedny těstoviny ;/
Promiň, ale tomu moc nevěřím 🤷🏻♀️ Nebudu moralizovat 🤫
@Russet kuchařka v závodní kuchyni, už se těším, jak budu moct zpátky nastoupit.
@Samantha09 píše:
Potravinova pomoc od charity. Kontaktuj nejblizsi pobocku.
@Samantha09 píše:Žebráš. Na případnou brigádu už dopředu odpovídáš, že nemáš hlídání. Zařiď si to hlídání a půjde to. Byla bych ochotná ti pomoci, ale dnešní registrace a okamžitá výmluva na hlídání mi brání. Máš všechno vyřízené, i dávky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat