Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucy75 neveris tomu ze se muze najit nekdo kdo nema na jidlo? To ja si myslim ze to jde celkem lehce, obzvlaat v dnesni dobe. A davky na 3 deti? On to nebude zadnej zazrak, vzdyt pridavky jsou asi 1000kc na dite.My oba dva pracukem a ze by jsme si v ppsledni dobe mohli buh vi jak vydkakovat, tak to taky nemuzem. Nastesti na jidlo i zabavu porad jeste mame, ale verim ze je cim dal vic lidi kteri to tak nemaj.
Přesně jak ti radí. Prodej krev, věci. Popis svou rodinu o pomoc. Nebo jsou na tom všichni špatně? Proč do bídy tři děti?
@PaníBovaryová čauky
je to DNEŠNÍ REGISTRACE
holky hlavně neposílejte peníze..
jako Samanto, jestli umíš chutně připravit fazole a hrách, klidně i těstoviny, tak ty ti klidně pošlu - ale to zrovna úplně nechceš, že
@Betty MacDonald já nechci pomoci. Chci poradit. Malá jde v září do školky. Akorát chci slyšet, že nejsem sama v takové situaci.
@Lucy75 Haló slečno nebo paní!!! Říkám, že pomoci nechci. Že já něco sem psala 😥 Stačí rada anebo pokud někdo ví o nějaké práci na doma budu ráda
@Ivana 85 Myslím, že by ses měla uklidnit a do Lucy se nenavážet. Nikdo z nás to nemá tak pod palcem, jako ona
Je to její profese. A jestli se ti zdá, že zakladatelka potřebuje finanční pomoc, tak doufám, že půjdeš příkladem. Každý se někdy může ocitnout v nesnázích, ale zakladatelka práci prvoplánově odmítá.
@Ivana 85 jj, nemáš na jídlo pro děti a budeš to za drahá data vypisovat na e-mimi, jo?
Jasně, že znám lidi, co nemají na jídlo
já s nimi totiž pracuji,
ale právě proto vím, že často strašně moc lžou a je vše nutno ověřovat 3×.. než se vůbec o něčem rozhodneš ve smyslu, aby to splnilo opravdu daný účel
něco jako, když dáš bezďákovi před nákupákem dvacku, tvrd ti, že si koupí rohlíky, a za 20 minut je zpitý (ze dvou dvacek, z druhé naivky) z krabičáku
ježíš, dyť v tom žiju sakra
a kdyby neměla za co nakrmit tři děti, tak naběhne na pracák a hmotku jí dají
@Samantha09 píše:
@Lucy75 nežebrám, chci poradit. Internet mám jen kvůli tomu, že ho má majitel zapojený. Pokud byste poradila nějaký přivýdělek, byla bych vděčná
**Stát vyplácí vyzivne za neplatice. Proc sis nezazadala. **
@Samantha09 píše:
@Lucy75 Haló slečno nebo paní!!! Říkám, že pomoci nechci. Že já něco sem psala 😥 Stačí rada anebo pokud někdo ví o nějaké práci na doma budu ráda
Rozhod site a nabidni, ze budes nekomu varit. A v ramci prochazky muzes zajistovat i roznos.
@Samantha09 píše:
@JancaS84 byla jsem tam. Dali mi jednu kaši pro dceru a jedny těstoviny ;/
Ale ale. Kde jsi byla?
@Samantha09 hele, pokud jsi na tom fakt TAKTO, tak jsem ti taky radu dala
musíš se obrátit na nejbližší nízkoprahová zařízení, bývají to Charity hlavně, ale i různé Open-housy, pro to se musíš ale dopravit do okresního města většinou..
na pracáku si nech přepočítat dávky, nesmíš se nechat odbýt český systém nikoho s 3 dětmi padnout na dno nedá, ale asi máš půjčky, dluhy?? to řeš nejlépe insolvencí, nedělej si další děti a co nejdříve jdi pracovat
jinak se z toho nikdy nedostaneš
a fakt jsem toho žebrání zažila tolik, že jsem zrovna na tebe byla možná trochu tvrdší, ale věř, že s lidmi jako jsi ty, jsem denně ve styku, takže si člověk už tu bariéru vytvoří, jinak bych asi měla od rána do večera otevřenou lednici a z bytu charitní spolek. A to fakt nejde.
@Samantha09 píše:
rada - neupachtit si 3 deti do bidy… ale to asi slyset nechces… muzes roznaset letaky, to jde i s kocarkem,… co muzes nabidnout? mas nejake znalosti? umis neco?… a fakt se mi to s tou bankou nechce verit, naopak se priklanim k prispevku Lucy,
@Samantha09 píše:
@Betty MacDonald já nechci pomoci. Chci poradit. Malá jde v září do školky. Akorát chci slyšet, že nejsem sama v takové situaci.
Já ti poradím. Když jsem byla na mateřské se druhou dcerou a můj muž byl na nemocenské s oparenou rukou, šla jsem do školy naproti mého paneláku, kde jsem tehdy bydlela a chodila tam po večerech uklízet. A abych si zjistila hlídání pro batole, když muž měl zafačovanou ruku a nemohl ani přebalovat, hlídala mi tu malou paní sousedka. Zkus něco takového.
Napadá mě darovat plazmu to jde víckrát za měsíc. Kolik je nejmladšímu? Nějaký jesle zkusit a jit někam na pár hodin? Roznos letáků?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat