Nemám ráda velikonoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3347
19.4.14 11:58

nemám ráda velikonoce!!

Nemám ráda vánoce ( to se zlepšilo, co mám děti )! Nesnáším velikonoce! A proč?? Proč bych měla barvit tunu vajec a rozdávat je s úsměvem dětem kteří vás jin.ak na ulici ani nepozdraví a když jim dáte vejce ještě týden se jim rozmláceným vyhýbáte po vsi a dětičky jsou dotčené že nedostali peníze a nebo aspoň kinder vejce. Ožralé tatínky co čekaj na uzené a panáčka a ještě vás s úsměvem šupaj že máte jelita. Pak týden dojídat vejce!! Ach jo. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chatwenna
19.4.14 12:00

Ja taky. A neslavim vubec.

Zadna vajicka, zadne cokolady, vypinam zvonek nebo jezdime na vylet…
Ignoruju krestanske svatky.

• Citovat
  • Upravit
117
19.4.14 12:00

:palec: naprosto souhlasím a jsem stejného názoru… jako malá jsem vyrůstala na vesnici a Velikonoce nesnášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.4.14 12:02

Bydlím v Praze, nic z toho, co píšeš, neznám. Takže proti Velikonocím nemám jediného křivého slova, užívám si je hlavně na duchovní rovině ;) A furt něco peču. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
19.4.14 12:02

Mě vaděj koledující holčičky :zed: Ale neskutečně! :cert: :cert: :cert:
Jenom proto, že se jich maminky chtějí na dopoledne zbavit nebo proto, že chtějí aby taky domu přitáhly něco k jídlu a nebo proto, že sousedovic Anička jde taky! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Nesnášim to! A když je na ulici potkám tak jim to hezky řeknu… že je to ostuda, že by měly být doma a čekat na kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.4.14 12:03
@Vrtul píše:
Nemám ráda vánoce ( to se zlepšilo, co mám děti )! Nesnáším velikonoce! A proč?? Proč bych měla barvit tunu vajec a rozdávat je s úsměvem dětem kteří vás jin.ak na ulici ani nepozdraví a když jim dáte vejce ještě týden se jim rozmláceným vyhýbáte po vsi a dětičky jsou dotčené že nedostali peníze a nebo aspoň kinder vejce. Ožralé tatínky co čekaj na uzené a panáčka a ještě vás s úsměvem šupaj že máte jelita. Pak týden dojídat vejce!! Ach jo. Co vy?

jaké si to uděláme, takové to máme. když něco nechci dělat, tak to nedělám, takže nebarvím tunu vajec, nic nerozdávám, zatáhnu, zavřu a fertig :nevim: Já vůbec Velikonoce neslavím. Nic s eu nás nemění, ani jídlo, ani pití, ani běžný program, a je mi fajn :D

• Citovat
  • Upravit
1826

Nuda, ale jednou, když jsem byla malá(13 let) převlíkla jsem se za kluka, vzala jsem si paruku, brýle, oblékla klučičí ohoz, vzala mrskačku a šla vymrskat babičky na vesnici, no nevěřili byste, nikdo mě nepoznal. Dostala jsem kupu sladkostí a všichni se mě ptali který, že to jsem… Docela sranda, další rok už jsem to dělat nemohla, narostli mi kozy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101

Taky je nemám ráda, ale děti se těšili na barvení vajíček tak jsme je dnes obarvili a tím pro nás velikonoce končí. Jdeme do zoo a zbytek dnů je pro nás jako každý jiný den.Jo a upeču beránka aby se neřeklo…V okolí už taky neznám nikoho kdo by si velikonoce užíval v tom pravém smyslu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.14 12:04

Velikonoce neslavím už pár let, takže jsou mi ukradený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.4.14 12:05

@chatwenna taky už jsem nad tím přemýšlela. Ale zas chci s malým dojít za babičkama a je mi blbé na vsi kde se všichni znaj dělat že nejsem doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101

@MambaJ :potlesk: :palec: :mrgreen: to je bomba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Taky je nenávidim, vejce barvim vzteklá :mrgreen: Člověk přijede z Prahy domu a už v chodbě až do obýváku samý vejce, zajíc, ovce a ve vázách nějaký roští :pocitac: :pocitac: :pocitac: Naštěstí se tu nechodí koledovat, to bych si asi musela něco šlehnout, abych to vydržela… nevím, proč je tak nenávidím :nevim:

Příspěvek upraven 19.04.14 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
19.4.14 12:06

@Vrtul At jde tatinek a ty bez nekam na panaka… :)

• Citovat
  • Upravit
44191
19.4.14 12:06

Jako malá jsem bydlela na vesnici a velikonoce nesnášela..Naštěstí naše mamka byla rozumná, vajíčka uvařila v cibulových slupkách, nalepili jsme na to nálepku, žádné kraslice a tak..Ale jak píšeš, otravovali Ti, co pomalu neuměli ani pozdravit a každý čekal minimálně tunu sladkostí(normální vejce na vesnici každý má),větší koledníci nějaké peníze a dospělí čtvrtku..

Už tenkrát se na vesnici našli rodiny(převážně s holkami),co koledníkům neotvíraly nebo zmizely někam na výlet..Naši na to neměli odvahu, prý že by je lidi pomluvili :roll:

Teď bydlím ve městě, tímto způsobem budu barvit 10 vajíček, čekám jen rodinu a pár kamarádů od dětí..Každému dáme jedno vařené vajíčko a jedno čokoládové, nic víc..Doma budeme jen dopoledne, odpoledne si uděláme vlastní program.

Tady se to praktikuje fakt jen mezi známými, syna ani nechci posílat za spolužačkami, jejichž maminky jsou jen „známé“..Je mi to prostě blbé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.4.14 12:07

Já neslavím, jsem s našima zavřená doma, napečeme zákusky, uděláme si dobrý obídek, chlebíčky atd. a neotevíráme. Přítel objíždí s klukama příbuzné. Vrací se naštvaný, unavený a překávovaný, děcka s půl igelitkou kauflanďáckých čoko zajíčků za 6,90.-, který stejně nikdo nejí (ale já to beru, dneska nikdo nemá peníze na nakupování blbostí). Přítel si to nenechá vymluvit, chce slavit takto, tak ať si slaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí