Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Velikonoce slavím pravoslavné, takže většinou jindy, než ostatní ![]()
Když jsem byla dítě, tak jsem na Velikonoce bývala s babi na chatě na vesnici… A koledníky jsem nikdy nezažila, babička Velikonoce nesnášela a nesnáší, takže se nikomu neotvíralo ![]()
Já Velikonoce taky nějak extra nemusím…ale ted kdyz mám deti, tak manžel bude se synem plést pomlazku, říkáme si Hody hody a těším se, že mu udělám vajíčko a tak…ale kdyz jsem ještě děti nemela, tak mě to taky spis obtezovalo…
Mě by se líbilo kdyby to byli jen vajíčka a tak. Ale to mlácení pomlázkou fakt nesnášim. ![]()
@SIMONA1234 píše:
Od dětství nesnáším Velikonoce…kvůli mrskání…klidně cizí chlap mě může na ulici, v baráku atd…šlehnout a ještě se tomu chechtat??? Ponižující…
Toto mi vadí a vždy vadilo, jen jsem jako dítě nevěděla proč mi to vadí, ostatní se těšili, já ne…
Mám to úplně stejný.
@Anonymní píše:
Už je to tu zas. Velikonoce. Už týden dopředu přemýšlím kam bych se před nimi nejraději zahrabala. Někam odjet nemůžu, syn v pubertě je už teď domluvený s klukama, manžel se pokaždé u někoho zdárně opije. Neotevřít sousedovi by bylo asi blbé, pak se ho ale vždycky nemůžu zbavit. Už ať jsou za mnou!
Moje řeč! ![]()