Nemám ráda velikonoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
19.4.14 12:09

@chatwenna no to by bylo lepší. Ale kojím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
19.4.14 12:11

Taky nemám ráda velikonoce :-D jsou to stupidní svátky :-)… jo kdybych mohla namlátit chlapům tak by mě ten svátek hned víc bavil :-D od našich známí mají 3 kluky a jejich tatínek je naprotý magor :-D který se vyžívá aby to co nejvíc bolelo :-( bud chodí s vařečkou někdy s pomlázkou ale většinou to je jalovec :-( a vždycky buší vší silou a učí to i ty 3 kluky :-D díky bohu už jsem se od našich odstěhovala a mamka taky raději někam vypadne aby nebyla doma :-D vážně dost blbej svátek… ale je fajn mít jeden den volna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
@Cmochy píše:
Mě vaděj koledující holčičky :zed: Ale neskutečně! :cert: :cert: :cert:
Jenom proto, že se jich maminky chtějí na dopoledne zbavit nebo proto, že chtějí aby taky domu přitáhly něco k jídlu a nebo proto, že sousedovic Anička jde taky! :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Nesnášim to! A když je na ulici potkám tak jim to hezky řeknu… že je to ostuda, že by měly být doma a čekat na kluky.

no jo, ale někde krajově chodí i holky, my na sev. moravě to neznáme a ač jsem měla tři kluky velikonoce jsem neměla ráda a kluci je taky „neprožívali“ -nechodili po šmigrustu

Příspěvek upraven 19.04.14 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Já bydlím na menším městě a taky nic tź toho, co píšeš neznám. Jo, znám, od babičky z vesnice, ale od 13 let, kdy jsem si stála za svým, neotevíráme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
19.4.14 12:12

Zakladatelko, buď v klidu, my je neslavíme prakticky 30 let, co jsem vdaná. Nesnáším to, je to pro mě jako pro holku nehnusnější svátek, druhé jsou vánoce, které taky nedržíme.
Kdejaké tele, co neumí přes rok slušně pozdravit si myslím, že jednou za rok může holku legálně zmlátit a ještě somrovat chlast a peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.4.14 12:17
@Anulka píše:
no jo, ale někde krajově chodí i holky, my na sev. moravě to neznáme

Taky se v některých koutech dodržuje, že chodí holky, ale myslím, že o týden dřív..Zase se v těch zvycích nevyznám..Je ale fakt, že za dob našeho mládí, kdo měl kluky, si fakt vydělal..Byla tam rodina, který měla 4 chlapce a ti chodili na mrskut každý rok a ke každému, když se jim to nakupilo, měli sladkostí na čtvrtrok a ještě se tím chlubili..
Na vesnicích je problém toho megalománství, každý má velké oči a strach, že je budou druzí pomlouvat..Tata dělal sousedovic klukovi balíček každý rok jak od Mikuláše :roll: My jako holky jsme nechodily..

Někdo tu zmínil ty superlevné atrapy čokoládových zajíčků, tak to je kapitola sama pro sebe :cert:..My doma máme velikonočních vajec myslím jen 5,kdyby přišel ještě někdo další, s kým nepočítám, dostane prostě vajíčko barvené v cibuli a normální sladkost(třeba Kofilu nebo Milenu),protože značkové sladkosti se právě v Kauflandu dají v akcích koupit levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.4.14 12:17

Mě by možná i ty Velikonoce bavily, kdyby nebyly spojeny právě s tím opruzováním a somrováním :think:

• Citovat
  • Upravit
3380
19.4.14 12:21

Já je nesnáším odmala. Naštěstí jsem z města a tady se to tak „nežere“. S holkou zítra nabarvím pár vajíček, v pondělí je dá bráchovi a tatínkoviafrčíme do Zoo. Tchýně bude nasr… jako každý rok, že se té trapárny neúčastníme u nich na vesnici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.4.14 12:23
@Vrtul píše:
Nemám ráda vánoce ( to se zlepšilo, co mám děti )! Nesnáším velikonoce! A proč?? Proč bych měla barvit tunu vajec a rozdávat je s úsměvem dětem kteří vás jin.ak na ulici ani nepozdraví a když jim dáte vejce ještě týden se jim rozmláceným vyhýbáte po vsi a dětičky jsou dotčené že nedostali peníze a nebo aspoň kinder vejce. Ožralé tatínky co čekaj na uzené a panáčka a ještě vás s úsměvem šupaj že máte jelita. Pak týden dojídat vejce!! Ach jo. Co vy?

velikonoce neslavím - nic nedělám, jdem akorát na oběd ke tchýni. Kluk je u táty, pohoda.. nějaký vejce a tak? neee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.4.14 12:24
@sad 1 píše:
Mě by možná i ty Velikonoce bavily, kdyby nebyly spojeny právě s tím opruzováním a somrováním :think:

Přesně!!! Organizovaná žebrota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
19.4.14 12:26

Tak velikonoce maji pro mne predevsim duchovni rozmer, ale je pravda, ze mi dost vadi prave cizi deti, kt. prijdou a na ulici pak ani nepozdravi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326

Proc si to tak osklivite? Udelejte si program, jaky chcete, ne?
My mame tatinka v nemocnici… ozdobily jsme jen vajicka, protoze nas to bavi - letos jsme poprve zkusily kosilky a byla to legrace. Ted se najime a chystame se do muzea na velikonocni dilny. Vyzdobu mame jen z nasich vytvoru. A neco vezmeme do nemocnice tatinkovi. V pondeli mame v planu napect nejake dobroty a vzit je do nemocnice, tem, kteri pracuji, ac by urcite byli radsi doma.
Velikonoce prece muzete slavit tak, jak se libi vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889

Jsem původně z Prahy, tam je to v pohodě. Teď bydlíme na vesnici a na koledu přijdou maximálně děti od sousedů, to mi nevadí. Vadí mi, že v pondělí nemůžu nikam na výlet, pač všude je spousta ožralejch agresivních idiotů, dřív jsem jich potkala dost.
Jinak my dodržujeme zvyk odkoukaný od německé tety, že dětem schová vajíčka na zahradě zajíček. To je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.4.14 12:29
@mroe píše:
Proc si to tak osklivite? Udelejte si program, jaky chcete, ne?
My mame tatinka v nemocnici… ozdobily jsme jen vajicka, protoze nas to bavi - letos jsme poprve zkusily kosilky a byla to legrace. Ted se najime a chystame se do muzea na velikonocni dilny. Vyzdobu mame jen z nasich vytvoru. A neco vezmeme do nemocnice tatinkovi. V pondeli mame v planu napect nejake dobroty a vzit je do nemocnice, tem, kteri pracuji, ac by urcite byli radsi doma.
Velikonoce prece muzete slavit tak, jak se libi vam.

Pozitivní přístup :lol:
A ty dobroty pro pracující v nemocnici skvělý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
19.4.14 12:33

@Cmochy u nás holky chodí na koledu o 8 dní dříve v neděli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí