Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Můžeš si dát 2 na sebe. Těžko říct jak to kdo bude kontrolovat. Možná ze začátku tak jak to bylo s vozikama do obchodu, kde každej musel mít svůj a teď už to taky absolutně nikdo neřeší.
Nemám respirátor ani jednorázové roušky a ani jedno shánět nebudu ![]()
Dej si dvě roušky na sebe, respirátory budou platit až od úterý
@JancaS84 a můžu tedy 2 na sebe ty obyc? Chirurgické nemám a mají to být ty chirurgicke 2 na sobě ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 a můžu tedy 2 na sebe ty obyc? Chirurgické nemám a mají to být ty chirurgicke 2 na sobě
jednorázová=chirurgická. pochybuju, že někdo bude počítat roušky.
@JancaS84 píše:
Můžeš si dát 2 na sebe. Těžko říct jak to kdo bude kontrolovat. Možná ze začátku tak jak to bylo s vozikama do obchodu, kde každej musel mít svůj a teď už to taky absolutně nikdo neřeší.
Pochopili, že by se jim tam lidi košíkama umlátili, tak raději dělají slepé. Však to taky byla kravina, když jdou manželé nakoupit a měli by tahat dva koše. ![]()
@boball píše:
Pochopili, že by se jim tam lidi košíkama umlátili, tak raději dělají slepé. Však to taky byla kravina, když jdou manželé nakoupit a měli by tahat dva koše.
No na druhou stranu taky platí, že by měl chodit nakupovat jen jeden člověk ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jsem jediná, kdo nesehnal respirator? Mám doma jen jednorázove a látkové roušky. Můžu do krámu se dvemi jednorázovymi, nebo jak? Kdo to vůbec bude kontrolovat a jak se pozná, jestli mám nanorousku? Na pohled to přece poznat nejde.
No tak si objednej respirátor na netu. Za dva až tři dny ho máš doma. Do obchodu přece nemusíš každý den, ne? Ale jinak dvě roušky by jako nouzovka měly stačit.
@darekp píše:
No na druhou stranu taky platí, že by měl chodit nakupovat jen jeden člověk
Oni už toho vymysleli ![]()
A všimli jste si, že když přistávala Perseverance a Amíci se v NASA radovali, tak tak měli všichni respirátor a na tom ještě roušku?
Jsme tu 100 let za opicema a nadáváme na opatření, která jinde ve světě už dávno zavedli a dodržují.
@boball píše:
Oni už toho vymysleli
A skoro nikdo to nedodržoval.
Vem si co chceš, by mi zajímalo jak to někdo bude zkoumat
jako poznaj roušku usitou doma z povlečení, ale ze by nějaká ochranky v supermarketu nebo řidič v busu poznali jednoraz od nějaké nano atd je celkem sci-fi ![]()
@Zumpa píše:
A skoro nikdo to nedodržoval.
Chceš tedy říct, že na hubě respirátor, desinfekce na rukách, po odebrání se domů, umytí rukou je na nic? V tom případě je něco špatně ne? A už je jedno, jestli jsou v tom obchodě dva, nebo jeden.
Holky, jsem jediná, kdo nesehnal respirator? Mám doma jen jednorázove a látkové roušky. Můžu do krámu se dvemi jednorázovymi, nebo jak? Kdo to vůbec bude kontrolovat a jak se pozná, jestli mám nanorousku? Na pohled to přece poznat nejde.