Nemám VŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16184
8.3.23 08:45
@Ijen píše:
Mozna jsou obory, kde to pohoda je, ale hlavne je to obrovsky stres, zvlast pro nedisciplinovaneho jedince, ktery si neumi rozvrhnout praci jako ja v prvaku. Jasne jsou prazdniny, velka uleva po zkouskach, dobra parta, kdyz se zadari, to je vsechno super, ale noci pred zkouskama pro me byly psycho. A to me skola bavila a celkem mi sla. V opacnem pripade to musi byt jedno velke trapeni.

Tak jasně, každá škola na každého působí jinak. Neříkám, že je VŠ pohoda, ale že si ji plno studentů užívá, protože i když je dost studia, zároveň je přitom taky nejvíce volná, mezi ročníky. V porovnání s pracovním procesem, kde už je volna málo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
8.3.23 08:45
@Ijen píše:
Mozna jsou obory, kde to pohoda je, ale hlavne je to obrovsky stres, zvlast pro nedisciplinovaneho jedince, ktery si neumi rozvrhnout praci jako ja v prvaku. Jasne jsou prazdniny, velka uleva po zkouskach, dobra parta, kdyz se zadari, to je vsechno super, ale noci pred zkouskama pro me byly psycho. A to me skola bavila a celkem mi sla. V opacnem pripade to musi byt jedno velke trapeni.

Tak jasně, každá škola na každého působí jinak. Neříkám, že je VŠ pohoda, ale že si ji plno studentů užívá, protože i když je dost studia, zároveň je přitom taky nejvíce volná, mezi ročníky. V porovnání s pracovním procesem, kde už je volna málo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.3.23 09:35
@Dahlia0409 píše:
Tak jasně, každá škola na každého působí jinak. Neříkám, že je VŠ pohoda, ale že si ji plno studentů užívá, protože i když je dost studia, zároveň je přitom taky nejvíce volná, mezi ročníky. V porovnání s pracovním procesem, kde už je volna málo :pankac:

Záleží do jaké práce člověk nastoupí a na jakou profesi se připravuje. Moje pracovní doba je daleko lepší, než můj studijní rozvrh. Celkově v práci strávím podstatě méně času a mám větší volnost, než v době studia.. To samé vidím ve svém okolí u VŠ přátel (ne u všech, ale u dosti z nich).. Navíc v dnešní době s možností homeoffice je to taky o něčem jiném :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
8.3.23 21:18
@Milly2 píše:
Záleží do jaké práce člověk nastoupí a na jakou profesi se připravuje. Moje pracovní doba je daleko lepší, než můj studijní rozvrh. Celkově v práci strávím podstatě méně času a mám větší volnost, než v době studia.. To samé vidím ve svém okolí u VŠ přátel (ne u všech, ale u dosti z nich).. Navíc v dnešní době s možností homeoffice je to taky o něčem jiném :D

Tak zrovna HO bych teda nechtěla. Jsem ráda, že vypadnu jinam a mezi lidi, bydlet i pracovat doma, to fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.3.23 23:44
@Dahlia0409 píše:
Tak zrovna HO bych teda nechtěla. Jsem ráda, že vypadnu jinam a mezi lidi, bydlet i pracovat doma, to fakt ne :mrgreen:

Záleží na osobnosti člověka, znám lidi, kterým to vyhovuje ;) Ale sama bych to také dlouhodobě nedávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
9.3.23 16:24
@Milly2 píše:
Záleží na osobnosti člověka, znám lidi, kterým to vyhovuje ;) Ale sama bych to také dlouhodobě nedávala :D

Právě, já potřebuju na práci jiný prostředí, lidí, vypnout hlavu a řešit zase něco jiného, než doma, takže tam chodím vždycky odpočívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat