Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte někdo kontakt na tu paní, co tu zakládala diskusi, že poskytne pobyt ve Španělsku za knihy pro krajany? Máme tolik knih, i od příbuzných, tak jsem si říkala, že to může někomu prospět. Než jsem stihla zareagovat, admini diskusi smazali. Když tak info prosím do soukromé zprávy. Děkuji.
Jmenovala se ana maria, škoda že to smazali, diskuze které jsou naprosto o hov.. ne nechávají a tahle kde by se dalo pomoct knížkama je smazaná
@Paralenka červená píše:
http://webcache.googleusercontent.com/search?…
Jaks to dohledala? ![]()
Nechci remcat, ale termin fakt naprd
Navic nevim, jak tam pani chce ty knihy dovezt
@pikola psala to tam, poštou:-) pořád si myslím, že Tě to vyjde levněji než ubytování.. mě to přišlo jako super nápad:-)
@Snilek88 píše:
@pikola psala to tam, poštou:-) pořád si myslím, že Tě to vyjde levněji než ubytování.. mě to přišlo jako super nápad:-)
No, to pochybuju. Navic letenky pocitej tak 7tis osoba, levnejsi pokud by jsi letela z Bratislavy Ryanair a mas hodne velkou sanci, ze bude vetsinu casu prset, aspon kolem listopadu.
@pikola já tam nechci, ani 100 knih nemám:) ale stejně se mi to líbilo:-) tak letenky by platili i kdyby se ubytovali jinde:-) a samozřejmě se počítá s tím, že ty knížky máš doma a nechce se ti je jen tak vyhodit:-) a do antikvariátu už je třeba prodat nejde, nebo jen za pakatel:-)
@Snilek88 Jo, napad pekny, ale za cca 8 tis na postovnem pokud pocitam balik 3×30kg celkem uz tam mimo sezonu muzes pomalu bydlet v Kenpinskim. Ja nechci nikoho shazovat, ale
*v terminu do konce kvetna nebo od zacatku rijna. * je mi celkem naprd ze maji v lete bazen ![]()
@pikola asi máš pravdu
já to nějak nezkoumala, ale nápad se mi líbil
třeba nabízí i jiné termíny, jen už jsou zaplněne
kdo ví ![]()