Nemoc syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.19 15:54

Nemoc syna

Potřebovala bych poradit. Byla jsem se synem kterému jsou 3 roky týden doma kvůli nemoci ( na paragrafu). Kolik dostanu k výplatě? Někdo říká že nic, někdo že se mi to počítá jako 100 % jako bych byla v práci a někdo že je to jako nemocenská tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64931
21.6.19 15:59

Nedá se to dohledat na netu? Jako neschopenka ne, je to o něco víc, navíc je placený každý den, i ty první tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.6.19 16:00

Není to nemocenská, platí se od prvního dne a i vikend. Max 9 dnů. Kolik procent z platu přesně nevím 60 - 70%. Ale jistá si nejsem. Rozhodně je to víc jak nemocenská, ale méně než výplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
21.6.19 16:05

Je to myslím 60%,daji se zaplatit i víkendy ikdyz o víkendu nepracujes, ale jestli si to měla od Po do PÁ už s tím nic neuděláš a nebude to ve výplatě, ale pošle ti to OSSZ buď na účet, nebo na složenku.
Moje sestra u dr se vždycky hned ptá Takže to ukončíme nedělí? To až ona mě na to upozornila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.6.19 16:30
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit. Byla jsem se synem kterému jsou 3 roky týden doma kvůli nemoci ( na paragrafu). Kolik dostanu k výplatě? Někdo říká že nic, někdo že se mi to počítá jako 100 % jako bych byla v práci a někdo že je to jako nemocenská tak nevím

https://www.penize.cz/…ik-dostanete ani ne minuta na google…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.6.19 16:32

Jsou zaměstnavatelé, kteří OČR i nemocenskou dorovnávají do 100%, většina ale jede podle zákona. OČR je placená prvních 9 dnů, zbytek jste doma zdarma. Na webu jsou kalkulačky, kde lze spočítat https://www.penize.cz/…ky/osetrovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.6.19 17:05

Záleží na tom, kde pracujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie