Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych to teda vydrzela co nejdyl, minimalne do konce zkusebky kvuli matersky ![]()
Pri vsi ucte, s jeste mokrym testem resit PN.. Vydrz aspon do trinacteho tydne. Muzes jeste desetkrat potratit, muze to byt mimodelozni, zamlkle tehotenstvi. Nebudes mit praci, penize ani mimino.
Na úp s pn nemáš co dělat. Vydrž, protože jinak poletis. Navic mas sotva pocurany test a vyjít to nemusí
Tak nějak mi přijde, že se ti proste nechce do práce. Ale ono se ti dost nevyplatí válet se trictvrte roku doma. Neblbni a pracuj, dokud můžeš. Doma budeš pak ještě dlouho, až se ti to líbit fakt nebude. Jinak mě doktorka objednala až na 8 tt, dřív to nemá smysl. Pokud tam přijdeš s cerstve vynechanou MS, tak ne jen, ze nic neuvidí, ale po dotazu na PN si nejspíš poklepe na čelo…
Prostě vydrž alespoň do konce zkušebky… vždyť stát se může tolik věcí a můžeš zbytečně přijít o práci. Hromada ženských chodí do práce i s nevolnostmi. A navíc - teprve Ti vynechala MS, to ještě bohužel úspěšné těhotenství nezaručuje.
Počůrat test a hned si lehnout s neschopenkou? Ještě líp dát výpověď a jít na pracák? Topíš se v penězích? Co kdyby to nedejbože nedopadlo,(nikdo ti to nepřeje, ale 4týdny bych si ani neříkala těhotná).To budeš hledat práci a znova se snažit ve zkušebce?
@alun-ka to vám může být jedno jak jsem na tom po finanční stránce…to tady neřeším tak tam asi problém nemám…
@Anonymní píše:
@alun-ka to vám může být jedno jak jsem na tom po finanční stránce…to tady neřeším tak tam asi problém nemám…
Tak v tom případě zrus pracovni pomer, a jdi na UP.
@Anonymní píše:
@arinecka počítám s tím…
Počítáš i s tím, že takhle nebudeš mít mateřskou?
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jenže nevím co mě v tomto případě čeká na ÚP…
No, budeš tam docházet na schůzky jako každý jiný.
@Salorka píše:
A rodičák na čtyři roky za nejmíň peněz…
To už není, teď je minimální částka 10 000.
@Salorka píše:
A rodičák na čtyři roky za nejmíň peněz…
Automatický rodičák na 4 roky je už několik let zrušený.