Nemocenska 4tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9793
5.4.21 15:17
@Jolka86 píše:
To už není, teď je minimální částka 10 000.

To je maximální částka pro ty, co nemůžou doložit DVZ, ne minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
5.4.21 15:18
@Lendeš píše:
To je maximální částka pro ty, co nemůžou doložit DVZ, ne minimální.

Myslím to pro ty, které dříve měly na 4 roky, ony na víc nedosáhnou. Jinak dle DVZ.

• Citovat
  • Upravit
101424
5.4.21 15:22
@Jolka86 píše:
Myslím to pro ty, které dříve měly na 4 roky, ony na víc nedosáhnou. Jinak dle DVZ.

Ale rozhodně není minimální, ale maximální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
5.4.21 15:23
@Anonymní píše:
Rozumím takže radíte vydržet…ale kdyby to nešlo a doktor nechtěl napsat marodku je cesta dát výpověď a jít na ÚP nebo je to blbost…?

Podle me je blosot resit neschopenku, pokud ti fakt neni tak spatne, ze nemuzes pracovat. Z tezke prace nepotratis. Neco jineho je prace s tekavymi latkami, tam neni vhodne pracovat. Ale jinak fyzicka namaha tehotenstvi spis prospeje. Pokud jsi teprve 4tt je riziko, ze potratis az 20% a nebude to kvuli praci. Nepreji ti tento scenar, ale o pak budes delat bez prace? Vydrzela bych chodit do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.21 15:30

@Petra Star to sem teda nikdy neslysela rict nikoho ze fyzicky narocna prace tehotnym prospeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
5.4.21 15:56

Mne by zajímalo co je podle tebe těžká práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
5.4.21 16:00

@Nikolaela Urcite fyzicka namaha je zadouci. Na zacatku tehotenstvi to nicemu nevadi. Nemluvim o momentu, kdy uz roste bricho, tam to samozrejme zadouci neni, ale ve 4 tt fakt neni co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
5.4.21 16:06

@Nikolaela Tak ono záleží, co si kdo představuje pod pojmem narocna, urcita fyzická aktivita je u těhotenství bez komplikaci rozhodne žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32860
5.4.21 16:18
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jenže nevím co mě v tomto případě čeká na ÚP…

Já jsem byla na ÚP v těhotenství 2×. Poprvé hned po škole, krátce po registraci jsem otěhotněla, práce stejně nebyla, od donesení průkazky už si mě ani nepozvali, až na ukončení registrace po porodu. No a podruhé když mi v těhotenství skončila smlouva na určito. Měla jsem nárok na podporu ( předtím jsem byla v práci dva roky), pak jsem šla na PPM. Po první registraci a doložení nároku na podporu a předpokládaného data nástupu na md už mě taky vidět nechtěli. Ale já byla na ÚP jen 2,5 měsíce. Když bys byla na úplném začátku, chtěli by tvoji aktivitu, i když ať si říká teoreticky kdo chce co chce, moc reálné to není, aby někdo zaměstnal těhotnou. Nejpozději na konci zkušebky by tě propustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.21 16:43
@Anonymní píše:
Rozumím takže radíte vydržet…ale kdyby to nešlo a doktor nechtěl napsat marodku je cesta dát výpověď a jít na ÚP nebo je to blbost…?

Z měsíčního výdělku za poslední rok se ti počítá mateřská… Netuším jak to je kdyby jsi byla na nemocenské, ale asi dostaneš pak pěknou mrkev… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.21 16:45
@epsice píše:
Mne by zajímalo co je podle tebe těžká práce.

Tak to by mě taky zajímalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
5.4.21 16:50
@KKikina píše:
Z měsíčního výdělku za poslední rok se ti počítá mateřská… Netuším jak to je kdyby jsi byla na nemocenské, ale asi dostaneš pak pěknou mrkev… 8)

Nemocenská je vyloučena doba, do výpočtu naroku PPM se nepocita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 16:51

@KKikina rozhodne ne sezeni v kanclu…8h na nohach 2×tydne povinne prescasy…tahani tezkych veci a prace s toulenem…

• Citovat
  • Upravit
6594
5.4.21 16:56

@Jolka86 @Lendeš tak to jooo… Nicméně ve 4tt jít na neschopenku, když to nemá ani potvrzený a kdoví, co se může stát :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
5.4.21 17:25
@Anonymní píše:
@KKikina rozhodne ne sezeni v kanclu…8h na nohach 2×tydne povinne prescasy…tahani tezkych veci a prace s toulenem…

Jo tak práce s chemikáliemi není dobrá to bych si asi nelajzla… A v tom ti snad vyjde vstříc lékař skrz tu nemocenskou…uvidíš porad se sním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí