Vymizení příznaků těhotenství

Anonymní
5.4.21 11:28

Vymizení příznaků těhotenství

Dobrý den, začátek 9 týdne a nemám už citlivé bradavky ani bolest prsou jako předtím je to špatné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3061
5.4.21 11:40

Je to normální. Nebudeš mít celé těhotenství furt příznaky. Buď ráda, že je ti fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
5.4.21 11:49

U mě se to taky kolem 9. Týdne začalo uklidňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
5.4.21 11:56

Na tohle vůbec nehleď, také jsem to tak měla a tehotenství normálně prosperovalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
5.4.21 12:36

Buď ráda já mám celé těhotenství bez příznaků jsem už za dva dny 23 tt nikdy jsem nezvracela nic mě nebolí.. Vše je tak jak má. Každá to má jinak ale buď ráda že můžeš normálně. Fungovat 😁 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
5.4.21 12:59

Mně kolem 10tt příznaky vymizely úplně, byla jsem zas jak netěhotná. Vydrželo to týden, pak se vrátily a zůstaly až do půlky těhotenství. Po té pauze už to naštěstí nebyl takový teror jako předtím. Buď ráda, že máš chvíli klid a nemysli na nic špatného. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
5.4.21 13:05

To ti nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
5.4.21 13:48

Kliiid, určitě neplatí pravidlo: " Čím víc mi je blbě, tím víc (líp) jse
těhotná… je to jako na houpačce, jednou je líp, pak hůř.. ani jedno není špatně a nic o těhotenství nevypovídá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 11:17

Prosím anonymně, o těhotenství zatím nikomu neříkáme…
Jsem v 10 týdnu, příznaky ustupují; ještě před pár dny jsem nedokázala otevřít ledničku (nevolnost z těch pachů). Jenom pomyšlení na jídlo mi způsobilo nevolnost. Problémem bylo cokoli sníst. Nevolnost hlavně dopoledne. No a teď už pár dnů pohoda, nevolnost je pryč, začínám normálně jíst.
Vím, že křišťálovou kouli tady asi nemáte :mrgreen:, jde mi o vaši zkušenost - zažila jste to některá, že vám příznaky v 10 tt přešly a jak to dopadlo - bylo vše v pohodě / zamlklé těhotenství?
Doktorce jsem dnes volala, byla velmi nevrlá, prý mám přijít tehdy, pokud bych začala krvácet :nevim: :zed: Jako já ji chápu, nemůže vyšetřit každou hysterku plašící kvůli kravině. Ale zase na druhou stranu - mám za sebou dvě ZT, takže se prostě bojím.

• Citovat
  • Upravit
18693
6.5.21 11:53
@Anonymní píše:
Jsem v 10 týdnu, příznaky ustupují; ještě před pár dny jsem nedokázala otevřít ledničku (nevolnost z těch pachů). Jenom pomyšlení na jídlo mi způsobilo nevolnost. Problémem bylo cokoli sníst. Nevolnost hlavně dopoledne. No a teď už pár dnů pohoda, nevolnost je pryč, začínám normálně jíst.
Vím, že křišťálovou kouli tady asi nemáte :mrgreen:, jde mi o vaši zkušenost - zažila jste to některá, že vám příznaky v 10 tt přešly a jak to dopadlo - bylo vše v pohodě / zamlklé těhotenství?
Doktorce jsem dnes volala, byla velmi nevrlá, prý mám přijít tehdy, pokud bych začala krvácet :nevim: :zed: Jako já ji chápu, nemůže vyšetřit každou hysterku plašící kvůli kravině. Ale zase na druhou stranu - mám za sebou dvě ZT, takže se prostě bojím.

Presne proto jsem menila doktora. Po prvnim SP podcenil dalsi tehotenstvi a pozval si me 9tt(vse ok) a pak az 15tt. to jsem ve 12 zacala spinit a bylt o ZT. Neslo o to, ze si myslim, ze by to zachranil, ale jedna kontrola navic pro muj klid by ho nezabila. Jinak vymizeni priznaku je normalni. Kdyby ti najednou splasklo bricho, spinila si nebo jsi mela bolesti, tak by to mohlo znamenat, ze je neco spatne. Prvni tehotenstvi jsem mela jen krapet zaludek na vode a nekdy 9/10 ty priznaky vetsine mizi. U nekoho az 12/13 a nekdo bleje do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 12:03
@hospodki píše:
Presne proto jsem menila doktora. Po prvnim SP podcenil dalsi tehotenstvi a pozval si me 9tt(vse ok) a pak az 15tt. to jsem ve 12 zacala spinit a bylt o ZT. Neslo o to, ze si myslim, ze by to zachranil, ale jedna kontrola navic pro muj klid by ho nezabila. Jinak vymizeni priznaku je normalni. Kdyby ti najednou splasklo bricho, spinila si nebo jsi mela bolesti, tak by to mohlo znamenat, ze je neco spatne. Prvni tehotenstvi jsem mela jen krapet zaludek na vode a nekdy 9/10 ty priznaky vetsine mizi. U nekoho az 12/13 a nekdo bleje do porodu

Přesně. Chápu, že mají i jiné pacientky, ale mám za sebou jen jeden ultrazvuk. A je to otázka 5 min. Přemýšlím také o změně, protože dnes se mnou mluvila doktorka otřesně.
Tak u tebe to nakonec dopadlo špatně.
Já mám právě pocit, že je něco špatně. Pocit prázdna. Nevím. Možná fakt vyšiluju. Zkusím se hodit do klidu. Budu doufat, že patřím mezi ty, kterým příznaky v 10 týdnu prostě mizí. Do nemocnice nemůžu, protože tam ta moje gyndařka pracuje, takže by hrozilo, že natrefím zrovna na ni. Ona pracuje v nemocnici a k tomu má dva dny v týdnu ambulanci normálně v poliklinice.

• Citovat
  • Upravit
3755
6.5.21 12:07

Ježíš co já bych dala za to aby mi už bylo konečně dobře. buď rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.5.21 12:20
@Anonymní píše:
Doktorce jsem dnes volala, byla velmi nevrlá, prý mám přijít tehdy, pokud bych začala krvácet :nevim: :zed: Jako já ji chápu, nemůže vyšetřit každou hysterku plašící kvůli kravině. Ale zase na druhou stranu - mám za sebou dvě ZT, takže se prostě bojím.

Mas za sebou dvě zt, tak musíš vědět ze začátek je bud a nebo a ze to jestli to bude zt ovlivnit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
6.5.21 12:28

Hele příznaky nesouvisejí vůbec s ničím. Jsou ženské, které o těhotenství skoro neví a jsou v pohodě. Jsou ty co i v den revize blijí jak amina.
To že je ti špatně neznamená, že je všechno v pohodě. To že je ti najednou dobře, taky neznamená, že je všechno špatně.
I kdyby šlo o zamlklé těhotenství, co čekáš že doktorka udělá? Neudělá vůbec nic, protože nemá co udělat. Je to prostě všechno nebo nic. Pokud nejsi spokojená jak se s tebou baví a celkově s jednáním, tak jdi jinam. Ale nečekej, že pokaždé když se něco náhle změní, tak tě okamžitě pozve na ultrazvuk, jestli je všechno v pohodě.
Chápu, že jsi vyplašená, ale tímhle stresováním si vůbec nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
6.5.21 12:31
@lachtanice86 píše:
Mas za sebou dvě zt, tak musíš vědět ze začátek je bud a nebo a ze to jestli to bude zt ovlivnit nejde.

O tohle ale podle me nejde. Jde třeba o to, ze já v sobě nosila měsíc mrtvý embryo a kdyby mi dal doktor jeden utz navíc tak jsem mohla revizi atp mít za sebou o 2-3 týdny dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí