Nemocenská stále nepřišla

379
24.1.11 12:01

Nemocenská stále nepřišla

Mám takový dotaz jsem na nemocenské už od 25.11 2010 první dva týdny mi zaplatil zaměstnavatel a za zbytek prosince mi měla přijít nemocenská v lednu je 24.1. 2011 a pořád nic ani třeba dopis o tom že mi nebyla schválena nebo něco takového máte s tím někdo zkušenost??? Přece nemůžou nechat člověka celý měsíc bez příjmů už jsem zoufalá a přestávám věřit že mi penízky ještě dorazí poraďte děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2452
24.1.11 12:08

To by ti mělo přijít tedko s penězma za prosinec, ale být tebou zavolám si na sociálku, mě se to taky stalo, po zavolání peníze přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.1.11 12:09

Kiki a proč si na sociálku nezavoláš?Mě nemocenská chodila kolem 15tého možná že u tebe to bude třeba později ale brnkni tam řekni své rodné číslo a řeknou ti víc hm,nečekej na nic,mě třeba zadrbali mateřskou taky sem volala a kdybych to neudělala neví o tom a neměla bych měsíc nic :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2452
24.1.11 12:09

A nebo ti to pošlou až v únoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.11 12:21

Zkušenost

Byla jsem na nemocenské skoro půl roku, od zaměstnavatele platba v pořádku, nemocenská spoždění skoro 3 měsíce. Nepomohlo urgování nic. Pokud jsi zaměstaná, zavolej na mzdovku a poptej se, kdy lístek na peníze předávali dál a pak volej těm, co mají nemocenskou na starosti, podle bydliště. Mají lhůtu 30 dní od doby, kdy lístek dostanou, ale velmi rádi ho nedodržují. Patřím pod Phu 8, tam je to pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097

Mě přišli penízky o dost později, ale volala jsem na sociálku a paní mě ubezpečila, že je všechno ok, že už jsou na cestě.Taky se mohlo stát, že tvůj zaměstnavatel neposlal papíry včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338

Zavolej na příslušnou OSSZ, mně se ze začátku zpozdili a přišla jsem díky telefonátu na to, že mi zaměstnavatel zadržoval lístek na peníze a nemocenskej lístek, tak jsem si musela nechat vystavit u MUDr. duplikát a poslat napřímo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
24.1.11 12:22

Mimochodem mně chodí pravidelně nemocenská cca 10 dní po odeslání lístku na peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
24.1.11 12:23

Odeslala si na soc. lístek na peníze? Teda doufám, že to tak ještě funguje, už jsem dlouho na nemocenský nebyla. Žádné potvrzení o schválení nemocenské neexistuje, nic nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7053
24.1.11 12:26

Ahoj mě přišla nemocenská za listopad až dnes,protože ho účetní zapomněla poslat :cert: :cert: :pocitac:
Takže radím volat na OSSZ a do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.1.11 12:28

No tak ted jsem tam volala a bylo mi oznámeno ať si zavolám zítra že ta paní co to vyřizuje tam není:-((( Tak ještě čekat do zítřka:-( Nechápu jak v tom můžou mít takový bordel když se tam dovoláte tak vám ani nic neřeknou jen kvůli toho že tam není ,,paní´´ to jsou nervy fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.1.11 12:32
MisaN píše:
Odeslala si na soc. lístek na peníze? Teda doufám, že to tak ještě funguje, už jsem dlouho na nemocenský nebyla. Žádné potvrzení o schválení nemocenské neexistuje, nic nechodí.

No lístek jsem dala zaměstnavateli a ten ho odeslal toho jsem se už ptala. odeslal ho hned 3.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
24.1.11 12:34
Kiki..Domi píše:
MisaN píše:
No lístek jsem dala zaměstnavateli a ten ho odeslal toho jsem se už ptala. odeslal ho hned 3.1.

Já si to tam radši posílám sama, zaměstnavateli posílám jen elektronicky kopii jako doklad o trvání neschopnosti. A mám to na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.1.11 12:41

mě zaplatili až za dva měsíce a to jsem tam ještě musela furt volat. Prej toho mají hodně…a máš mí našetřeno :zed: , to řekli mě! Tak hodně štěstí a pevné nervy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.1.11 12:42
Kiki..Domi píše:
No tak ted jsem tam volala a bylo mi oznámeno ať si zavolám zítra že ta paní co to vyřizuje tam není:-((( Tak ještě čekat do zítřka:-( Nechápu jak v tom můžou mít takový bordel když se tam dovoláte tak vám ani nic neřeknou jen kvůli toho že tam není ,,paní´´ to jsou nervy fakt

takhle mě odpálkovali hned několikrát, trvalo to 14 dní, než tam byla ta správná paní, kerá mi stejně řekla, že mi nemůže pomoct, ptotože se to ještě musí schválit…a podobné keci :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat