Nemocenská stále nepřišla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, můžete mi prosim vas nekdo poradit spolehlive telefoni cislo, kam se dovolam s tim, ze mi neprisla tento mesic nemocenska? Praha to nezveda už pres hodinu a Ja už fakt nevim kam volat, aby mi to zvedli! :/ Mate některá nejake osvědčené cislo? Dekuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli čekáš nemocenskou za Březen, tak ta ještě nepřišla, mají na to 37 dní ode dne co dostanou lístek na peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tom-Jerry To sice mají, ale není škodu zjistit, zda není problém na mé (tazatelky)straně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Na me strane problem neni. Dovolala jsem se a dozvedela se, ze listek na penize zaevidovali teprve 23. (Den pred vyplacenim) a penize prijdou az pristi tyden. Takze parada! :/
A je opravdu k smichu, jak chovani my agentury vsude na socialce znaji a chapou moji situaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kde se dá prosím zjistit kam zaměstnavatel posílá lístky na peníze na sociálku? Zaměstnavatelé se ptát nechci, v účtárně sedí příšerná ježibaba a určitě by mě vyfakovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peczka To je pravda. Sama pani ze socialky mi radila, at si to posilam sama a zamestnavateli jen kopii. Pak se nemusim strachovat, jestli stihnu zaplatit poplatky vcas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jak to tady tak čtu tak ideální je lístek na peníze poslat doporučeně poslední den v měsíci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peczka No me nez prisla prvni nemocenska, tak jsem cekala tri mesice a to jen diky nasemu debilnimu ucetnimu, ktery to zapomnel odeslat
Takze s tim blbem uz nic nevyrizuji a radsi si vse delam sama.
Ted mi to taky poslal pozde takze uz spoleham jen a jen na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baru0 píše:
@Peczka No me nez prisla prvni nemocenska, tak jsem cekala tri mesice a to jen diky nasemu debilnimu ucetnimu, ktery to zapomnel odeslatTakze s tim blbem uz nic nevyrizuji a radsi si vse delam sama.
Ted mi to taky poslal pozde takze uz spoleham jen a jen na sebe
Týýýýýýýý jo a za to nejsou žádné postihy když účetní nebo socka udělá chybu? Tři měsíce čekat na peníze, tak nevím z čeho bychom platili nájem
Hádala jsi se s tou účetní? Ale z vlstní zkušenosti vím že zaměstnanec žádná práva nemá a můžeš se hádat jak chceš, akorád přijdeš o nervy a nic nevyhádáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolat tam/napsat mail. Třeba tam ta nemocenská vůbec nepřišla. Nebo je tam chyba (chybí účet, podpis), telefon nemají, a dopis může být na cestě nebo napíšete adresu kde nejste a vrátí se. Pak nereagujete, jde to do archivu ale když se ozvete a doložíte co chybělo vše se obnoví a vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle adresy sídla firmy
@chipsa píše:
Holky, kde se dá prosím zjistit kam zaměstnavatel posílá lístky na peníze na sociálku? Zaměstnavatelé se ptát nechci, v účtárně sedí příšerná ježibaba a určitě by mě vyfakovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raddkka píše:
Podle adresy sídla firmy
Dá se to najít někde na internetu? Vůbec se v tom nevyznám, omáčku kolem neschopenky řeším poprvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baru0 píše:
@j.a.n.i1 Na me strane problem neni. Dovolala jsem se a dozvedela se, ze listek na penize zaevidovali teprve 23. (Den pred vyplacenim) a penize prijdou az pristi tyden. Takze parada! :/
Tak tohle já beru jako problém na mé straně… jasně, že není můj, ale zaměstnavatele, ale myslela jsem to spíš tak, že není na straně OSSZ a že ho tedy musím řešit já, pokud chci peníze včas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě, najdi si dle názvu firmy sídlo (ahold je třeba brno) a pak OSSZ dohledáš snadno a když se hned nedovoláš pošli i mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit