Nemocna cela rodina - Jak pracovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
3.2.22 13:31

To víte, že přijde i nakřápnuté dítě do školy.
Ale ono to nemusí být vždy cílené. Ráno při odchodu je dítěti dobře. V průběhu dne začne bolet hlava nebo něco. Už jsem viděla tolik obratů. Je situace, jaká je. Nelze se na nikoho zlobit. U nás se dneska volalo rodičům, ať si dva kousky vyzvednou.
Ráno viditelně ok. A v průběhu dne nastal obrat.
Už se i stalo, že ráno ve škole antigen negativní, dítě viditelně ok. Odpoledne telefon. Že to stejné dítě lehlo.
Další den potvrzena pozitivita PCR testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15955
3.2.22 13:31

Zakladatel bere 112tis čistého a nezaplatí si pojištění? To je finanční neandrtálec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.2.22 13:32
@Kelsey píše:
To víte, že přijde i nakřápnuté dítě do školy.
Ale ono to nemusí být vždy cílené. Ráno při odchodu je dítěti dobře. V průběhu dne začne bolet hlava nebo něco. Už jsem viděla tolik obratů. Je situace, jaká je. Nelze se na nikoho zlobit. U nás se dneska volalo rodičům, ať si dva kousky vyzvednou.
Ráno viditelně ok. A v průběhu dne nastal obrat.
Už se i stalo, že ráno ve škole antigen negativní, dítě viditelně ok. Odpoledne telefon. Že to stejné dítě lehlo.
Další den potvrzena pozitivita PCR testem.

Jasný, my jsme se tu jen ohradily vůči Šmoulici „rýma není nemoc, smrkající dítě běžně do školky dávám“. To je vše. Jsem ráda, že mé děti ve školce neměly žádného spolužáka s takovou mamkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
3.2.22 16:10
@Zumpa píše:
Zakladatel bere 112tis čistého a nezaplatí si pojištění? To je finanční neandrtálec.

Ono je pojištění na týden OCR??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat