Nemocnice 34. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
28.7.18 12:13

@Klaraslunicko ono to uteče ;) Ono to vedro v nemocnici taky musí být peklo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
28.7.18 13:16

@Markéta80 deluju moc ,je to hrozny :( mám magnesko a na monitoru mi to jde až na 46,vždy mi znamení břicho ,vyleze to a pak povolí

• Citovat
  • Upravit
5487
29.7.18 09:30

Bříško tvrdne furt, to nevadí. Hlavně, aby to nebyly otevírací kontrakce. Teď se aspoň vyspíš, když už nemáš ten Gynipral :palec: Důležité je i brát ten progesteron :palec: Ale to je na chvilku, už budeš mít za chvíli úplně zralé miminko :hug: Tak držím palce. Jak se miminko narodí, tak to pak ten čas sviští, oproti tomu, jak se předtím vlekl ;) drž se :srdce: Za rok touto dobou už se to bude zdát neuvěřitelné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
3.8.18 21:45
@Klaraslunicko píše:
@Markéta80 deluju moc ,je to hrozny :( mám magnesko a na monitoru mi to jde až na 46,vždy mi znamení břicho ,vyleze to a pak povolí

Ahoj, tak jak se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
4.8.18 05:19

@Andrea.Tom ahojky furt se držíme na msgnesku :) ještě do příštího víkendu a pak odpojej a uvidíme ,jestli mě to chytne :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2505
4.8.18 07:57
@Klaraslunicko píše:
@Andrea.Tom ahojky furt se držíme na msgnesku :) ještě do příštího víkendu a pak odpojej a uvidíme ,jestli mě to chytne :) :srdce:

Noo tak paráda :) každý týden je k dobru :) I když věřím, že buben v těch hicech a ještě v posteli.. no není o co stát, ale co by pro toho drobka člověk neudělal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí