Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebo giprixin,já vůbec nevím jak se ten hormon teď jmenuje ,tak se omlouvám
Není to Gynipral? Ten funguje tak, že zamezuje stahům dělohy
Dává se jako infuze. Pak je ještě Gynprodyl - kapsle, a to je progesteron, ten by měl působit na udržení těhotenství, působí proti porodu. Funguje jako známější Utrogestan
Neboj, máš toho dost a určitě to dobře dopadne!
Miminko je už docela dozrálé, bude to jistě v pořádku. Já taky udržovala a miminko nakonec narozeno 39+1 tt ![]()
@mau-mau ano ginipral
už mi je z toho blbě z těch infuzi , nespim
…psycho hrozny ,pak ty navaly
Hlavu vzhůru a žádný strach,zkus se uvolnit, pusť si nějakou relaxační hudbu. Miminko už má vše potřebné,i kdyby teď došlo k porodu,bude určitě v pořádku. Držím pěsti!!!
![]()
@Aduš8 pichli mi i kortikoidy ,aby mu dozraly plíce , má 2300 g,ja jsem snad říkala ,ze lepší ,kdyby mě ho nechali porodit než ,aby mě bylo takhle zle
@Klaraslunicko píše:
@mau-mau ano ginipraluž mi je z toho blbě z těch infuzi , nespim
…psycho hrozny ,pak ty navaly
Gynipral je děsnej. Vůbec jsem s tím nemohla spát a říkala jsem si, že je to jak kdyby někdo chtěl, abych spala a běžela u toho, je u toho děsně vysoký srdeční tep
Ale ted si řekni, že to musíš vydržet. Malý na tom bude mnohem lépe, když ještě vydrží v bříšku
Nakonec to uteče, i když se ti to teď tak nezdá. Hlavu vzhůru ![]()
@mau-mau dekuju moc
vid ,já chci v noci spát a jsem jak naspidovana
radši porod než tohleto ,jsem nějaký 34+5 tt. Ani nevím jak jsem tu Mimoň ![]()
@Klaraslunicko píše:
@Aduš8 pichli mi i kortikoidy ,aby mu dozraly plíce , má 2300 g,ja jsem snad říkala ,ze lepší ,kdyby mě ho nechali porodit než ,aby mě bylo takhle zle
Takové myšlenky pusť s hlavy.. Je mu líp u tebe, než když by byl venku a musel by být bez tebe někde „na samotce“ v inkubátoru.. Až to přijde, tak to přijde.. Můj syn se narodil s váhou 2700 takže ještě aspoň kousek a bude dobře.. Takhle to trochu zní, jako bys pro něj nechtěla vydržet
Přitom už to, že jsi v nemocnici a chtějí porod "zastavitů naznačuje, že mu je u tebe nejlíp.
Tak vydrž a mysli spíš na to, jak mu je u tebe dobře, když slyší tvůj hlas apod.
@Andrea.Tom to mas pravdu ,já to spis beru tak ,ze mi ho je líto ,ze by byl už radši semnou ,ale když si to vezmu z téhle stránky ,tak mas pravdu …radši si to vytrpim a počkám ![]()
@Klaraslunicko píše:
@Andrea.Tom to mas pravdu ,já to spis beru tak ,ze mi ho je líto ,ze by byl už radši semnou ,ale když si to vezmu z téhle stránky ,tak mas pravdu …radši si to vytrpim a počkám
Já vím, že se vlastně teoreticky k tobě hlásí, že už chce být venku.. Někdy to ale není pro něj nejlepší
Zkus myslet pozitivně a vydržet
To přinese potom tu kýženou odměnu
Ještě si ho užiješ
neboj ![]()
@Klaraslunicko píše:
@Andrea.Tom pravdaještě budu vzpomínat na to hezky malý bříško
![]()
![]()
určitě
![]()
@Klaraslunicko hlavně klid, já rodila císařem malou taky v 34tt, to byla rychlovka a byla úplně v pohodě, jen se vyvalovala na vyhřívaném lůžku
, malá měla 2840
ale oproti klukům kteří se narodili déle na tom byla mnohem lépe
Nakonec budeš ještě přenášet ![]()
@Markéta80 hezky
hlavně ať jsou v pořádku ,ze ..už mi kape jen magnesko ,tak se modlím ,aby pomohlo na po druhy a nezblaznilo se to
Ahojky holky, potrebuju trochu uklidnit. Už 3.den jsem v nemocnici kvůli zkráceném čípku a předčasnému porodu, čípek 17,dostávám infuze magnesko, lekoptin a nějaký genicin či co, na dělohu, já už ani nevím, je mi hrozne, vedro, zima, vedro zima, nevím co to semnou je, přes den to nemám, jen v noci, hrozne se bojím, jento fakt nepříjemný, tu infuzi mi jednou už vzali a nechali jen magnesko, ale i tak mi začli kontrakce třeba cca po 6.minutach, tak mi ji vrátili zpět. Jsem už hotova