Nemocnice se starší a ošetřování mladší dcery
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já jsem byla přijatá s dcerkou na oddělení a manžel měl na mladší dcerku ošetřování, napsala mu ho dětská doktorka. Takhle nevím, zkus se zeptat doktorky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ale přijata byt nechci. Nemam tu kde spat. A neni to hospitalizace na jeden den.
- Citovat
- Upravit
Tak se vystřídejte, ale podle mě už nebude mít manžel ošetřování. Mě jak pustily, tak hnedka konec ošetřování. A nebo ať jde za dcerkou do nemocnice babička, není to možné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anielka když tam nemůžeš spát, tak tam choď až odpoledne, až budeš mít pro syna hlídání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojmira takze tu mam nechat samotnou tříletou? ![]()
Ja resim, jak s ni byt 24h denne. Ne, ze ji tu necham samotnou.
@nataluska my se tu potřebujeme střídat, to je to, co řešíme. Nedá se tu spat, tak vždy jeden s ni bude a druhy se pojede vyspat.
- Citovat
- Upravit
@Anielka ale když tam nemůžeš spát, tak nemužeš řešit, jak s ní být 24denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anielka píše:
@mojmira takze tu mam nechat samotnou tříletou?![]()
Ja resim, jak s ni byt 24h denne. Ne, ze ji tu necham samotnou.
@nataluska my se tu potřebujeme střídat, to je to, co řešíme. Nedá se tu spat, tak vždy jeden s ni bude a druhy se pojede vyspat.
Zjevne nemuses mit vsechno. Bud budes hospitazalizovana s ditetem a manzel dostane OCR na peci o druhe dite, na ktere beres RP( a tudiz mas zajistit peci o nej). Nebo manzel nedostane nic a musi si vzit dovolenou, doma oba byt nemuzete. Nebo si vezmete pani na hlidani, nebo povolejte babicku, pokud mate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anielka píše:
@mroe a manžel nemůže mit osetrovatelku na starsi? Ta je podmíněna jeho přijetím do nemocnice?@mojmira muzu u ni sedět na židli. To dovolí.
Ja bych tu s ni rada spala, ale to nam neni umožněno.
Pokud neni nemocna, tak nemuze. Resp. to je ta hospitalizovana, ze? Tak to nemuze, je prece v nemocnici, leda, ze by s ni manzel byl take hospitalizovany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Pokud neni nemocna, tak nemuze. Resp. to je ta hospitalizovana, ze? Tak to nemuze, je prece v nemocnici, leda, ze by s ni manzel byl take hospitalizovany.
starsi je v nemocnici.
Ani to nejde, kdyz bude hospitslizovany, tak musi mit nemocenskou.
Vyřešili jsme to svými silami. Necham se hospitalizovat az zitra, na vikend to přerušíme. Urcite tu ze mne budou mit radost. ![]()
- Citovat
- Upravit