Nemohu dosáhnout orgasmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40430
16.8.15 14:15
@Anonymní píše:
@free333 Děkuji za normální odpověď, dnes se to tu rádoby vtipnými odpověďmi jenom hemží :) ano, vibrátor jsem zkoušela a spoustu dalších hraček, ale nikdy nejsem schopná to dotáhnout do konce, ani s partnerem. Anonymní píše: Více

Tak to nevím, co poradit, u mě aspon, když by to zrovna nešlo jinak, funguje ten vibrátor. Myslela jsem, že takhle funguje na všechny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.8.15 14:26
@Anonymní píše:
Na podobné diskuze nereaguji, ale musím se tentokrát přidat. Mívám totiž úplně stejný problém a už dlouho jsem zvažovala podobnou diskuzi založit. Mám to úplně stejně: všechno probíhá v pořádku, těsně před koncem se ale začnu třást, mám pocit, že to už nemůžu vydržet a bohužel nedojdu nikdy úplně do konce. Také by mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost nebo řešení.

Ahoj. Jen bych se zeptal: a bylo tomu někdy jinak? Dřív se Ti orgasmus podařil dosáhnout? :kytka:
Zkus zadat do Googlu: „nedosáhnu orgasmu“ Hodně štěstí. :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 16.08.15 v 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.15 14:30

@tanker Bohužel nikdy. Celkově mi trvalo roky, než jsem přišla na to, co se mi vlastně líbí a jaké hračky k tomu potřebuji :) ale ten konec jsem nikdy neprožila, dřív jsem to neřešila, ale poslední dobou mi to začíná dost vadit, protože se nezbavím napětí a cítím ho i po několik dalších hodin.

• Citovat
  • Upravit
3522
16.8.15 14:32
@Anonymní píše:
@tanker Bohužel nikdy. Celkově mi trvalo roky, než jsem přišla na to, co se mi vlastně líbí a jaké hračky k tomu potřebuji :) ale ten konec jsem nikdy neprožila, dřív jsem to neřešila, ale poslední dobou mi to začíná dost vadit, protože se nezbavím napětí a cítím ho i po několik dalších hodin.

Např. zde: http://www.prozeny.cz/…jde-to-lecit

Příspěvek upraven 16.08.15 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
16.8.15 14:33
@Ververka77 píše:
@terinka4444 @matkabagristy Jste už trochu paranoidní, že, dámy :) Spousta z nás na emiminu žije v zahraničí, já mám třeba 6-hodinový časový posun. 00:59 je pro mě 18:59.

pokud dobře počítám, je to plus 18 hodin, co jsi napsala :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.8.15 14:34

@weyky Tak samozřejmě se jedná o šest hodin méně. Ale nemá cenu diskutovat s někým, kdo se snaží najít chyby v sebenevinějším příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.8.15 14:38
@Anonymní píše:
@tanker Bohužel nikdy. Celkově mi trvalo roky, než jsem přišla na to, co se mi vlastně líbí a jaké hračky k tomu potřebuji :) ale ten konec jsem nikdy neprožila, dřív jsem to neřešila, ale poslední dobou mi to začíná dost vadit, protože se nezbavím napětí a cítím ho i po několik dalších hodin.

Vůbec si to neumím představit. Musí to být opravdu hrozné. :,( :,( :,( :,(
Soucítím s Tebou. Nejsi evidentně sama. Je dobře, že se o to snažíš a přeji Ti :srdce: aby Jsi našla řešení, třeba Ti pomůže ten Google, viz. nahoře. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.8.15 14:47

Holky já vám řeknu čím to je, máte povolené pánevní dno, nejde vám dojít k vyvrcholení. Začnite cvičit cviky na pánevní dno a orgáče se vrátí, pokud posílíte dobře, orgáče budou s oto silnějším prožitkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.15 14:48

@kotýsek Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
5
16.8.15 15:02

@kotýsek páni, to by mě nenapadlo, hned zkusím a moc díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.15 16:57
@kotýsek píše:
Holky já vám řeknu čím to je, máte povolené pánevní dno, nejde vám dojít k vyvrcholení.

A také si určitě pořídit opravdu funkční model tantrických kuliček a neopomíjet posilovat rozetu (používat thajské kuličky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106602
16.8.15 18:04
@JayLee píše:
@Peta005 to chce nemasturbovat ale regulerne s nekym sexovat ;) proc si to delat sama kdyz je jiste spousty lidi kolem co by ti to radi udelali ;) manzel priel soused kamarad atd :mrgreen:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.8.15 18:09
@JayLee píše:
@Peta005 to chce nemasturbovat ale regulerne s nekym sexovat ;) proc si to delat sama kdyz je jiste spousty lidi kolem co by ti to radi udelali ;) manzel priel soused kamarad atd :mrgreen:

a na mě Jsi zapomněla… :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.8.15 18:17
@tanker píše:
a na mě Jsi zapomněla… :mrgreen: :cert:

ty ji taky jedna bába povídala :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.8.15 18:26
@veverka 5 píše:
ty ji taky jedna bába povídala :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Tady zase někdo čte cizí příspěvky. :mrgreen: Máš také problém? :mrgreen: Rád pomohu. :* :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí