Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám problém s masturbací. Nevím, jak bych to přesně popsala, ale prostě když masturbuji, tak je to v pořádku, ale když se potom blížím k vrcholu, cítím že už to za chvíli, tak to nedokáži „dotáhnout“ do konce, neboť mi začnou dole škubat svaly, až je to i nepříjemné a já prostě nezvládnu pokračovat. Nevím čím to může být, dříve jsem takový problém nemívala, myslím že to až tak poslední půl rok. Co si o tom myslíte? Nemá/neměla to některá z vás podobně? Nevíte co s tím? Díky ![]()
Na podobné diskuze nereaguji, ale musím se tentokrát přidat. Mívám totiž úplně stejný problém a už dlouho jsem zvažovala podobnou diskuzi založit. Mám to úplně stejně: všechno probíhá v pořádku, těsně před koncem se ale začnu třást, mám pocit, že to už nemůžu vydržet a bohužel nedojdu nikdy úplně do konce. Také by mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost nebo řešení.
A co kdyby u togo nekdo asistoval? A jak rikas „dotahl“ to do konce. Nebo spis protahl? ![]()
@Anonymní píše:
Na podobné diskuze nereaguji, ale musím se tentokrát přidat. Mívám totiž úplně stejný problém a už dlouho jsem zvažovala podobnou diskuzi založit. Mám to úplně stejně: všechno probíhá v pořádku, těsně před koncem se ale začnu třást, mám pocit, že to už nemůžu vydržet a bohužel nedojdu nikdy úplně do konce. Také by mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost nebo řešení.
Já myslím, že by v Tvém případě pomohl nějaký vibrátor.
Zkoušela jsi nějaký?
@matkabagristy píše:
Tak, kde jste, bělení, svrbění…
promiň, v 00:59 slušná matka od dětí spí a nesedí na emiminu ![]()
@terinka4444 píše:
promiň, v 00:59 slušná matka od dětí spí a nesedí na emiminu
jj, slušná matka řádí někde v báru ![]()
Zase sposuty rádoby vtipných poznámek úplně mimo téma.
K zakladatelce a druhé anonymní. Kolik vám je??? Já jsem tohle kdysi mívala, když jsem s maturbací začínala, okolo 14 let. Pak jsem to párkrát dotáhla a super.
@chipsa píše:
Spíš to chce krotit chlapa, aby tak rychle nepřirážel.
Spíš to chce říct chlapovi, co má dělat ![]()
@Peta005 píše:
Ahoj holky, mám problém s masturbací. Nevím, jak bych to přesně popsala, ale prostě když masturbuji, tak je to v pořádku, ale když se potom blížím k vrcholu, cítím že už to za chvíli, tak to nedokáži „dotáhnout“ do konce, neboť mi začnou dole škubat svaly, až je to i nepříjemné a já prostě nezvládnu pokračovat. Nevím čím to může být, dříve jsem takový problém nemívala, myslím že to až tak poslední půl rok. Co si o tom myslíte? Nemá/neměla to některá z vás podobně? Nevíte co s tím? Díky
Zkus tohle: Uspokojení bez orgasmu? Ano, ano, ano
Uspokojivý a naplňující sexuální život lze vést i bez orgasmu.
@free333 Děkuji za normální odpověď, dnes se to tu rádoby vtipnými odpověďmi jenom hemží
ano, vibrátor jsem zkoušela a spoustu dalších hraček, ale nikdy nejsem schopná to dotáhnout do konce, ani s partnerem. Anonymní 2
@terinka4444 @matkabagristy Jste už trochu paranoidní, že, dámy
Spousta z nás na emiminu žije v zahraničí, já mám třeba 6-hodinový časový posun. 00:59 je pro mě 18:59.