NEMUZU DEJCHAT

12009
31.8.09 08:48

NEMUZU DEJCHAT

Ahoj holky,
potrebuju poradit prosim. Jsem tehu a vnoci se normalne dusim, mam furt nejakej ucpanej, zbytnelej nos a kdyz smrkam tak krvacim. Rymu nemam, nemela jste to nektera, nepomuzou treba nejaky kapkyo se smeji v tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1584
31.8.09 08:51

Co takhle zvlhcovac vzduchu? Tem mi na podrazdeny nos pomuze vzdycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.8.09 09:00

Já jsem měla taky v těhu v noci uspaný nos, prý je to normální a je to kvůli hormonům. Kapky ti sice pomůžou, ale můžou se užívat stejně jen týden a pak je to stejné, takže zkus třeba jen Sterimar (mořská voda), ten se může užívat dlouhodobě a i v těhotenství.
Jinak i krev se mi v těhu z nosu spouštěla, spouštěla se samovolně když jsem se třeba prudce předklonila nebo tak… no a pak mi zjistili málo železa, dostala jsem tabletky a od té doby žádná krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.09 09:05

Ahoj. Také jsem měla ucpaný nos, především ke konci těhotenství. Koupila jsem si Olynth HA ( zvlhčující). V lékárnách těhulky se vším hrozně straší, že nic nesmí, ale stačí si přečíst poradnu od Apolináře tak špičkový doktoři nemají vůbec nic proti běžnám lékům jako jsou kapky do nosu, Mucosolvan, paralen a podobné..Doporučuji si přečíst a hned budeš klidnější. Kup si kapky a pěkně se vyspi, potom s velkým břichem se nevyspíš tak jako tak, tak at alespon nyní.
Přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
31.8.09 10:31

Ahoj,ja mam snad cele tehu vzdy v noci ucpany nos a kdyz se vysmrkam,tak na kapesniku taky obcas krev je.
Nic na to neberu,zas tak moc me to nevadi,ale neprijemny to je no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.8.09 11:01

Dik kocky, no je to hnus, stravim cely noci s tamponem v nose. ja na to desne trpela az do doby, nez mi vypalili nos elektrickym proudem, no a ted zase nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.09 22:08

Tak ja na krvaceni z nosu nikdy netrpela, vlastne mi krev nikdy netekla, dokud jsem nebyla tehotna. To bylo peklo, kazdou chvili se mi spustila krev z nosu, z niceho nic a teklo to proudem a pekne dlouho, fuj. Od porodu mam zase klid, ani kapka. Vydrz.

• Citovat
  • Upravit
5527
1.9.09 13:37

Taky jsem tím v těhotenství trpěla. Navíc to bylo v zimě, takže jsme spali ve vytápěné místnosti v bytě a o to to bylo horší. Používat zvlhčovač mi manžel zakázal, protože ho prý budil tím vrněním ze spaní, tak jsem si alespon stříkala do nosu Vincentku nosní spray. tak ať to brzy přejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
1.9.09 22:32

Ahoj Stiko, mne pomaha uplne obycejnej inhalator. Takova ta umelohmotna tycinka s dirkou nakonci, ktera voni mentolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.9.09 22:53

Také jsem tím hodně trpěla.Každé těhotenství.Ale toto těhu,to byla tedy mňamka.Když začalo jaro,začla i alergie.Dr. na alergologii mi napsala kapky do nosu pro těhotné,abych to jaro,léto a kraj podzimu přežila.Tak jsem kapala.Pak jsem dostala 2krát anginu a nakonec jako třešínku na dortu…velkou virozu + oboustranný zánět nosních dutin.Dělali mi 4krát punkci.Fakt chuťovka :( :evil: :evil: Je to názor od názoru.Mě zase dr. na ORL řekl,že do nosu nepatří nic a to jsem také zvlhčovala Vincentkou…musíš to hold nějak vydržet.Nebo jsou prý dobré dětské kapky do nosu.Tak ať ti to brzy poleví :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.9.09 13:42

Mně v těhotenství, hlavně na konci, pořád tekla krev z nosu. Nijak jsem to neřešila a po porodu to zase přešlo, takže to člověk asi musí vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí