Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym, nebo smazat. Nemuzu najít kamarádku, mám dvě děti, manžela, jsem slušná, nepiju, nekouřím, tvrdé drogy jsme nikdy nezkusila, ale prostě taková ta pravá kamarádka zatím nepřišla a myslím, že v mém věku ani nepřijde(26) na hřišti se mi to nepodařilo, v práci taky ne, z té mé i vyhodili kvůli Covidu, tady jsme to zkoušela též… Je tu někdo kdo je sám a sám zůstal?
Nejlepší kamarádky mám ze školy, v dospělém věku mi přijde že lze taky navazovat vztahy, ale když někdo „zná tvou historii“, tak je to takové důvěrnější a hlubší
Až se úplně rozvolní, zkusila bych nějaký koníček, třeba se někdo objeví tam, kdo bude na stejné vlně.
Poslední kamarádku jsem potkala za covidu v dešti v lese. Venčily jsme tam děti. Prostě ta situace byla oboustranně tak pitomá, že nás to sblížilo ![]()
Ahooj, taky se rada seznamim. Zkousim to tady uz dlouho, protoze nemam kolem sebe moc těhotných a maminek zatim vubec. Ja jsem v očekávání a jsem ze Zlínského kraje, tak napis odkud jsi?:)
Ahoj, prosím anonym, nebo smazat. Nemuzu najít kamarádku, mám dvě děti, manžela, jsem slušná, nepiju, nekouřím, tvrdé drogy jsme nikdy nezkusila, ale prostě taková ta pravá kamarádka zatím nepřišla a myslím, že v mém věku ani nepřijde
(26) na hřišti se mi to nepodařilo, v práci taky ne, z té mé i vyhodili kvůli Covidu, tady jsme to zkoušela též… Je tu někdo kdo je sám a sám zůstal?