Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Však si na EM. Tak si čti
.
Nee. Tak se jdi projít nebo si vyber knížku a začít se.
A my mame vědět jak co te baví? Si cti, jdi na procházku, cvič, zahraj si hru ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,prosím o vaše tipy, co dělat proti nudě.
Poslední dobou mám nějakou krizi/depresi.
Potřebuju se hlavně zabavit, když je přítel často s kamarády (já kamarády nemám).
Děkuju
Kolik je ti let? Nuda je trvalý a nebo přechodný stav?
@Uslava 19 let, covid depresi jsem statečně odolávala, ale jak se rozvolnilo a přítel začal opět chodit ven s kamarády, tak to na mě dolehlo. Normálně jsem dělala ruční práce, pekla, vařila, četla, zpívala, chodila plavat…a teď nemám na nic náladu a nudím se ![]()
Půjčím ti svoje děti a budu se klidně nudit za tebe, aspoň jedno odpoledne ![]()
Proč nemáš kamarády?
@pikola to není špatný nápad
klidně bych to vzala, kdybychom to všichni přežili
@pikola nějak se napodarilo je najít. Měla jsem v životě hodně falešných lidí, kteří mě podvedli. A možná také proto, že nemám typické zájmy jako vrstevníci (alkohol, chaty, disko…). Jsem rodinnnejsi typ
Tak co zkusit hlídání dětí nebo mazlíčků - venčení?
To dělá kamarádka (jen je jí teda 30), má sice zkušenosti a chůvu dělá s přestávkami od 18ti, ale každý někdy musí začít ![]()
Pokud tě baví psi, tak venčení.
Nebo si vem pejsky z útulku a choď je venčit.
Venčení psů dokonce nabízím, ale zatím se nikdo nechytil ![]()
Do útulku taky občas jezdím ![]()
Najdi si kamarády, vzdělávej se, čti, koukej na nějaký zajímavý seriál, začni dělat nějaké ruční práce, koníčky zájmy.
Zaplať si Netflix a už se nudit nikdy nebudeš
osobní zkušenost
Ahojky,
prosím o vaše tipy, co dělat proti nudě.
Poslední dobou mám nějakou krizi/depresi.
Potřebuju se hlavně zabavit, když je přítel často s kamarády (já kamarády nemám).
Děkuju