Nemůžu najít peníze, kam jsem je mohla dát?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V ledinici, v mrazáku, v botě, v gauči, pod gaučem, pod postelí, V HRAČKÁCH ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve čtvrtek jsem přišla o peněženku
, projela jsem cely byt hledali jsme fakt všude a nic měla jsem tam zlatou madonku za 5000 kč,2000 v hotovosti karty kreditky atd dnes jsem byla vyběhávat po úřadech. Ten den co sem o ní přišla je zahadný jsem si jista že mi nikde nevypadla ani mi ji nikdo nevzal.Asi tak tak hodně štstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrzana2 v knížce, náhradní peněžence, desky s papírama, nějaký kalíšek, hrneček co mohl posložit jako kasička, vyndat všechny šuplíky zda není obnas za nima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si je schovavam do kapsy od bund/kabatu/mikin proste obleceni, co mi vysi na raminku. Nebo v obleceni, co mam na kominky a to jeste ty penize dam do skladu, jakoze jsou schovane treba v tricku apod
ale vetsinou se snazim je odnest hned do banky… uz jsem taky parkrat hledala, hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak ja to nevynesla, naposled jsem je videla cca pred mesicem a nekam uklidila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Daja.pribram taky jsem si byla takhle jistá a večer zazvonili policajti, že jí někdo donesl na úřadovnu. Děkuji dobří lidé, děkuji… ani koruna z ní nezmizela. ![]()
- Citovat
- Upravit
Měla jsem fretku, takže tiúů spousty. Pod vanou, za lednicí, ale ne jen za ale i pod. za skříněma, ve sporáku, v pračce, v botníku(tam všude jsem nacházela svoji peněženku. Ale i já jsem magor takže mrkni do lednice, trouby, do kapes, kabelky, na botník na hlavní chodbě, na okením parapetu, ještě projeď tašku na nákup, auto(kolem sedaček)+ v kasliku a kolem auta. Jinak když něco ztratím tak se většinou vrátím na místo, kde jsem si jistá, že jsem tu věc naposled měla tam si většinou vzpomenu co bylo pak a kam jsem ji položila-u mne docela časté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jednou jsme zapomneli celkem velkou částu pod ubrusem na vánoce a našlo se to až za půl roku, bylo to pod omyvatelnym ubrusem, ten latkovy měníme samozrejmně častěji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli to bylo zamerne odlozeno „na pozdeji“… Tak treba - mezi oblecenim, mezi dokladama, na policce v necem…
Proto ja mam prachy jen v bance - alespon si musim pamatovat jen jedno misto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to asi hloupa diskuse, ale zalozila jsem nekam penize, ktre ted sice nepotrebuji ale brzo budu, mame 2kk a ja mam pocit ze jsem prohledala vse. nemate nejaky tip kde hledat