Nemůžu to pokazit – kočárek doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
683
18.12.10 21:36

nemuzu to pokazit?

Ahoj děvčata a maminky.Chtěla bych znát váš nazor,ohledně uspavání přes den v kočarku.Abyste rozumeli,syn(11.měs.)krásně usínal v postýlce přes den hod,dopol.a hodka odpol.Jasně ,že odpol. vychazka a spaní v kočarku.A tak 14 dní ne a ne zabrat v postylce.přitom usínal unavou.Určitě to znate.Tak jsem vytasila kočarek, ktery mam doma.Stačí mi pojezdit 5 min.a malý je tuhy.a spí tu svou dobu scela spokojen.Jinak večer usíname v pohodě.Ale přesto mate stím zkušenosti.nemuže se mi to zvrtnout,tento ustupek a nezačne blaznit večer?Vím každé ditě je jine,ale přesto mě vaše zkušenost zajímá.Díky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
18.12.10 21:40

Dcera má 20m a po přesunu do velké postele nám taky nastaly problémy s odpoledním spaním, tak ji uspávám v kočárku a pak dospává v pokojíčku u otevřeného okna. Jsou to ještě malé děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 21:43

Tak vidím,že kočarek jsem nevytasila sama,tak to je dobrá zpráva :-D Nemaš strach s toho,že večer muže začít pravě stagnovat s usínaním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 21:46

No vzhledem k tomu, ze nejmladsi spi posledni mesice (nejmin 9 jich bude, mozna uz vic)pres den jen v kocaru v predsini, tak ti muzu napsat, ze vecerni usinani to u nas neovlivnilo v nejmensim. A ja jsem vdecna, ze spi aspon v tom kocaru, protoze jinak by nespal uz vubec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 21:49

Mmch., mozna ze u nej jde i o prechod na jedno spani. Ten nas spi jednou denne zhruba od 9-10 mesicu. A to prave v tom kocaru, prikurtovan a zatemnen ;) Predtim mel obdobi, kdy spal sice dvakrat, ale celkem treba 20 minut :zed: Ted da v tech lepsich dnech i hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
18.12.10 21:53

Přesně to jsem chtěla zrovna napsat :lol: že je možná čas na jeden denní spánek. Můj syn taky v tomto věku přestal spát dvakrát.

Já osobně, než bych vytasila kočárek, zkusila bych přejít na spaní po obědě, třeba by to pomohlo - klidně oběd dřív, už kolem jedenácté, prostě jak to vyjde - ale kočár bych si nechala jako poslední útočiště…

Příspěvek upraven 28.09.14 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.12.10 21:55

Večer naopak začla usínat krásně a to nám z otevřené postele zdrhala a měla z toho dsnou legraci, teď už nás ani nepotřebuje, brouká si a usne. A já se přes den alespoň projdu, načerpám zimní náladu a pak doma rozmrzám u horkého čaje, docela si v tom libuju. A jednou je to přejde, neboj, ještě nám to uspávání bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 21:56

Tak to jsem rada,že nejsem sama.Dělate mi radost.Právě mam takový pocit,že jakmile ma jen chvili už stojí.Tak si ríkam,že je stoho stoje tak nadšen,že nechce promarnit chvíli.Jakmile se ocitne v kočárku,ví že má ležet a bez obav usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 22:00

Děvčata nemyslím,že to je o jednodením spanku.Taky mě to napadlo a zkoušela jsem.Ale usl u oběda.takže ho před obědem necham prospat pak si sní oběd a jdem ven kdy po neaké době usne,ale jak samy vidite to počasí není idealní a někdy se to nedá.tak ho pak dám spinkat kolem te 14 hod.poznam to ne něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.12.10 22:04

tak já mám teda skoro 5 měsíční mimi, a přes den mi spí jedině doma v kočárku. Padne 7 hodina večer dám ho do postýlky a spí. Odpol. než usne dělá blbustky, ale jamile ho večer dám do postýlky ví že je po srandě a že se musí fakt spinkat a no problem spí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.12.10 22:08

Tak mně prcek spí cca od tří měsíců (teď má měsíců 13) jedině v kočáru na balkoně, momentálně 2× denně dopo hodinu až hodinu a půl, odpo dvě. Večer usíná bez problémů sám v postýlce tak do 15 minut. Kočár na to nikdy neměl vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 22:11

vergis díky za příspěvek,mé obavy jsou asi zbytečné.vím,že přesně ví že se jde večer spát a jak říkaš je v klidu.Tak snad.Jsou to totiž chytráci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.12.10 22:12

Ale děvčata uklidnily jste mě. :huban: stale ve mě červík hlodal.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
19.12.10 20:10

Kluk taky spí přes den jen v kočárku na balkoně cca od 2 měsíců. Nejde mu o drncání (spal i v samotné korbě bez kol), ale o modrou střechu nad hlavou. Ikdyž přes den uspím jinak (třeba usne v autě nebo v šátku), po přeložení do postýlky shlédne okem okolí a jakmile není modrá střecha, je se spaním amen.
Večer usíná v postýlce sám, naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.12.10 19:42

ähoj. a myslíte že by ten kočárek by byl dobrý i na noc? přes den mi můj 5ti týdenní chlapeček spinká hezky ale večer je to hrozné.. zkoušíme vše možné a on ne a ne usnout. jsem fakt zoufalá.. ale obrácený režim myslím nemá. jen někdy mi tak nechce spát. ale dnes je to už šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí