Nemůžu vystát tchýni

20.4.22 23:25

Nemuzu vystát tchýni

Ahoj holky. Už nevím, jak dál, tak píšu sem. Jsme s manželem 10let, v manželství 3 roky. Po pul roce seznámení se manžel ke mě přestěhoval a jeho matka, to asi psychicky nedala a normálně mi dala na net inzerát. Zjistila jsem to tak, že mi jeden den v práci, začali chodit smsky, že se chtějí seznámit, že reaguji na inzerát atd.pak začal vyzvánění telefon.ja jako co to je? začala jsem hledat na netu a našla jsem svůj inzerát. moje fotka(stažena z FB),můj kontakt a napsala tam, ze hledám chlapa.ja měla podezření, že to udělal (teď manzel),volala jsem mu, nevěděl nic, hádka jako prase, hrůza a des. nevedela jsem, co si mám myslet, zda je to pravda, že neví, nebo mě zkouší? já nereagovala ani na jednu sms, ani na telefony. zazadala jsem na portálu seznamky, o vymazání, za pár dní to bylo.pak přijel manžel z turnusu a opět jsme to řešili. malem, jsme se rozešli. nakonec jsme to nějak přešli a já to přestala řešit. za trictvrte roku, se jeho matka ozrala a vyklopila mu pravdu.on mi to řekl, já totální nervy, co to je? říkám, jak jsi to s ní vyřešil, on že co má dělat? je to jeho matka, nemůže jít proti ní. no říkala jsem si že vidím velké špatne. ale milovali jsme se, a tak jsme spolu zůstali. ja přestala k jeho rodičům jezdit a přerušila veškerý kontakt. manzela to samozřejmě štve, ale neudělá nic. Teď je to už skoro 10rok, co se nebavime.jen v nejnutnější nouzi. a je mi to velmi nepříjemné. on tam samozřejmě každý měsíc jezdí na návštěvu, pač bydlíme naštěstí 300km od nich a oni k nám nejezdí, pač bych to asi nedala.kdyz tam namzel jede, jdou proti mě, vím to, pač to z něj pokaždé vyleze. nevim, co mám dělat. na jednu stranu mě to štve. ale nadváhou, co s takovou tchyni? jen zlo..a to není vše. ze jeho otec i matka chlastaji, to neříkám nic, ale to že se jeho otec opil a pak po mě vyjel, a manžel řekl, že to dělá, když je opilej, tak to byl masakr..nemluvila jsem s ním. jakmile ale něco řeknu ohledně jeho rodiny, jsem nejhorší a oni za nic nemůžou. je to těžký život, museli jsme se odstěhovat, od nich daleko, abych měla klid, ale ty jejich telefonáty srdceryvne a smsky, jak kdyby mu bylo 5,a je mu 30,tak to těžce snasim, ale tiše mlčím. jen vím, že naše manželství pomalu upadá. a ro ještě teď si našel koníček, kdy je 3× týdne do noci pryč a přijde napitej:(říkám si, kde jsem udělala chybu? děti ještě nemáme, on chce a já prostě váhám, je mi 32 a jsem na vazkach. nechci aby mi tchyně kecala do výchovy a do domácnosti, což s největší pravděpodobností udělá. porad se rozhodují. manzela miluji yje to vesměs hodný a šikovný chlap, ale nevím zda se to časem zlepší a dá přednost mě před ostatníma:-( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5999
20.4.22 23:34

Chyba je v manželovi. Rychle bych popřemýšlela, dokud jsi relativně mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
20.4.22 23:42

Mě by vadilo to, že je třikrát týdně do noci pryč a přijde opilý. To není dobrý základ pro rodinu.
Tychyně je daleko, tam bych to neřešila jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
20.4.22 23:49

@Iliketravel jak píšou i nade mnou, z tchýně 300 km daleko bych si nedělala nic, ale problém je tvůj manžel - 3× týdně opilý - to je velký špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2658
21.4.22 00:28

Ty jo hlavně si do toho nepořizuj děti! Jsi ještě mladá!!! Můžeš mít normálního muže a třeba i tu fajn tchyni! Mě osobně by mnohem víc než zjevně psychická nemocná tchyně vadil postoj manžela. Nezastane se tě, dokonce je ve sporech na straně rodičů. A to že chlastá a noci tráví bůhví kde, to je už poslední kapka. Neztrácej už čas! Ukonči tenhle brutálně nevyhovující model a začni pracovat na svém štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.4.22 01:35

Neres tchyni, ale vase „upadajici manzelstvi“.
Do toho deti fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.4.22 03:20

@Iliketravel 3× týdně opilý manžel, to j fakt velký problém… A že omlouvá matku.. děti bych s ním neměla :think: co je to za koníček, že musí pít? :think: co viděl doma, to opakuje…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
21.4.22 05:59

Vždyť je to kopie jeho rodičů, to nevidíš? Ukončila bych to a našla bych si hodného a šikovného chlapa co nechlastá. S tímhle si to nevyhrála, holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
21.4.22 06:37

Jaký otec, takový syn. Chlastaji rodiče, chlastá syn. Zastat se tě neumí. Chlap do nepohody, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.4.22 06:56

Co jsi udělala za chybu? Tu, žes ho už dávno neposlala za jeho mamulinečkou :roll: Mamánky nebrat. Proč to trpíš 10 let, to nepochopím. A když nic jiného, „chlastací koníček“ by měl být totálně poslední kapkou. Uteč, máš ještě čas najít normálního chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
21.4.22 07:03

To zacal hrat sipky? Ty jsou jen o chlastu. Nebo Marias? Trikrat tydne je dost, to by mi doma neprosli😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
21.4.22 07:07

Pokzd jeho rodice oba chlastaji a on nyni 3× tydne taky, tak toho bych se bala nejvic. Jste spolu 10 let a ani nemate deti, mne prijde, ze jste nejak zaspali, rodinne konstelace spatne. Ja bych premyslela o novem startu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.4.22 07:08

@Iliketravel Problém není v tchyni, ale v tom, že
1. se chlap nedokáže postavit za Tebe (jezdit ať jezdí, ale neměl by mít rodiče jako „na ně se nesahá“) a
2. chlap pochlastává.

Čili v chlapovi. A já bych si teda taky myslela, že je lepší ho poslat do oběhu, než za pár let řešit, že jsi s dítětem na všechno sama a muž zajel do kolejí svých rodičů…

Jinak já jsem s tchyní na distanc (nejen 350 km) už roky, a dá se, ale muž je vždycky na mojí straně, protože matku zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.4.22 07:23

Mne by stacila ta afera s inzeratem a ze se za tebe partner nepostavil. Tady bych to ukoncila. Ad ten zbytek, je to divna rodina a partner na nic, odesla bych.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
21.4.22 07:56

Dokud nemáš děti… možná taková trošku polehčující situace, už bych tam nebyla :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová