Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kdy jste měli // na testu nejdříve? Mám nepravidelný cyklus a tak úplně podle MS se řídit nemůžu. Jaké byly první příznaky? A kdy se cca začaly objevovat? Sem nedočkavaaaa ![]()
Min. 10 dní po styku.
Já měla velkou bolest prsou. V první den, kdy měla přijít menstruace a nepřišla. Následující den test a byl tam duch. Ale nevím, jak dlouho po styku to bylo, to jsem nesledovala.
Můžeš to zkusit cca 14 dni po sexu. Příznaky nesleduj, tím si je spíš vsugerujes.
@Anonymka608 píše:
Ahoj, kdy jste měli // na testu nejdříve? Mám nepravidelný cyklus a tak úplně podle MS se řídit nemůžu. Jaké byly první příznaky? A kdy se cca začaly objevovat? Sem nedočkavaaaa
První příznaky byly bolesti prsou šla jsem k dr pro atb…začaly mi chutnat ryby, které normálně nejím, slabé špinění. Test negativní ( už jsem byla v 7tt
)
Když už jsem začala zvracet, zvedal se mi ze všeho žaludek, udělala jsem si další test a bum dálnice. Na druhý den utz a 9tt + něco. Jinak poslední MS v srpnu a zapadla jsem v listopadu
.
Taky mám nepravidelný, ale po tom co dlouhodobě beru doplňky tak se to relativně sklidilo, každopádně měřit BT a testovala jsem 9dpo s duchem. Nějak pocitově jsem si řekla, teď to zkusím i když je brzy. Jinak příznaky 🤔 prsa mám citlivá klasicky před ms, ale spíše mě kolem 14dpo začaly bolet, ale už od 4dpo mě pobolivalo v podbrisku jako při ms (možná to bylo zapříčiněno i něčím jiným). A taky mě možná štvali někteří lidé víc než kdy jindy xD
Pokud nemeris bt ani nemáš podezření, kdy byla, tak bych asi pockala min 3tydny od posledního styku… nebo proste pocitově no 🤔 🙃