Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PastikaJatrova pozitivní test před 8 dny a další den bolest. Poznám to na sobě. ![]()
Tak on poznal, ze je praskly, protoze ho tam proste nevidel?
…jakoze, logicky musel prasknout, kdyz tam pred tim byl a pak ne? Ale nevim, treba je to i nejak poznat ![]()
@Melodie91 ne byla tam proste kulička v nějaké části a prý praskly folikul ![]()
No ja myslim, ze po tydnu uz by praskly folikul nemel bejt videt
ja na utz videla praskly folikul jen jednou a byla to zdeformovana kulicka. a mam dojem, ze mi tenkrat doktorka rikala, ze jsem ovulovala maximalne par hodin zpatky.
Podle ovulacnich testu usuzuju, ze se o mimco snazite, takze preju, aby z toho tehotenstvi nakonec bylo a pokud ne, tak si aspon overis, jestli ovu testy lzou ![]()
@PastikaJatrova na netu toho moc není, ale někde jsem se docetla, ze praskly folikul se pak vyplavuje s ms
nikdy se mi tohle nestalo. Jo říkám si, kez by to vyslo
Dam vědět za par dní jak to dopadlo ![]()
@Janča6 no to mi asi už nikdo neřekne
ale případnou další ovu už jsem nijak necítila. Zeptám se priste na gynde ![]()
Jako ta dvojita ovulace je strasne malo pravdepodobna. A jeste kdyby jsi zrovna ten cyklus byla na utz… to uz je podle me vetsi sance, ze bys 5× za sebou vyhrala ve sportce
ale urcite se ozvi, jak to dopadlo a nebo kdyz se nahodou budes doktora ptat ![]()
Ahoj, dneska jsem byla v centru na prohlídce a dr. viděl praskly folikul. Je to vůbec možné, když jsem ovu měla před týdnem? Nějak jsem si to neuvedomila tam a teď mi to vrtá hlavou… mate zkušenost?