Není tu prosím nějaký psycholog

Anonymní
30.7.23 11:45

Není tu prosím nějaký psycholog

Prosím potřebovala bych názor nějakého psychologa, nenašel by se tu někdo? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
30.7.23 12:58

Je jich tu spousta…psycholožky-amatérky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
30.7.23 13:45

A co takhle zajít za skutečným psychologem. Tady jsme amatérky :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
30.7.23 14:05

I kdyby tu byl, myslíš, že by to napsal takto veřejně? :think: Sazba psychologů je cca 700kč/hod a kdyby se tu proflákli, chtěl by každý vše a zadarmo..

Když tak napiš problém a třeba ti pomůže náhled i obyčejných smrtelníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
30.7.23 14:20

Můžeš trochu nastínit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.23 14:22

@Králičice
Já vím, že je potřeba někam zajít…jsem jen tak zoufalá… ve čtvrtek odjel muž údajně na veterinu, což byla jen záminka a jel do Prahy do druhého bytu, kde se zřejmě snažil si něco udělat, dle policie, od té doby ho zachycují občas kamery, naposledy včera ráno, ale policie mi nic víc neřekne..a nedělá…nechal mě tu s desetimesicni dcerou…
Bylo to strašně nečekané, vrátili jsme se akorát z dovolené a vše bylo v pořádku.
Asi ho dostihly problémy o kterých nikdo neměl ani tušení. Je mi strašně, ta nejistota…nevím zda jezdí a sbírá odvahu to skončit, nebo už na to nemá a neví co teď.
Telefon kompletně vymazal… měl tam aplikaci na lokalizaci auta, tak jsem doufala, že ho najdeme, to napadlo mě, policajty vůbec… je to strašná rána…

• Citovat
  • Upravit
4385
30.7.23 15:02
@Anonymní píše:
@Králičice
Já vím, že je potřeba někam zajít…jsem jen tak zoufalá… ve čtvrtek odjel muž údajně na veterinu, což byla jen záminka a jel do Prahy do druhého bytu, kde se zřejmě snažil si něco udělat, dle policie, od té doby ho zachycují občas kamery, naposledy včera ráno, ale policie mi nic víc neřekne..a nedělá…nechal mě tu s desetimesicni dcerou…
Bylo to strašně nečekané, vrátili jsme se akorát z dovolené a vše bylo v pořádku.
Asi ho dostihly problémy o kterých nikdo neměl ani tušení. Je mi strašně, ta nejistota…nevím zda jezdí a sbírá odvahu to skončit, nebo už na to nemá a neví co teď.
Telefon kompletně vymazal… měl tam aplikaci na lokalizaci auta, tak jsem doufala, že ho najdeme, to napadlo mě, policajty vůbec… je to strašná rána…

Obrať se na krizovou linku po telefonu. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17001
30.7.23 17:26

Zakladatelko, drz se a vygoogli si krizove linky..funguji zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
30.7.23 18:52
@Králičice píše:
Zakladatelko, drz se a vygoogli si krizove linky..funguji zdarma.

Ale neberou telefony…. Vlastni zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
31.7.23 16:51

Faktograficky mi to uplne nesedi, policia ho videla na kamerach (podla mojich informacii policia nema kontinualne rozpoznavanie tvari nasadene a pochybujem ze by niekto manualne monitoroval kamery) a zaroven ho nevedia lokalizovat lebo si zmazal telefon (policia dokaze lokalizovat akykolvek telefon aj bez aplikacii).

To asi nesedi nie? Ako to teda je v skutocnosti?

Edit: A kedze sa schovava asi nechce byt s tebou, tak uplne nerozumiem preco ho nutis? toho psychologa hladas pre seba, alebo pre neho (ak by sa ho podarilo najst)?

Příspěvek upraven 31.07.23 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
31.7.23 16:53

Kontaktuj linku první psychické pomoci. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 17:14

@IcePlanet7 telefon nemá u sebe, ale v bytě, kde byl i pokus o sebevraždu, tak opravdu nikoho nenutím, aby se mnou byl, ale chci ho najít, aby si neublížil!!
Dostihly ho jisté problémy a neví kudy kam.

• Citovat
  • Upravit
65258
31.7.23 17:28
@Anonymní píše:
@IcePlanet7 telefon nemá u sebe, ale v bytě, kde byl i pokus o sebevraždu, tak opravdu nikoho nenutím, aby se mnou byl, ale chci ho najít, aby si neublížil!!
Dostihly ho jisté problémy a neví kudy kam.

tak pokud se pokusil o sebevraždu, tak musí být na psychiatrii, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
31.7.23 22:50

A to auto je teda kde? Ked mal v telefone aplikaciu na lokalizaci auta, tak auto musi nejakym sposobom oznamovat polohu, inak by ho aplikacia v telefone nedokazala lokalizovat.
Auta mozu pouzivat bud GSM (teda mobilnu siet, policajti dokazu lokalizovat), alebo rozne formy dlhych vln a vtedy info o polohe poskytne bud prevadzkovatel (moze byt vacsia pakarna ziskat suhlas ale v pripade ohrozenia zivota by to malo byt bez problemov) toho monitoringu, alebo policajti maju vlastne lokalizatory.

Ako spravne podotkla @vokishka ak sa pokusil o sebevrazdu tak je bud v nemocnici alebo na psychiatrii. To si akoze myslis ze to policajti uzavreli „Aha tak vy ste sa pokusili o sebevrazdu, a nevyslo vam to? No tak viac stastia nabuduce. Dovi.“ - to asi takto uplne nebolo ze. Minimalne musi od toho existovat nejaky protokol.
Neviem presne ako je to v zakone, ale ako manzelka (myslim) mas pravo nahliadnut aj do vysetrovacieho spisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí