Neobvyklá jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
24.10.11 17:35
Billi píše:
Mně by se pro kluky líbilo Tobiáš a Tadeáš.
David a Daniel
Ale záleží na tom, jestli chceš klasická česká jména (Josef, Antonín), moderní česká jména (Tomáš, Lukáš, Ondřej) nebo cizí jména.

Jsem taky pro Davida a Daniela, obě jména se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.10.11 18:00

Kamarádka má Matyáše a říká mu Máťo a chtěla by ještě kluka Patrika aby mu říkala Páťo. Takže já bych dala Páťu a Máťu :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
24.10.11 21:17

Zatím dík, víte jak to je, více hlav více ví. I ten David a Daniel je v pořadí. Ale zkuste ještě něco navrhnout.Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mickeymouse
30.10.11 15:08

mila radko mne se libi jmeno noemi :-) k jmenu jsem prisla na tabore jinak klucici jmeno se mi libi dominik . ahoj misa

• Citovat
  • Upravit
Mylady de Winter
12.11.11 22:05

Prababička byla Anastázie Olga,babička Olga Hana,mamka Hana Eliška a já měla být taky Eliška,naštěstí jsem dostala Simone Ann .. Slavím to normálně 12.12,a všichni očekávají,že moje dítě bude Anna - něco,ale moje dítě bude Stella Nelly(i když si nejsem jistá těma dvěma l):)

• Citovat
  • Upravit
31
13.11.11 19:28

Mojím favoritem pro chlapečka byl Tiborek, ale u manžela mi to neprošlo. Máme Patrička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeňkaaaaaaa
21.11.11 12:39

Ahojky, chci se zeptat na zkušenosti maminek s netradičními jmény jako je Jessica nebo Vanessa. Povolujou se v českých porodnicích? nebo musí být jména přímo z kalendáře? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
21.11.11 13:41
Zdeňkaaaaaaa píše:
Ahojky, chci se zeptat na zkušenosti maminek s netradičními jmény jako je Jessica nebo Vanessa. Povolujou se v českých porodnicích? nebo musí být jména přímo z kalendáře? Děkuji za odpověď

Jasně, že je můžeš dát. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4109
21.11.11 14:03

jasně, že to jde..já mám dvojčátka Vanessu a Samuela :wink: všichni mi říkali, že to nemá zdobnělinu, my říkáme Vaný,Vanýs, Vanýsek, Vaneska a Sam,Samík, Samíček občas Samula :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
21.11.11 14:07
J-a-n-k-a píše:
Holky zkuste mi poradit nějaké jména pro dvojčata. Už z toho začínám blbnout.Termín porodu se blíží a já si pořád nejsem jistá jak se ti moji prcci (kluci) budou jmenovat.

My měli variantu Danny a Tommy a Lukas a Samuel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misicka1981111
27.12.11 23:27

My máme tříletého chlapečka, jmenuje se Dominik Tobias a moc se nám to líbí, všichni si na to zvykli, nejdřív remcali, že proč jako dvě jména atd… tak jim vždy říkám: podívejte se do dějepisu do doby Národního obrození, dvě křestní jmena byla častější než pouze jedno, za těch dob jsme byli pravými čechy… a EU je pro nás teď otevřená a je velká pravděpodobnost že naše děti půjdou studovat či pracovat do zahraničí a hlavně hodí se nám to i k příjmení tak proč ne :D brzy remcat přestali. Tak za tři roky bych chtěla druhé a fakt doufám že to bude holčička. Moc se mi líbí Lilly ale nevím zase druhé jméno k tomu aby to ladilo… Líbí se mi i Nataly nebo Lara. Jinak známá má chlapečka který se jmenuje Nyo Matthias a to se mi moc líbí, kamarádka má Yasmine, takže proč ne… Klidně bych byla i odvážnější než jméno Dominik, ale to bylo mé vysněné jméno asi už od 8mi let když jsme s holkama drndaly kolem baráku s kočárky :lol: Takže to pro mě byla jasná volba… a taky mě potěšilo, že mi mamka řekla, že písnička Dominiku od J. Čeřovské byla její oblíbená v mládí…

• Citovat
  • Upravit
18
29.12.11 15:32

Mám syna Mariána,říkali jsme mu Mariánku,babičkám to ze začátku dalo práci si zvyknout.Tet už je velký a je za to jméno rád. Moc se mi to jméno líbí, před měsícem se mi narodil další syn ,jmenuje se Radim také hezké jmeno. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
29.12.11 16:22

Radimka má moje sestra, ono je neobvyklé tím, že není tak často používané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.12.11 16:26

Manžel je marián, je slovák a tam je to jméno hodně časté a všem mariánům, markům, máriům tam říkají Majo. Já mu říkám Majko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.12.11 10:19

Kamarádi mu říkají Máro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie