Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky mě napadl motýl Emanuel a maková panenka ![]()
Z telenovely bych řekla spíš Emanuela ![]()
Všechny jména jsou krásný,když se pěkně řeknou ![]()
Staršího syna mám Románka,Romiška a když zlobí tak je to Romson
a mladší je Tobiášek ![]()
Moje teta dala bratránkovi jméno Šimon,ze začátku jsem to jméno nemohla snad ani vyslovit a teď mi přijde super a hodí se k němu ![]()
levmah28 píše:
My čekáme Antonína,neobvyklé a české a pro nás hezké:-)
Jé Toníček je hezké
kamarádka chtěla Tondu,ale má 2 dcerky a známí mají Toničku a ta se mi taky moc líbí ![]()
Já mám Jonáše a jsem ráda, že jich není mnoho
Holčičku mám Emmu a bohužel je jaksi přeemováno ![]()
rosslyn píše:
Emanuel..ee, jednoho znám, říkají mu Emane
Taky jednoho znám a taky se mu říká Emane ![]()
Učitel...... třeba je to ten samej! ![]()
Jinak mě se Emanuel nelíbí. ![]()
Ahoj kamaradka ma holcicku jmenem Timea. A me se moc libi Adriana nebo Rozarie ci Radana. ![]()
Já čekám dvojčata a mám vybrané Nicolas a Tobias (Matyas) co vy na to.Kamarádka, říkála, Tobias je divné jméno a že ho nemám dávat.Tyhle jména se budou hodit k našemu příjmení
J-a-n-k-a píše:
Já čekám dvojčata a mám vybrané Nicolas a Tobias (Matyas) co vy na to.Kamarádka, říkála, Tobias je divné jméno a že ho nemám dávat.Tyhle jména se budou hodit k našemu příjmení
Jeste jsem mela spoluzaka a ten se jmenoval Elmer a kolegu Sotirise. ![]()
Ahojky!
Já mám doma Nikoletu a Šarlotu
.
Nikoletce říkáme Nikuška, Nikča, Nikýsek,Niki a Šarlotce-Šarlotka, Šarlinka, Šarli a Lotynka.
V užším výběru jsem měla Lilianu, Adriánu ale neprošlo. Přítel furt chtěl Bereniku
,tak úspěšně jsem 2× použila právo veta
.
J-a-n-k-a píše:
Tobias se mi líbí, to má snad i Maxová???
Emanuel je motýl z makové panenky:-) mě osobně se nelíbí.