Neobvyklá jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
12.3.12 12:43
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
Zdravím všechny. Lámeme si s kamarádkou hlavu, jaká je oficiální varianta jména „Azízka“. Její dcera chodí s Azízkou do školky, ale jak se jmenuje podle rodnýho listu, to netušíme a rády bychom to nějak přeložily. Když jsem googlila, házelo mě to do diskuzí o ohařích či jiných psích rasách :-) Tak jestli některá víte, co je to za jméno a kde má původ, dejte vědět, budu ráda :-)
počkej mám doma knihu všech jmen, jdu se podívat jestli to tam je napsané :think:

Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
15659
12.3.12 12:45

Aziza je arabské jméno, ženská varianta od Aziz. http://en.wikipedia.org/wiki/Aziz bohužel jen v angličtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.3.12 12:46
Jaji77 píše:
Aziza je arabské jméno, ženská varianta od Aziz. http://en.wikipedia.org/wiki/Aziz bohužel jen v angličtině.

Děkuji :-) Čekala jsem nějakou zkomoleninu, nenapadlo by mě, že je to taková jednoduchá zdrobnělina :-)

• Citovat
  • Upravit
74217
12.3.12 12:51
ncc1701 píše:
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
Zdravím všechny. Lámeme si s kamarádkou hlavu, jaká je oficiální varianta jména „Azízka“. Její dcera chodí s Azízkou do školky, ale jak se jmenuje podle rodnýho listu, to netušíme a rády bychom to nějak přeložily. Když jsem googlila, házelo mě to do diskuzí o ohařích či jiných psích rasách :-) Tak jestli některá víte, co je to za jméno a kde má původ, dejte vědět, budu ráda :-)
počkej mám doma knihu všech jmen, jdu se podívat jestli to tam je napsané :think:

Tak je tam napsané jen pánské jméno Azíz ani popis co tohle jméno znamená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.3.12 12:55
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
Tak je tam napsané jen pánské jméno Azíz ani popis co tohle jméno znamená :think:

Díky moc za ochotu :-)

• Citovat
  • Upravit
74217
12.3.12 12:59
ncc1701 píše:
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
IvkaH píše:
ncc1701 píše:
Tak je tam napsané jen pánské jméno Azíz ani popis co tohle jméno znamená :think:
Díky moc za ochotu :-)

není zač :hug: mě by taky zajímal význam jména Azíz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
12.3.12 13:13

Je to jedno z 99 synonym Alláha… http://www.thinkbabynames.com/meaning/1/Aziz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.3.12 14:50

Leontýnka

Ahoj holky,
tak se taky přidám s neobvyklým jménem, naše holčička se narodila v lednu a jmenuje se Leontýna. Nemohli jsme se s manželem ze začátku rozhodnout jaké dát, on chtěl Zuzanku, ale to se mi moc nelíbilo takže jsem chodila se jmény a vyřazovali jsme - Karolínka, Ella, Anna a nakonec zvítězila Leontýnka :lol: . Jsem moc ráda :D , zatím jí říkám princezna Leontýnka, až bude větší tak Týnka. Mějte se a fandím všem neobvyklým jménům. :mrgreen: Pa.

Příspěvek upraven 15.03.12 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katerine
13.3.12 10:38

Ahoj :-) čekám druh mimčo a bude to chlapeček. Pořád přemýšlíme nad jménem. Už mám 2 roční dcerku Amelii Nikitu, tak bych chtěla nějaké zvláštní i pro synka. Líbí se mi Sebastian Oliver. Co na to říkáte??

• Citovat
  • Upravit
Dagiss
29.3.12 12:18

zatím bez mimi...

ahojky i když zatím nejsem těhotná ale nad jmény jsme už přemýšleli, tedy spíše já než můj přítel. Z klučičích jmen se mi líbí Matyáš a Oliver, případně Adam, Erik a Robin. Z holčičích Vanessa, Adrianna a Ella, případně Viktorie či Sofie. Miminko bysme chtěli ovšem zatím se nám nedaří… :,(

• Citovat
  • Upravit
541
29.3.12 14:34

Sebastian Oliver je super, my máme Lilly Victorii :srdce: fandím dvojtým jménum! druhou chci Sttelu ale nevím k ní to další jméno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.12 15:00

Ahojky my máme Marušku ale jestli budeme mít druhé mimčo kluka tak to bude Mikuláš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
29.3.12 15:05
@mája812 píše:
Ahojky my máme Marušku ale jestli budeme mít druhé mimčo kluka tak to bude Mikuláš :)

Mikuláš je krásné jméno ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.3.12 15:07

My máme Sárinku. Nicméně kdyby to byl kluk, chtěla jsem aby se jmenoval Gabriel nebo Nikola. Bohužel, manžel byl proti, takže v případě druhého miminka kluka by to byl Adam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.12 15:12

všechny jména jsou pěkné, když se umí pěkně říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie