Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prijde mi akorat uchylny vlastni matce ukazovat libajici se teplouse, pokud to teda neni ze srandy. Jinak treba bude lesba, bi, nebo se bude vic a vic citit jako kluk, ja myslim ze v tyhle dobe je to jedno, ze to lidi uz tolik neresi, zakazany to neni, hlavne at ma holka co nejdriv jasno aby mohla vedet jakym smerem se vydat
@GregoryViolet tak to mi jediny prijde divny, ale treba mate peknej duvernej vztah. Tak by byla skoda si ho pokazit, ne? V 17 je lecjaky chovani pochopitelny, je to porad puberta, ja byla tisickrat horsi…
@GregoryViolet píše:
@AndelaCerna Ze srandy to není, myslí to vážně, má je všude už…a pak je naštvaná když ji s tím pošlu do pryč
Po pravdě. Stačila by mi jedna povídka. Já teda líbačky gayů a to ostatní nemusím. Když se chlap zblázní do chlapa, asi si nemůže pomoct, ale abych z toho byla na větvi, to teda ne. A asi 99% žen.
@Russet píše:
Po pravdě. Stačila by mi jedna povídka. Já teda líbačky gayů a to ostatní nemusím. Když se chlap zblázní do chlapa, asi si nemůže pomoct, ale abych z toho byla na větvi, to teda ne. A asi 99% žen.
co když ví, že tohle matku vytočí
![]()
Jen se ptám, co si od toho slibuješ. každá jsme jiná a patologie to není
Vaše dcera je super. Mně se tahleta variabilita líbí. Je výjimečná. Umí kreslit, čte knihy a zajímá ji určitá oblast. Hlavní je, že má nějaký zájem. V něčem vyniká. Nejhorší by pro mě bylo, kdybych musela svou dceru vidět jako o nic se nezajímají a znuděnou. Třeba by mohla jít na vysokou školu a studovat sociologii, gender studies a profilovat se na populaci gayů. ![]()
Je ve veku, kdy hleda sama sebe. Bud ji oporou, at vi, ze tu jsi pro ni v jakekoli situaci. A to ze je ji lip samotne, a co. Nekdo proste k zivotu nepotrebuje velkou spolecnost.
@Ondul píše:
co když ví, že tohle matku vytočí![]()
Ale to by snad dělala ve 13, vždyť už bude dospělá. Spíš cítí, že je jiná než její vrstevnice a trochu se tím psaním snaží se situací vyrovnat.
Já se kluků kolem 17 styděla a povídky jsem si vymýšlela taky. Ale dál než k líbání to v nich nedošlo. Žádní gayové a násilí.
@Russet píše:
Ale to by snad dělala ve 13, vždyť už bude dospělá. Spíš cítí, že je jiná než její vrstevnice a trochu se tím psaním snaží se situací vyrovnat.
Já se kluků kolem 17 styděla a povídky jsem si vymýšlela taky. Ale dál než k líbání to v nich nedošlo. Žádní gayové a násilí.
doba se mění, za mých mladých let byl největší horor popis porodu. Proti tomu je nějaká rychlovka s gayem celkem groteskní záležitost. Je to furt lepší než aby chodila na fotbal.
@GregoryViolet píše:
@Russet Já je čtu a pak jí řeknu, co si o nich myslím, aby jí měl povídky kdo kritizovat a hodnotit. Stylově píše moc
hezky a čistě, jen ten obsah. Když ne gay sex tak alespoň obrovská dávka brutality a násilí.@Ondul Vytočit mě tím nechce, o tom tématu si povídá ráda a prostě nemá s kým tak chodí za mnou, no.
Já se styděla i při čtení slohu přede všemi ve třídě. Svoje nevinné romantické povídky končily v šuplíku. A pak jsem je spálila. Přišly mi trapné ![]()
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelat asi taktobe to mozna prijde k smichu ale vis prd jaky to je mit lesbu v rodine a kde pak dal se to promitne ale vis co me je to fuk napsala jsem jen muj nazor zakladatelce takze pokud si myslis ze je vtipny co jsi napsala tak fajn ale vis jak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavcasu neco udelat? A muzu vedet co? Kdyz orientace je vrozena.
@JayLee mit v rodine lesbu je normalni. Tecka. A nic s tim udelat nemuzes, sexualni orientace je vrozena, to jako ze se s ni clovek uz narodi. Nestane se homosexualem, protoze si nekde precet jak je to cool. Chudaci tvoje deti.
@Ondul píše:
doba se mění, za mých mladých let byl největší horor popis porodu. Proti tomu je nějaká rychlovka s gayem celkem groteskní záležitost. Je to furt lepší než aby chodila na fotbal.
Tak mě teda porod byl v sedmnácti ukradený. A zvlàdla jsem červený Harlequinky. Ty fialový na mě byly moc divoký.
@Verun83 píše:
Zavcasu neco udelat? A muzu vedet co? Kdyz orientace je vrozena.
Tak já si umím představit, že pokud by se dítěti dostatečně dlouho a důrazně vštěpovalo, že homosexuální dítě je pro maminku konec světa, tak by to dítě možná větší část života prožilo ve lži a nešťastné, z obavy, aby neztratilo rodinu. Každopádně je to zvláštní přístup no, v dnešní době… ![]()
@Michelle_M anebo by maminka mela konec sveta a dite normalni stastnej zivot bez prastene matky, zalezi na povaze ditete ![]()