Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jdukolem píše:
je mi jedno co to je ale zajímala by mě argumentace autorky příspěvku
uffff… prostě by jí to rozmluvila nebo společná modlitba nebo exorcismus anebo má známýho na VFN
@kopejka o chlapovi, co kouká na lesby, bys řekla, že bude gay? Vážně?
A proč chlapy na dvě holky spolu koukat můžou a holky na dva (nebo třeba víc) chlapů ne?
Krom toho tematický článek na idnesu:
http://xman.idnes.cz/…an-styl.aspx?…
@Ornwen píše:
A proč chlapy na dvě holky spolu koukat můžou a holky na dva (nebo třeba víc) chlapů ne?
To jsem neřekla, ale dvě holky vypadají jinak než dva chlapy, když už jsme u toho
@kopejka ale ta k to uz je o preferencich a i tom, ze se porad bere jako dve holky ok, dva chlapi minimalne divny. Vzdyt se staci kouknout tady na diskuzi.
Treba v te asii je to dost popularni a neni problem pro hetero chlapy potesit fanynky nejakou tou homo pusou ![]()
A nenapsala jsi to, ale nejen ty jsi nekolikrat zminila, ze bude lesba. A ja porad nechapu tu spojitost (obecne, proste se s timhle uvazovanim setkavam casto, vzhledem ke komunite, v jake se taky pohybuju. Rada kouka na dva chlapy=bude lesba) ![]()
Nezbude ti nic jiného, než počkat, co z toho vyleze a být jí oporou, při jejím hledání se.
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelat asi taktobe to mozna prijde k smichu ale vis prd jaky to je mit lesbu v rodine a kde pak dal se to promitne ale vis co me je to fuk napsala jsem jen muj nazor zakladatelce takze pokud si myslis ze je vtipny co jsi napsala tak fajn ale vis jak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co bys s tím jako „zavčasu“ mohla udělat? Poslat ho na terapii, zavolat exorcistu, nebo co? Akorát bys těmi pokusy o nápravu nebo jak si to představuješ zadělala na solidní psychické problémy a svému vlastnímu dítěti zničila život.
Kvůli takovým rodičům, jako jsi ty, se homosexuální děcko celou pubertu trápí a naprosto zbytečně.
Bože, díky za mou úžasnou mámu, která nás miluje bezpodmínečně a celý život chtěla jen, abychom byli šťastní a vyrostli z nás slušní lidé.
@Ornwen píše:
Je to logický, co píšeš. Na druhou stranu já jsem celou pubertu vyrostla na fanfiction, kdy ženské autorky s gustem párovaly své oblíbené mužské postavy a nejedna z nich byla lesba. Na druhou stranu, nejedna z nich ne. Je otázka, jestli zakladatelky dceru to vážně tak bere (zajímá, vzrušuje, cokoliv), nebo tím chce jenom naznačit něco, co se bojí říct přímo.
@SlečnaDahlia v mém okolí žádné lesba není, pokud vím
Respektive ne z těch, co píšou/čtou/sledují tyhle věci.
@GregoryViolet já myslím, že je super, že je dcera ochotná ti tyhle věci říkat/ukazovat. Takže se časem určitě dozvíš, i co za tím vězí. Já říct doma, že čtu/sleduju věci o gayích, tak by to dopadlo asi blbě.
Prosím o anonym. Ja byla v jejím věku úplně stejná
zboznovala jsem gaye, v představách jsem jedním z nich byla. Psala a četla povídky, i erotické. Vzrusovalo me vsechno okolo nich. Nikomu jsem tedy o tom neřekla. Mamka byla ve výchově hodně nekompromisní. Často mi nadávala a ponizovala me, hlavně ohledně školy. I pohlavky byly. Těmi představami jsem utíkala z reality a v hlavě jsem si „hrala“ na gaye, kterého taky rodina nechápala a měl to těžké.
Každopádně teď mi je +-30 a jsem naprosto v pořádku a hlavně na chlapy
mám uz roky muže, děti a nemám absolutně žádnou potřebu číst nějaké příběhy nebo k nim utíkat ve snech.
Ještě na závěr, upřímně vám závidím vas vztah k dceři. Ať vám tak krásný vydrží co nejdéle ![]()
V 15 jsem byla taky taková
mi táhne na 28 ale věřte mi že poslední posedlost a tzn. shipování párů stejného pohlaví a rozplývání se nad nimi není tak ojedinělá záležitost jak si myslíte
neřekla bych zle z té mánie vyroste, mě se to taky nepovedlo, jinak bych ale řekla že žiju docela společenský život ![]()
@GregoryViolet píše:
Ahoj holky, dlouho jsem přemýšlela, jestli se podělit o náš tak trochu neobvyklý problém v domácnosti. A tím je koníček mojí sedmnáctileté dcery. Ostatní holky tančí, jsou venku s kamarádkami, baví se, ale ona prostě zbožňuje homosexuály. Samozřejmě nic proti nim nemám, jsem tolerantní. Ale ona mi každou chvíli ukazuje fotky gayů, jak se líbají a rozplývá se nad tím, jak je to roztomilé, zatím co nad ‚obyčejným‘ párem obrací očima a vůbec se jí to nezamlouvá. Sama se chová hodně jako kluk, nedávno odešla ke kadeřnici. Předtím měla krásné dlouhé blonďaté vlasy a ona přišla s černým krátkým mohawkem. To jsem myslela, že ji přerazím, protože najednou vypadala úplně jako kluk a navíc mi vůbec nic o nějakém stříhání neřekla. Nemá vůbec žádné dívčí záliby ani kamarádky (ani kamarády), nad vztahy ohrnuje nos a žádný nechce, prý nikoho nepotřebuje. Celé dny sedí u počítače a hraje hry. Buď to hororové, po kterých v noci nemůže spát (posledně nějaké Evil Vithin) anebo různé válečné jako Call of duty. Abych jí nekřivdila, taky hodně čte. Nechce ale žádné knihy s dívčími hrdinkami, ty ji nebaví, zbožňuje válečnou literaturu. Čím více mužů v knize/filmu je, tím líp. JENŽE ona je začne mezi sebou párovat!Chjo…máte některá nějakou podobnou zkušenost? Chová se tak už dlouho a připadá mi, že už opravdu není normální…ona je jako klučičí puberťák, ale ta její dlouholetá mánie ohledně homosexuálů mě děsí.
![]()
Příspěvek upraven 24.10.16 v 18:58
Moc bych to nehrotila, sama se musi poznat. Ale prekvapila si me tim, kolik toho o ni vis (hlavne nazvy tech her
) musis byt opravdu dobra mama