Neobvyklé hobby dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
24.10.16 19:49
@GregoryViolet píše:
Chjo…máte některá nějakou podobnou zkušenost?

Jo, mám…slash (fan) fiction. Když mi bylo cca 19-20 něco málo jsem taky přečetla. Kamarádka z vš byla dokonce ujetá na japonský „homo“ komiksy.

Nemusí to nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
24.10.16 19:52

Otevrene…me to prijde mozna tak, jestli tvoje dcera ve skutecnosti neni spis kluk..jako jestli neni transexual. ty naznaky jsou celkem patrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
24.10.16 19:53
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelat asi tak

Co konkrétně bys s tím jako chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.10.16 20:28

Tý jo, u evil within jsem si párkrát málem šla ublinknout, jaky to byl ekl 8) nechala bych ji být, nejspíš tápe ve své sexualitě, ujisti ji, že tu pto ni vzdy budeš :)
Jinak k odnaučování homosexuality se nebudu vyjadřovat, to je uplne mimo, dost lituji tu lesbu u vás v rodině, jestli máte takový problém s její orientaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.10.16 20:41
@GregoryViolet píše:
@Russet Když ona přítele měla jednu dobu, byl to hodný již pracující kluk, ale ona ho pak začala najednou nesnášet, když chtěl v jejich vztahu postoupit dál. Říkala, že s ním mít sex nechce a že se jí sex s chlapem hnusí. Přestože na obrázky dvou mužů dobrovolně a až (na můj vkus) úchylně kouká…

Tak kdyby byla kluk gay v ženském těle nevadilo by ji mít sex s chlapem, fakt si myslím, že bude lesbička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.10.16 20:48
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelat asi tak ;) tobe to mozna prijde k smichu ale vis prd jaky to je mit lesbu v rodine a kde pak dal se to promitne ale vis co me je to fuk napsala jsem jen muj nazor zakladatelce takze pokud si myslis ze je vtipny co jsi napsala tak fajn ale vis jak :jazyk: :jazyk: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Neblazni jednou je to tvoje dítě, je fuk jakou má orientaci, navíc je to vrozené nedá se s tím nic dělat. Milovala bych svoje děti úplně stejně, asi by me mrzelo, že se nejspíš nedočkáme vnoučata, ale prorita by pro mě byla, aby byli šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.10.16 20:50

@GregoryViolet no já taky nemám ráda, když mi někdo říká kočko :nevim: já bych si s ni šetrně promluvila třeba se k něčemu doberete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
24.10.16 20:50

@GregoryViolet gay/slash/yaoi věci nejsou známkou toho, že by byla lesba, to je přeci postavený na hlavu, ne? Když žena ráda kouká na dva chlapy, tak asi nebude na holky, ne?!
(Něco o tom vím, taky se ráda kouknu. A znám dost dalších. A dost z nás má manžela/přítele. A ano, ten můj to ví)

Zbytek je trochu zvláštní, ale třeba je to jen fáze. Rebelie, nebo co :-) Taky nemusí být všechny holky holčičí.
Mimochodem, pokud zabrousila i do asie, tak tam zase chlapi vypadají třeba takhle http://cdn.koreaboo.com/…65447745.jpg
tak třeba je to reakce na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 20:56
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelat asi tak ;) tobe to mozna prijde k smichu ale vis prd jaky to je mit lesbu v rodine a kde pak dal se to promitne ale vis co me je to fuk napsala jsem jen muj nazor zakladatelce takze pokud si myslis ze je vtipny co jsi napsala tak fajn ale vis jak :jazyk: :jazyk: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Jak jsi přišla na to, že víš, co já máme nebo nemám v rodině? Homosexualita je normální i u zvířat, není to něco, co se dá odnaučit. Byl by pro tebe konec světa, že si tvé dítě přizná, že má jinou orientaci, než většina a bude chtít žít ŠŤASTNÉ vedle stejného pohlaví? To jsi opravdu příšerná matka a doufám, že ani jedno z tvých dětí nevybočí z tvého „standartu“ aby nepoznaly, co jsi zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.16 20:56
@JayLee píše:
tak pro me by byl konec svet kdyby dcera byla lesba a syn gay a zjistila bych ze jsem s tim mohla zavcasu neco udelatasi tak ;) tobe to mozna prijde k smichu ale vis prd jaky to je mit lesbu v rodine a kde pak dal se to promitne ale vis co me je to fuk napsala jsem jen muj nazor zakladatelce takze pokud si myslis ze je vtipny co jsi napsala tak fajn ale vis jak :jazyk: :jazyk: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

a co bys, prosím, chtěla zavčasu udělat s vrozenou sexuální orientací svého dítěte? bez ironie a legrace mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 20:57
@kopejka píše:
Neblazni jednou je to tvoje dítě, je fuk jakou má orientaci, navíc je to vrozené nedá se s tím nic dělat. Milovala bych svoje děti úplně stejně, asi by me mrzelo, že se nejspíš nedočkáme vnoučata, ale prorita by pro mě byla, aby byli šťastní.

Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.10.16 21:01

No zakladatelko, asi to nebudeš chtít slyšet, ale nech ji dělat to co jí baví. Nejspíš jednou ze tvé dcery bude kluk. Bylo by vhodné zajít k psychologovi a začít třeba uvažovat o hormonech. Prostě se narodila do špatného těla. Znám několik takových a jsou to fajn lidi, jen je důležité nedívat se na ně skrz prsty, ale snažit se je pochopit. Mají to neskutečně těžké. Když budeš dceři zakazovat, tak se to obrátí proti tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.10.16 21:09
@jdukolem píše:
a co bys, prosím, chtěla zavčasu udělat s vrozenou sexuální orientací svého dítěte? bez ironie a legrace mě to zajímá…

je to flame :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.10.16 21:10

@GregoryViolet ale je opravdu možné, že z tvé dcery bude jednou syn, ale mate mě ta homosexualita, hlavně v klidu a snaž se jí podpořit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.16 21:11
@Ondul píše:
je to flame :mrgreen: :mrgreen:

je mi jedno co to je ale zajímala by mě argumentace autorky příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek