Neobvyklé hobby dcery

4077
24.10.16 18:42

Dcera potřebuje holku :) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27844
24.10.16 18:42

Třeba ti tím chce něco naznačit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9179
24.10.16 18:46

Stále u pc, to bych zakázala…Bude to na ni mít dopad, ať ve formě závislosti nebo budoucí problémy navázat vztahy.
Těžko říct, co se jí odehrává v hlavě, třeba se cítí jak kluk, chtěla by jím být..To ukáže čas, třeba změní pohlaví…
Ale větší problém bych viděla v tom, jak se baví(vlastně nebaví) ve svém volném čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
24.10.16 18:49

Nechala bych ji být. Každý jsme jiný, každý má odlišný vkus, čas ukáže co jí bude bližší. Kdo v této bodě netráví čas u pc. Nestresuj se zbytečně, o nic vážného nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
24.10.16 18:51

Kamarád má syna, který dřív byl holka… Ten kamarád mi řekl, že vždycky tušil, že není vše tak jak má být a že když za ním tehdy dcera přišla a řekla co a jak, tak ho to vůbec nepřekvapilo.
Napadlo tě už toto?
A kdyby to tak bylo - vadilo by ti to moc? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.10.16 18:51

@GregoryViolet vypadá to, že bude lesbička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.10.16 18:54

Aneb jak udělat z h*vna teorii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.10.16 18:58
@Taky jedna píše:
Kamarád má syna, který dřív byl holka… Ten kamarád mi řekl, že vždycky tušil, že není vše tak jak má být a že když za ním tehdy dcera přišla a řekla co a jak, tak ho to vůbec nepřekvapilo.
Napadlo tě už toto?
A kdyby to tak bylo - vadilo by ti to moc? :kytka:

Tak nějak bych to viděla. Je možné, že dcera je kluk v dívčím těle, který je gay… znám podobný případ naopak- kluk prochází přeměnou na holku, bere hormony a připravuje se na operaci a chodí s holkou. Je prostě lesbička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
24.10.16 18:59
@GregoryViolet píše:
@kopejka Jenže jí se právě holky nelíbí, nechtěla by s žádnou chodit ani se na žádné nekouká, ona má prostě oči jenom pro párečky gayů :zed:
@Taky jedna Nevadilo by mi, kdyby opravdu byla transsexuální nebo něco, ale ona mi připadá prostě „jenom“ divná, taková čistě asexuální a bez zjevného zájmu o jakékoliv pohlaví…

Mám stejně staré dítě a to nejeví vůbec žádný zájem o žádné ani opačné ani stejné pohlaví ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
24.10.16 18:59
@Puchatka píše:
Tak nějak bych to viděla. Je možné, že dcera je kluk v dívčím těle, který je gay… znám podobný případ naopak- kluk prochází přeměnou na holku, bere hormony a připravuje se na operaci a chodí s holkou. Je prostě lesbička…

Taky znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.10.16 19:00
@kopejka píše:
@GregoryViolet vypadá to, že bude lesbička :nevim:

Spíš touží být kluk a mít kluka.
V sedmnácti už by měla vědět, jak to s ní je. Zeptala bych se jí. Snažila se ji pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.10.16 19:03

To bude autorka fanfikci! Tam se bezne parujou muzske hlavni postavy (typicky Harry Potter a Snape, treba). Je ji 17, rekla bych ze jeji chovani k tomu veku patri. Lepsi nez aby nekde popijela do rana nebo brala drogy. Nebala bych se, tak je sva, no a co? Nemuzem byt vsechny pres kopirak :) jo a co tak znam nektere autorky zminech fanfikci, tak jsou to normalni holky/zeny, co maj normalni zivot i rodinu, jenom neobvyklej konicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.10.16 19:06

@JayLee i kdyby byla lesba, tak muzes nepodcenit co chces, ma to vrozeny a nic s tim nenadelas i kdybys hrozne moc moc chtela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.10.16 19:07

@GregoryViolet no vidis, jeste ma fantazii. Proste ji treba neni prijemny myslet na sex a nechce ho mit v realu (zatim), tak si to ventiluje jinak. A ona ti to dava cist? To by mi prislo ponekud zvlastni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 19:08
@JayLee píše:
jo primo z rodiny vicemene stejny zacatky a k dnesku je z ni uz x let lesba - manzelovo nevlastni segra :roll: bacha na to tohle nepodcenovat :pocitac:

Nepodcenovat? A co by jako měli dělat? :mrgreen: Možná jí posedl dábel, tak rychle kněze na exorcismus :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí