Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Stále u pc, to bych zakázala…Bude to na ni mít dopad, ať ve formě závislosti nebo budoucí problémy navázat vztahy.
Těžko říct, co se jí odehrává v hlavě, třeba se cítí jak kluk, chtěla by jím být..To ukáže čas, třeba změní pohlaví…
Ale větší problém bych viděla v tom, jak se baví(vlastně nebaví) ve svém volném čase.
Nechala bych ji být. Každý jsme jiný, každý má odlišný vkus, čas ukáže co jí bude bližší. Kdo v této bodě netráví čas u pc. Nestresuj se zbytečně, o nic vážného nejde.
Kamarád má syna, který dřív byl holka… Ten kamarád mi řekl, že vždycky tušil, že není vše tak jak má být a že když za ním tehdy dcera přišla a řekla co a jak, tak ho to vůbec nepřekvapilo.
Napadlo tě už toto?
A kdyby to tak bylo - vadilo by ti to moc? ![]()
@Taky jedna píše:
Kamarád má syna, který dřív byl holka… Ten kamarád mi řekl, že vždycky tušil, že není vše tak jak má být a že když za ním tehdy dcera přišla a řekla co a jak, tak ho to vůbec nepřekvapilo.
Napadlo tě už toto?
A kdyby to tak bylo - vadilo by ti to moc?
Tak nějak bych to viděla. Je možné, že dcera je kluk v dívčím těle, který je gay… znám podobný případ naopak- kluk prochází přeměnou na holku, bere hormony a připravuje se na operaci a chodí s holkou. Je prostě lesbička…
@GregoryViolet píše:
@kopejka Jenže jí se právě holky nelíbí, nechtěla by s žádnou chodit ani se na žádné nekouká, ona má prostě oči jenom pro párečky gayů
@Taky jedna Nevadilo by mi, kdyby opravdu byla transsexuální nebo něco, ale ona mi připadá prostě „jenom“ divná, taková čistě asexuální a bez zjevného zájmu o jakékoliv pohlaví…
Mám stejně staré dítě a to nejeví vůbec žádný zájem o žádné ani opačné ani stejné pohlaví
![]()
@Puchatka píše:
Tak nějak bych to viděla. Je možné, že dcera je kluk v dívčím těle, který je gay… znám podobný případ naopak- kluk prochází přeměnou na holku, bere hormony a připravuje se na operaci a chodí s holkou. Je prostě lesbička…
Taky znám…
@kopejka píše:
@GregoryViolet vypadá to, že bude lesbička
Spíš touží být kluk a mít kluka.
V sedmnácti už by měla vědět, jak to s ní je. Zeptala bych se jí. Snažila se ji pochopit.
To bude autorka fanfikci! Tam se bezne parujou muzske hlavni postavy (typicky Harry Potter a Snape, treba). Je ji 17, rekla bych ze jeji chovani k tomu veku patri. Lepsi nez aby nekde popijela do rana nebo brala drogy. Nebala bych se, tak je sva, no a co? Nemuzem byt vsechny pres kopirak
jo a co tak znam nektere autorky zminech fanfikci, tak jsou to normalni holky/zeny, co maj normalni zivot i rodinu, jenom neobvyklej konicek ![]()
@JayLee i kdyby byla lesba, tak muzes nepodcenit co chces, ma to vrozeny a nic s tim nenadelas i kdybys hrozne moc moc chtela ![]()
@GregoryViolet no vidis, jeste ma fantazii. Proste ji treba neni prijemny myslet na sex a nechce ho mit v realu (zatim), tak si to ventiluje jinak. A ona ti to dava cist? To by mi prislo ponekud zvlastni ![]()
@JayLee píše:
jo primo z rodiny vicemene stejny zacatky a k dnesku je z ni uz x let lesba - manzelovo nevlastni segrabacha na to tohle nepodcenovat
Nepodcenovat? A co by jako měli dělat?
Možná jí posedl dábel, tak rychle kněze na exorcismus
![]()